Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2021/2022
Stoka iz Madrida sabotira finale na sve načine u strahu od debakla.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hrvatske Arene su na vecem nivou ali ne pretjerano bolje. Kakav ce kaos biti iduce sezone kad krenu sve lige cije prenose su kupili.AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 21:17Tesko je reci ko je veci amater, ArenaSport ili ovi Francuzi koji organizuju finale.
Za jedne smo znali unaprijed da ce amaterski uraditi prijenos, ali organizatori utakmice se bas osramotise ovim scenama oko stadiona.
Valja gledat EPL sa ovim amaterima narednih godina.![]()
SK je svemir za njih.

A Francuzi ko Francuzi, nesto kao evropski i napredni mi.
4-IN-A-ROW
Jel' se dešaje?Chapman1886 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 21:18simpotmatično dase uvijek ovo dešaje na utakmicama ubica iz luzerpula
ubice,željen krvi,žele opet nekoga da ubiju. vrijeme je da se zauvjek zabrani učešće luzerpula na bilo kom takmičenju

Zadnja izmjena: sudac92, dana/u 28 maj 2022, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pazi UK smogovaca, sutra će ti ovakav kenjat kako su balkanci stoka.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
S cim se ti zajebavas mentolu retardiraniChapman1886 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 21:21![]()
![]()
![]()
![]()
žele ponoviti isto. dovim za navijače reala, dase živi izvuču večeras i ne stignu pod nož četnika iz luzerpula
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MiskinKnez
- Kontakt:
Ostaje li na SK nešto iole kvalitetno?AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 21:17Tesko je reci ko je veci amater, ArenaSport ili ovi Francuzi koji organizuju finale.
Za jedne smo znali unaprijed da ce amaterski uraditi prijenos, ali organizatori utakmice se bas osramotise ovim scenama oko stadiona.
Valja gledat EPL sa ovim amaterima narednih godina.![]()
SK je svemir za njih.
"Znam da je najbolje da sjedim i šutim. Kad se uzjogunim i ušutim, djelujem čak vrlo mudro, a uz to još i razmišljam. Ali sad je bolje da govorim. Progovorio sam zato što me vi tako lijepo gledate; baš vam je divno lice!"
Kakva bolest.StevieG8 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 21:23S cim se ti zajebavas mentolu retardiraniChapman1886 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 21:21![]()
![]()
![]()
![]()
žele ponoviti isto. dovim za navijače reala, dase živi izvuču večeras i ne stignu pod nož četnika iz luzerpula
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Superliga je večeras opet pobjedila. Korak smo bliže pobjedi.
Mastermind Perez
Mastermind Perez

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav je ovo kadar sunce ti
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Kakav ološ.
- OldFashioned
- Kontakt:
Chapmana ni google translate ne razumije.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vi koji imate kodi, ima li free neki strani kanal da ne gledam slagiranu arenu?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliko je skuzera bez karte na ulazu? A Francuzi kao eto nisu znali.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.