Pa znas,moj golfac.Samo F.K.S !! je napisao/la:Kakva je ta sadasnja masina ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ovaj moj je u odlicnom stanju bio kad sam uzeo, jedino sam onaj kardan morao popravljati, a i to nisam vise od 200-ak km platio .. A uzmi u obzir da je, ja mislim, 2.0 TDI, oko 9-10 litara trosi, uopste me ne kosta puno, sve u svemu. Ma nisam ni ja prije bio fan, ono uglavnom to iskompleksirani tipovi voze, ne smatram se takvim, ali nemas pojma koliko je bolji osjecaj kad se u ovome vozis, mogu rec da ih i shvatam pomalo. E sad, jedino sto sam ja jos uvijek "pocetnik" u prometu, tek par mjeseci imam vozacku, a ovo cudo je 3 puta teze vozit nego npr. golf 4. A taj tvoj mi se isto jako isplativ cini, al' provjeri ti to uglavnom, i savjerujem ti da automehanicara kakvog sa sobom povedes, platis mu malo i covjek ce svaki problem uvidit, nece ga moc' prevarit nikako.Devil je napisao/la:Ima tu jos dosta da se realizuje,moram malo ispitati ovo,pa moram prvo sadasnju masinu prodati,i tek onda ovo.Samo F.K.S !! je napisao/la:Hoce moci krug jedan u toj zvjeri ?
@kop koliko vidim ovde je cena 13600 KM nova(bar tako pise),dakle nekih 6800e,uzmes u obzir jedino da je gti motor ova mu ga cena dodje i realna.
A iskreno ja dzipa nikada ne bi uzeo da mi ne znam za koliko daju jedino neku Bemku.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Fico je imao ono sto nece imati danasnji audiji, bmw-i, mercedesi i slicne pizdarije, imao je dushu i svaka voznja ficom je imala svoje anegdote, svoje price, a danas ima hiljade i hiljade nostalgicnih sjecanja
nema potpisa
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Upravo tako,Fico i "Spacek" ce imati ono sto niko nece imati,zajebanciju.I Yugo isto tako ali je Yugo vec moderan za njih.Ne znam da li znate ali Yugo ima caku da se moze otkljucati sa 10 para.

edit:sa 50 para,drzim u ruci 10 dinara i pisem.
edit:sa 50 para,drzim u ruci 10 dinara i pisem.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 07 feb 2011, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa i te su bile zanimljive, odes na put, pokvari se fico u nekoj zabiti, dodju "seljani", pametuju, popravljaju, upoznas ljude, odvedu te na konak, rucak, pun utisaka krenes dalje.Emir_ZENICA je napisao/la:Najcesce anegdote su one sa GURANJEM![]()
Danas kad krenes negdje sa autom samo molis boga da mu nishta ne bude
nema potpisa
- dr.van nostrand
- Kontakt:
kod nas Fico , u DDR Trabant , u Poljskoj Wartburg itd .. nema toga vise !!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Joj kad je meni stari pricao sta je radio sa tzv "tristacem"
ma haos
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
moje auto

Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 07 feb 2011, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa ispricaj namPuma je napisao/la:Joj kad je meni stari pricao sta je radio sa tzv "tristacem"ma haos
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dobra vecer i tebi,sta se radi? Kako na FB?Faraon iz Visokog je napisao/la:Dobra vecer
Ja bombu bacioMegamon je napisao/la:Nije 100%,barem se Gunner ne preziva muhovic.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Gunners Muhovic ?![]()
![]()
![]()
tek sad sazno
Ne pomaze sa CS-om OTYNS YNWA
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa nema nesto gunnersa? sta li je snjim,ili je to ovaj muhovicEdinTM87 je napisao/la:Ja bombu bacioMegamon je napisao/la:Nije 100%,barem se Gunner ne preziva muhovic.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Gunners Muhovic ?![]()
![]()
![]()
tek sad sazno![]()
Ne pomaze sa CS-om OTYNS YNWA
<--------------------valjal novi avatarr.........haaaaaaaaaaa

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
moj stari burazu ofarbo ficu u rozaPuma je napisao/la:Joj kad je meni stari pricao sta je radio sa tzv "tristacem"ma haos
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Najbrzi nacin kako od sina cerku napraviti.Frutek je napisao/la:moj stari burazu ofarbo ficu u rozaPuma je napisao/la:Joj kad je meni stari pricao sta je radio sa tzv "tristacem"ma haos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cista 0adis.p je napisao/la:<--------------------valjal novi avatarr.........haaaaaaaaaaa![]()
salim se dobar
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.