FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dvije celave ublehe - ODLAZITE!!!
Totalna glupost je ovo pravilomiky_hz je napisao/la: ↑28 maj 2022, 09:35Prenose se suspenzije ,dakle posto je dobio treci preskocit ce prvo kolo.Brisu se ostali kartoniFoux87 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:20Je li fakat postoji ovo pravilo? Ako je istina totalna glupost valjda nova sezona novi početak.SarajevoForza je napisao/la: ↑27 maj 2022, 20:13Suljic propusta prvo kolo iduce sezone, svaka cast za sastav dzeno majstore![]()
Pravilo Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH jeste da se akumulirani žuti kartoni ne prenose u narednu sezonu, ali ono što se sigurno prenosi, a što je prilično sigurno i pouzdano, jesu suspenzije.
Haj moze Hebibovic i na lijevo krilo jednu utakmicu za otvaranje nove sezone![]()

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 10:30Brojni igrači napustit će Koševo ovog ljeta, spominje se čak deset do 15 odlazaka, mada je sve još uvijek neizvjesno jer Sarajevo prije svega treba odabrati trenera koji će ga povesti u narednu sezonu.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo tebi realne opcije?muhamedkonjic je napisao/la: ↑28 maj 2022, 10:25Hajmo malo o trenerima
Realna Opcija:
Bruno Akrapovic
Dusan Bajevic
Blaz Sliskovic
Husref Musemic
Vinko Marinovic
Ivica Barbaric
Marko Maksimovic
Zlatan Nalic
Simo Krunic
Vule Trivunovic
Nermin Basic
Samir Toplak
Igor Angelovski
Goce Sedloski
Simon Rozman
Milenko Acimovic
Bostjan Cesar
Zoran Zekic
Robert Prosinecki
Damir Buric
Krunoslav Jurcic
Hari Vukas
Nikica Milenkovic
Slavisa Stojanovic
Savo Milosevic
Zelja:
Zoran Mamic
Safet Susic
Matjaz Kek
Darko Milanic
Ante Simundza
Slavoljub Muslin
Milovan Rajevac
Goran Djorovic
Miroslav Djukic
Marko Nikolic
Miodrag Bozovic
Vladan Milojevic
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ima li prijenos kakav danas juniora?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Eh da su savo, toplak i jurcic realni bogdom haha treba ovim bolidima baku dovest da to malo postrojinapoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 10:54Ovo tebi realne opcije?muhamedkonjic je napisao/la: ↑28 maj 2022, 10:25Hajmo malo o trenerima
Realna Opcija:
Bruno Akrapovic
Dusan Bajevic
Blaz Sliskovic
Husref Musemic
Vinko Marinovic
Ivica Barbaric
Marko Maksimovic
Zlatan Nalic
Simo Krunic
Vule Trivunovic
Nermin Basic
Samir Toplak
Igor Angelovski
Goce Sedloski
Simon Rozman
Milenko Acimovic
Bostjan Cesar
Zoran Zekic
Robert Prosinecki
Damir Buric
Krunoslav Jurcic
Hari Vukas
Nikica Milenkovic
Slavisa Stojanovic
Savo Milosevic
Zelja:
Zoran Mamic
Safet Susic
Matjaz Kek
Darko Milanic
Ante Simundza
Slavoljub Muslin
Milovan Rajevac
Goran Djorovic
Miroslav Djukic
Marko Nikolic
Miodrag Bozovic
Vladan Milojevic
Raskinuti ugovor sa Hebibovicem on je bar u takvim godinama da moze bez problema naci novi klub a Krste i Ahmetovic nek zadnju godinu ugovora odrade kao igraci/treneri u strucnom stabu. Prodati Djokanovica i Sabanovica.
Od sadasnje ekipe jedino trebamo zadrzati sljedece igrace:
1. Dizdarevic
2. Mujakic
3. Lazic
4. Kapic
5. T.Ramic
6. Varesanovic
7. Suljic
8. Avramovski
9. Catakovic
Prikljuciti prvom timu Traku, Buljubasica, I.Ramica, Jovasevica, Alisaha, Lamadzemu i golmane Sahinovic i Sutkovic. Dovesti 6 pojacanja. Dva beka, stopera, dva veznjaka, krilo i napadaca. Benjamin Tatar, Ovcina i Burekovic.
1. Dizdarevic
2. Mujakic
3. Lazic
4. Kapic
5. T.Ramic
6. Varesanovic
7. Suljic
8. Avramovski
9. Catakovic
Prikljuciti prvom timu Traku, Buljubasica, I.Ramica, Jovasevica, Alisaha, Lamadzemu i golmane Sahinovic i Sutkovic. Dovesti 6 pojacanja. Dva beka, stopera, dva veznjaka, krilo i napadaca. Benjamin Tatar, Ovcina i Burekovic.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
-
- Kontakt:
I jedan Mato Jajalo je bio nerealan pa je ipak zaigrao za nas na krajukeli je napisao/la: ↑28 maj 2022, 11:00Eh da su savo, toplak i jurcic realni bogdom haha treba ovim bolidima baku dovest da to malo postrojinapoleon72 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 10:54Ovo tebi realne opcije?muhamedkonjic je napisao/la: ↑28 maj 2022, 10:25Hajmo malo o trenerima
Realna Opcija:
Bruno Akrapovic
Dusan Bajevic
Blaz Sliskovic
Husref Musemic
Vinko Marinovic
Ivica Barbaric
Marko Maksimovic
Zlatan Nalic
Simo Krunic
Vule Trivunovic
Nermin Basic
Samir Toplak
Igor Angelovski
Goce Sedloski
Simon Rozman
Milenko Acimovic
Bostjan Cesar
Zoran Zekic
Robert Prosinecki
Damir Buric
Krunoslav Jurcic
Hari Vukas
Nikica Milenkovic
Slavisa Stojanovic
Savo Milosevic
Zelja:
Zoran Mamic
Safet Susic
Matjaz Kek
Darko Milanic
Ante Simundza
Slavoljub Muslin
Milovan Rajevac
Goran Djorovic
Miroslav Djukic
Marko Nikolic
Miodrag Bozovic
Vladan Milojevic
-
- Kontakt:
Ristu Vidakovića vidim i ne spominjete ? 

-
- Kontakt:
Hajde moze i on biti u opticaju, ipak ga je Clemente ucio zanat a imao je i dobru karijeru
-
- Kontakt:
Nece Ovcina kod nas,provjereno.Ovu dvojicu definitivno treba pokusati zavrsitiCYN3 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 11:11Raskinuti ugovor sa Hebibovicem on je bar u takvim godinama da moze bez problema naci novi klub a Krste i Ahmetovic nek zadnju godinu ugovora odrade kao igraci/treneri u strucnom stabu. Prodati Djokanovica i Sabanovica.
1. Dizdarevic
2. Mujakic
3. Lazic
4. Kapic
5. T.Ramic
6. Varesanovic
7. Suljic
8. Avramovski
9. Catakovic
Ja bi to ovako:
GK-Dizdarevic-Sahinovic
LB:Novi igrac-Jovasevic
CB:Mujakic,Trako-Lazic
RB-Novi igrac-Sevelj-Mulalic
DM/CM:Kapic,T.Ramic-Buljubasic,Alisah
RW:Avramovski-I.Ramic
AM:Catakovic-Varesanovic
LW:Suljic-Salcin
(Jedno novo krilo koje moze igrati obe strane)
ST:Novi igrac-Bijelonja,(po potrebi Catakovic)
Znaci trebaju nam oba beka,krilo,napadac i po mogucnosti kakav vezni(malo iskusniji,mada vece su sanse da ce tu ulogu imati Secerovic).Ove igrace ostaviti,sve ostalo nogirati(ovdje sam racunao da ce se Djokanovic i Sabanovic prodati)
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 maj 2022, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jesul nam princezice lijepo spavale? Jesul nasikirane?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 maj 2022, 10:30Brojni igrači napustit će Koševo ovog ljeta, spominje se čak deset do 15 odlazaka, mada je sve još uvijek neizvjesno jer Sarajevo prije svega treba odabrati trenera koji će ga povesti u narednu sezonu.

Ja nebi puno 2004 igraca u prvi tim stavio. treba nija ostaviti u u19 ekipi.
prvi 2003 oni ne smiju vise igrati u19
Salih Viteskic ( nema ugovor i po meni nije neki igrac. nek i on ide)
Kemal Causevic ( igrao jednu utakmicu 12min. on nece sigurno dobiti ugovor)
Faruk Hodzic ( Ugovor do 2023. ne mislim da ima mjesta sada za njega. posuba u 2.ligu)
Muhamed Sahinovic ( buducnost kluba i sigurna nova 1 na golu. ako ostane Dizdarevic onda posuba. ako ne odmah na gol)
Mihajlo Jovasevic ( ljevi bek, kapiten i ugovor do 2026. mora ostati u prvom timu)
Muharem Trako ( mora igrati u prvi 11)
Tarik Ramic ( Ugovor do 2023. novi ugovor i gurati ga sa klupe koliko moze)
od 2004 bi samo ova 3 igraca stavio da igraju u19 ( po potrebi) + prvi tim
Nermin Bijelonja
Irfan Ramic
Muhamed Buljubasic
Haris Alisah ( dobar je mali samo ne znam ima mjesta za njega. bolje nek igra jos za u19 i po potrebi za prvi tim)
Enedin Mulalic ( ako nebi dosao 2 nova desna beka moze i on u prvi tim)
prvi 2003 oni ne smiju vise igrati u19
Salih Viteskic ( nema ugovor i po meni nije neki igrac. nek i on ide)
Kemal Causevic ( igrao jednu utakmicu 12min. on nece sigurno dobiti ugovor)
Faruk Hodzic ( Ugovor do 2023. ne mislim da ima mjesta sada za njega. posuba u 2.ligu)
Muhamed Sahinovic ( buducnost kluba i sigurna nova 1 na golu. ako ostane Dizdarevic onda posuba. ako ne odmah na gol)
Mihajlo Jovasevic ( ljevi bek, kapiten i ugovor do 2026. mora ostati u prvom timu)
Muharem Trako ( mora igrati u prvi 11)
Tarik Ramic ( Ugovor do 2023. novi ugovor i gurati ga sa klupe koliko moze)
od 2004 bi samo ova 3 igraca stavio da igraju u19 ( po potrebi) + prvi tim
Nermin Bijelonja
Irfan Ramic
Muhamed Buljubasic
Haris Alisah ( dobar je mali samo ne znam ima mjesta za njega. bolje nek igra jos za u19 i po potrebi za prvi tim)
Enedin Mulalic ( ako nebi dosao 2 nova desna beka moze i on u prvi tim)
Ako je savo milosevic realna opcija onda je i realna prosjecna posjeta od 10 000 na kosevu sljedece sezone 

Do smrti odani!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑28 maj 2022, 08:44
Ahmetovic, Velkoski, Hebibovic, Dupovac zahvalnice, dresovi i hvala lijepo. Razmislio bi o Oremusu i Lazicu oko ostanka.
Bodul, Cmiljanić, Palić, Kobiljar, Bagarić, Šećerović bolje da nisu ni dolazili, katastrofa. Imaju tu još Pidro i Šabanović al mislim da su oni vec dogovorili transfere i odlaze. Pred klubom veliki izazov, gdje treba dovesti 7-8 kvalitetni igraca u svaku liniju bar po 2 a to nece biti ni malo lahko.
Molim Te objasni ZASTO ZAHVALNICE :
- Za propustenih + 13 bodova u 13 kola
- Za ovu najvecu blamazu u istoriji Kluba (puno vecu od "VIRSLI")
- Za tjeranje 3-4 trenera (pa i tvog Husrefa, namjerno ili ne, nebitno)
- Za 24 plate koje su ponajvece u Klubu i jos 12 koje ce uzeti nizasta + ugovori
- Zato( sto je i najvaznije) sto Vas se pola razbolilo i sto su poslije toliko godina OTJERALI s Koseva, jer ih ni na TV ne mogu gledati

Kao oni su najtrofejniji, pa i Sabrina je najtrofejnija, Husref je najtrofejniji, Hadzic je najtrofejniji(svi u svojim segmentima). Nek svi zahvale Rahmanu , Deracu Dresa, Kovi za DK, sem Ahmetovica svi statisti. Dupovcu bi i dao dres, ako ce na svoju stetu prekinuti ugovor, mozda i ostalima ako ce isto uraditi. Neka uzmu sitne duse jos po 100-injak kKM. U junu prosle godine i mozda zahvalnice, ali sad NIKAKO.
Zasto razmisljati o Oremusu i Lazicu
- Oremus(profesionalac i borben), koji od Celtic nije odigrao da valja. Zar Djokanovic nije prof. i borben, Sabanovic MMA. Da ti sjedi na klupi i gusi dovodjenje boljeg i perspektivnijeg stranca. Zato sto te je na prvu tuzio ?
- Lazic qopisao Klub i sebe. Nikakva prevaga, zar ne mozemo naci boleg ?
E moji Pitari, dobre duse i velikog merhameta, DOKLE vise cete gutat i biti naivni i slijepi kod ociju.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 28 maj 2022, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mislim da ce on kod nas. kako vidim radio super posao u puno jacoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, kogmagie46 i 62 gosta.