FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav primitivizam!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
I znaci spas nam je u treneru koji je vodio metalege travnik i tuzlu?
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Kako sad niko nema sa tribina da pogodi nekog u glavu da se ova bruka prekine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ova ekipa da igra prvu ligu FBiH pitanje je veliko da li bi usla u PLBiH!!!
Svaka čast malom Irfanu Ramiću, ostalim želim da maline berete na +40.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Uskoro će plata za par dana, boli vas **** igrate, za najveći klub u regionu 
Glupovcu, Vicku, velemajstor Hebiboviću, najjačem špicu lige Bagariću, talentu iz Liverpula, majstoru jednog poteza Kapiću, obavezno ugovore do 2025 ponuditi sa opcijom na još dvije godine nakon toga
Kakvi komedijaši dragi Allahu
Bravo svima u klubu za nezaboravne dvije sezone, treba ovo iscenirati pitari moji
Glupovcu, Vicku, velemajstor Hebiboviću, najjačem špicu lige Bagariću, talentu iz Liverpula, majstoru jednog poteza Kapiću, obavezno ugovore do 2025 ponuditi sa opcijom na još dvije godine nakon toga
Kakvi komedijaši dragi Allahu
Bravo svima u klubu za nezaboravne dvije sezone, treba ovo iscenirati pitari moji
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 27 maj 2022, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

Još ga psuje seljačina Hasanović
...
Zadnja izmjena: Foux87, dana/u 27 maj 2022, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Yebemo
Ti
Zenu
Ti
Zenu
-
- Kontakt:
Daboga ne dosli pola ziva ste nam skratili vasim partijama, picke jedne sve vam **** !!!!!!
04.10.2009 !
Vazno je da starohani igraju i Secerovic mrtvi,treba ovo isamarat dobro hebem im i rod i porod. Pomrli na povratku kuci zene im i sestre is.karam
Mirviću šta je fildžan rekao?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Osttribine
- Kontakt:
Jel i za ovu vecerasnju predstavu p.izdurina koje nose dres naseg kluba kriva tribina Istok, j.ebala im ona svima majku, kazu psuje im se ovo ono, onaj se jedan navio na forumu danima po tribini Istok opleo, a mnogi sa te tribine idemo i po gostovanjima za razliku od pojedinih minder tasturaša ovde. Dva gola poklonili smo im asistencijama Ahmetovica i Glupovca. Navuci Mirvicu jos ubleha i daj im plate od 10,15 milja maraka, a nemoj ni navijace Želje zaboraviti da ubacis u Upravu našeg kluba. OK nebitna utakmica, ali ovakva vecerasnja nonšalancija je opisala citavu ovu nasu sezonu, ali ko ga j.ebe nek je i 11,5 milja maraka (Oremuš) mjesecno ali nek je redovna.
-
- Kontakt:
A ybg mi igrali finale kupa pa jos poslije Sloboda i et manekene stigao umor sta ces

.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, napoleon72, nedimmmm1337, sekac, TETRAPAK i 74 gosta.