FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 28 maj 2022, 18:55

Ja ne znam jeste li VI vecina vas bas djeca ili odrasli ljudi da ne kazem bez pameti da ne vidite sta Vico radi pa se jos i cudite ili sta vise nadali ste se da djeca mogu danas pobijediti. Danas je u BL bio zapis pobjeda Borca.

Ovdje izgleda treba svaki dan pisati sta Vico radi da bi mozda nekad uslo u glavu vecini.
Sljedece godine je Borac prvak i da dovedemo ne znam ti koja pojaca necemo biti prvi.

Jel vidite sta se desava zadnjih godinu ipo, kakvo je sudjenje, kakve Borac daje golove iz ofsajda, kakve penale su sudjeni za njih, jel vidite kakve faulove sudi za Borac i protiv Borca, jel vidite kakve kazne jedva ceka da uruce svima osim Borcu, jel vidite odnos zutih kartona 80 i nesto za Sarajevo a duplo manje za Borac. Jel vidite koje sudije sude utakmice.

Jel vidite sta radi sa U21 reprezentacijom i da je na gol stao Cetkovic koji je tada bio rezerva Pavlovicu dok je Dizdarevic bio tada standardan. Jel vidite koliko je igraca pozvao u mladu reprezentaciju citaj 9(devet) kao da igraju svih devet za Real. Jel vidite da tako gura mlade iz Borca koje kasnije zeli da proba.

Jel vidite da je kao i one godine kada smo mi izgubili titulu i imali predost 13 bodova i ove godine pogurao U19 Borca da bude sampion. Zasto? Pa da bi igrali Ligu sampiona njihovi juniori i da i na taj nacin ima u izlogu mladih igraca da ih kasnije proda.

Kao sto je rekao Mamic one godine kad je Rijeka bila sampion " OVO STE VIDJETI SAD I VISE NECETE NIKAD", e dok je Vice vidjeli ste da je bio Zrinja sampion i narednih godina nastupa Borac. Mozda ne svih 6godina koliko ce Vico da nas yebe jer ce uz pomoc balijaaa dobiti jos jedan cetvrogodisnji mandat glat, al od 6 narednih godina ocekujem da je 4godine Borac biti prvak.

Kupio je samo budale izgradnjom ovih sumljih terena vamo ce da provodi silu kao da je Sadam Husein, kad kazem sumljivih dabogda da i to napravi kako treba.

Jos mu je ostala samo A repka da i tu ugura par igraca Borca i da zatvori krug yebanja glupog bosnje u glavu.

I mi se vamo nesto sekiramo, Evropa, Mirvic, pojacanja, nikakva igra, trener novi, tjeranja igraca.
Losi smo, katastofalni smo, igracki dezorijentisani, obezglavljeni, trenutno bez ikakve viziji i to sve ide u prilog glavonji.
Jer on kad je prvi put namirisao krv i nasu slabost yebo nas je da valja. A napisat cu sad nesto sto je provjereno 10000000000%.
Kad smo imali 13bodova prednosti, na pauzi, pred pocetak priprema, Vico je usao u svlacionicu Borca i rekao igracima "Pripremite se za najvecu kredju titule u istoriji"!!!
Naravno uz nasu pomoc i nasu bezvolju i letargiju na terenu, losu igru i lose medjuljudske odnose izmedju igraca to je kasnije islo kao po loju.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 28 maj 2022, 18:56

Sarajevo ljubavi moja.

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 28 maj 2022, 19:02

Zukanovic je napisao/la:
28 maj 2022, 18:52
Naravno da se isplatilo glupo pitanje

"U dosta borbenoj utakmici presudio je penal koji je prestrogo dosuđen od strane Miloša Gigovića, pa je Ivan Grgić zabio s bijele tačke u 74. minuti za veliko slavlje Banjalučana na kraju.

Naravno, bilo je ogromnih protesta od strane gostiju, ali to nije pomoglo i Gigović nije promijenio svoju odluku."
Tako je, bolje da igraju u juniorskoj premijer ligi, nego da su zadnjih 5-6 kola igrali za prvi tim. Neka nama Šećerovića, Palića, Hebibovića, Kobiljara i sličnih, što bi nam akademci bezveze igrali.

A što kaže Ado, budala je ko je mislio da ćemo danas dobiti Borca.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 maj 2022, 19:04

Godina 2056 kad budemo tražili trenera bice naslov: U kombinacijama za klupu FK Sarajeva je i Mirza Varesanovic :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 28 maj 2022, 19:07

Yebem li vam Gigovicu i Vico pleme chetnicko.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 maj 2022, 19:12

Sve je dzabe ako treba Vicini ce svirnut 20 penala,ovo jos nije zapamceno od kad postoji liga i fudbal

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 maj 2022, 19:21

FK SARAJEVO: 15
Bijelonja Nermin (22; Negodovanje riječima i pokretima na odluku sudije utakmice); 9 Viteškić Salih (31; Negodovanje riječima i pokretima na odluku sudije utakmice); 7 Mulalić
Enedin (40; Nedozvoljeno oštar start); 13 Lamadžema Kenan (70; Nedozvoljeno oštar start); 8 Ališah Haris (72; Nedozvoljeno oštar sta

bilo je i zuti kartona.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 28 maj 2022, 19:22

Ja se iskreno nadam da nece Dudic biti, pokazao je neznanje u finalu kupa samo da smo mi znali jos loptu u gol smjestit. Dzeno ga nadigrao u svakom smislu te rijeci sa 45to godisnjim Ahmetovicem u spicu i Hebibovicem na krilu da ne pricam o ostalim antitalentima.

1. Akrapovic
2. Basic
3. Vule
4. Rendulic

i tako dalje

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 28 maj 2022, 19:30

Zao mi je te djece, ali i ovo sto su uradili je uspijeh. Svaka njima čast na ovoj drugoj polusezoni!
Odavno pišem da se onaj koji se upusti ulagati u bilo koji klub u BiH mora tu investiciju zaštititi. Posto vidimo da ovde svi samo sebe gledaju i neće nikada doći do Udruženja premijerligasa, onda onaj ko je uložio treba da zaštiti klub.
Vidi se da je sudijska organizacija u službi kera Vice, a u toj organizaciji je Pilav I kompanija. Ima razni načina da se dodje do pameti...
Evo i oni tebe selame!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 maj 2022, 19:43

zagor1987 je napisao/la:
28 maj 2022, 19:12
Sve je dzabe ako treba Vicini ce svirnut 20 penala,ovo jos nije zapamceno od kad postoji liga i fudbal
Šega mi bilo prekjucer kada sam citao izjavu Aleksandra Stanojevica, rece da nikad vise nece raditi u srpskom fudbalu i da neregularnost kakva je u Srbiji ne postoji nigdje u regionu :rol: :rol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 maj 2022, 19:54

Slavisa Stojanovic
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2022, 20:03

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
28 maj 2022, 19:22
Ja se iskreno nadam da nece Dudic biti, pokazao je neznanje u finalu kupa samo da smo mi znali jos loptu u gol smjestit. Dzeno ga nadigrao u svakom smislu te rijeci sa 45to godisnjim Ahmetovicem u spicu i Hebibovicem na krilu da ne pricam o ostalim antitalentima.

1. Akrapovic
2. Basic
3. Vule
4. Rendulic

i tako dalje
Baš je u toj utakmici pokazao koliko zna nesto i kolko ima osjecaj za gledat i vodit utakmicu ,pogledaj kakve je poteze povlacio kroz utakmicu ,kako je vodio utakmicu i kako se utakmica okrenula i njegovim izmjenama i time sto nam je zatvorio sve ono sto je nama prolazilo u prvom poluvremenu.Dok smo mi upravo "izgubili" drugo poluvrijeme zbog ne reagovanja naseg trenera. Drugo poluvrijeme druga ekipa mi bezopasni skroz. Mi smo individualno bolja ekipa od Veleža,prvo poluvrijeme ih uzeli na kvalitet Suljica(ima i Dudiceva izjava slicna gdje je rekao da nema ni blizu tako kvalitetnog igraca koji moze sam okrenuti) i na to sto su se oni usrali jel ih 90% nije igralo bitniju utakmicu u karijeri,sto se i vidjelo davali nam ciste lopte u noge(nesto slicno ko mi njima sinoc).Da je bilo jos 5 minuta utakmice mi bi zijanili to i bez crvenog jel je izmjenama i promjenom formacije okrenuo utakmicu u svoju korist i natjerao nas da cuvamo vrijeme a oni da jurcaju da daju gol.Nije trener samo jedan segment da postavi utakmicu i to je to,treba to hendlat u toku tekme i svojim odlukama okrenut utakmicu kad treba, a ja sam eto baš vidio da je u stanju okrenut utakmicu odnosno da je u stanju uvidjeti u toku utakmice nedostatke svoje ekipe i to u toku utakmice promjenit i okrenut u svoju korist.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 maj 2022, 20:47

Ako su ovo stvarno kandidati onda su moje želje po redoslijedu:
Akrapovic
Dudic
Rendulic
Basic
Vule
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 maj 2022, 20:55

Ja ne znam stvarno na osnovu čega se taj Krunoslav Rendulic ovdje sedmicama vuče kao kandidat.Samo zadnje četiri sezone radi samostalno, vodio je Istru, Šibenik i Goricu iz koje je otjeran u martu zbog ogromnog niza poraza.Jel neko gledao ove ekipe dok ih je vodio, po cemu je zaslužio da se toliko spominje na forumu ?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 28 maj 2022, 21:02

Lucas je napisao/la:
28 maj 2022, 20:55
Ja ne znam stvarno na osnovu čega se taj Krunoslav Rendulic ovdje sedmicama vuče kao kandidat.Samo zadnje četiri sezone radi samostalno, vodio je Istru, Šibenik i Goricu iz koje je otjeran u martu zbog ogromnog niza poraza.Jel neko gledao ove ekipe dok ih je vodio, po cemu je zaslužio da se toliko spominje na forumu ?
Ni ja. O čovjeku pričaju ko da je murinjo :urnebes: . Više se Varešanović zadržavao u klubovima nego ova ubleha. Ovaj bi otkaz u augustu dobio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 maj 2022, 21:05

FCUM je napisao/la:
28 maj 2022, 21:02
Lucas je napisao/la:
28 maj 2022, 20:55
Ni ja. O čovjeku pričaju ko da je murinjo :urnebes: . Više se Varešanović zadržavao u klubovima nego ova ubleha. Ovaj bi otkaz u augustu dobio
Dobro si, ne znam na osnovu cega je Rendulic iznad recimo tog Varešanovića, koji opet ima osvojen kup sa Olimpikom, bio viceprvak sa nama, igrao polufinale kupa sa Veležom ? Ne razumijem stvarno.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2022, 21:11

A nedavno kad je Akrapovic odbio Tuzlu dao je izjavu da su mu odlicne uslove dali pa neznam sta mu mi to mozemo vise ponuditi jel su mu oni bas velike pare davali,a na sve to u Makedoniji se žalio na infrastuturu(a mi smo gori vjerovatno po tom pitanju :) ).

Imao sam ugodan razgovor sa čelnicima Tuzla Cityja, našli smo se, pričali o svemu, ali u ovom trenutku nije za mene najbolji momenat da donosim neke odluke. Zahvalio sam im se na ponudi, rekao nam je Akrapović.

Nije Akrapovića privuklo ni to što Tuzla City na šest kola prije kraja ima +10 u odnosu na četvrto mjesto te je pobjedom nad Sarajevom (0:1) plasman u Evropu praktično osiguran.

Klub ima mogućnost da plaća više od ostalih, više je nego dobar za bh. uslove, a i ljudi su dobri. Sve informacije koje su došle do mene pokazale su se tačnim. Kažem, razgovor je protekao u veoma ugodnoj atmosferi, stavili su ponudu na stol, ali meni je potrebno da se slegnu stvari i poslože u glavi. Želim da se najprije dobro odmorim.

Ovog mjeseca Akrapović je okončao svoj drugi mandat u Shkendiji.

– U Shkendiji nije bilo jasno šta uopšte žele, neke stvari prosto nisu funkcionirale, a i tereni su tamo užasni. Treba mnogo motivacije da čovjek postigne ono što želi i sortira stvari na pravi način. Bio sam u Sjevernoj Makedoniji i prije šest godina. Mislim da su više nazadovali nego napredovali po pitanju infrastrukture. Možda ovaj korak nisam trebao ni napraviti, međutim čovjek uči na svojim greškama, istakao je Akrapović na kraju razgovora.

Ono dok citam izjavu djeluje mi da nebi ni nasu ponudu prihvatio povlaceci ove paralele iz gore recenog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 maj 2022, 22:33

Samir Toplak i Krunoslav Rendulić promašaji teški. Daj radije Dudića onda. Nećemo uživati u ljepoti ali ću bar znati da će izginuti za svaku loptu u svakoj utakmici.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 maj 2022, 22:41

Glasao sam za Brunu.
Ali svi treneri su „beskorisni“ ako ostanu starosjedioci/bolikhurci kao sto su Hebibovic, Krste, Ahmet ili Dupovac.
Jos tu dodati ovaj fudbalski olos tipa Palic, Kanuric, Oremus, Bodul, Cmiljanic ili Bagaric.
Eh onda sklapati ekipu prema potrebama trenera i njegove filozofije, uz dosta nasih Akademaca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 28 maj 2022, 22:56

Ko nam je kriv, imamo materijala zadnje dvije godine, da pošaljemo UEFI da se žalimo na političko krojenje šampiona države i da nam suspenduju klubove u Euro takmičenjima. Jok svi šute od uprava klubova do sportskih novinara, koji ovdje banuju ljude koji ih prozovu.
Velež i Mladost su jedini koji su digli glas, zašto mi šutimo? Nek nam se dešava, ne zaslužujemo bolje.
🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Google Adsense [Bot], kanarinac, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90 i 82 gosta.