Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Sta ste se uznehirili, to je samo fudbal 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne znas ti koji smo mi noliferi na ovoj temi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Još triiiiiiiii
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BeyKopites
- Kontakt:

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne diraj nam djecicu, nj8ma je ovo veliko, nama starcima je bitno, al smo navikli prikazivat ravnodusnost.
CPOJ
Još dvaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadam se da ce Matip pocet zbog iskustva i onih prodora kroz sredinu.
Posljednji meč i sastav sezone. I to kakav.
Pariz. Finale. Real.

Konate, Fabinho i Thiago startaju.
Pobjeda i da idemo na sedmo nebo!
Pariz. Finale. Real.

Konate, Fabinho i Thiago startaju.
Pobjeda i da idemo na sedmo nebo!
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
RITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
RITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Usro sam se
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ipak Konate
razumijem da je tu zbog Vinia ali nekako mi se cini da ako on mora trcati za njim da ga isprati iza Trenta to je vec skoro pa izgubljena situacija. Bolje drzimo offside zamku sa Matipom al ajde vidjet cemo. Kad je Konate dosao i kad su oni njegovi postavljali slike Liverpool torte kontam e moj druze neces ti zaigrat jos koju godinu zelen si jos kad ono evo ga finale LŠ
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAA

Citiram te nakon što je Konate zakuca u mrežu iz prvog korneraStevieG8 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 19:48Ipak Konaterazumijem da je tu zbog Vinia ali nekako mi se cini da ako on mora trcati za njim da ga isprati iza Trenta to je vec skoro pa izgubljena situacija. Bolje drzimo offside zamku sa Matipom al ajde vidjet cemo. Kad je Konate dosao i kad su oni njegovi postavljali slike Liverpool torte kontam e moj druze neces ti zaigrat jos koju godinu zelen si jos kad ono evo ga finale LŠ
![]()

70 minutaaaaaaaaaaa
Sta god da bude dok sam jos u relativno stabilnom raspolozenju bila je ovo stvarno fantasticna, historijska sezona i drago mi je da smo to sve skupa ispratili
prozivjeli smo nesto stvarno rijetko i posebno.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Arise, arise, Riders of Théoden!
Spear shall be shaken, shield shall be splintered,
a sword-day, a red day, ere the sun rises!
Ride now, ride now, ride! Ride for ruin and the world's ending!
Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Bas konate je tu kao dodatni osigurac zbog Vinija.
Idemo jakoooopo sedmu klelmpu
p

Idemo jakoooopo sedmu klelmpu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.