Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Keita sam idi iz kluba
žao mi je samo što će na ovako nestvarnu sezonu za kraj ostati ovaj gorak okus u ustima jbg
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo je bolno. Toliko prilika i sve odbrani.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zapisano je da ona stoka osvoji
Glupost je prelazit u 424 kad ovako ganjas rezultat, dzaba ti 15 napadaca ako im nema ko prenijet loptu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
neću gledati iduću sezonu ako keita bude dio ove ekipe.
Tri finala, nijedan postignut gol. Dobro smo mi i ova dva trofeja uzeli.
Fuj zgadilo mi se ovo takmicenje jbt real vise
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Poslije ove tekme, Salah i Mane su pokazali da ne zasluzuju bolje ugovore. Valjda Klop pusti makar jednog od ove dvojice. Konate je pokazao da bi mogao biti ozbiljan stoper. Sezona solidna iako je porazom zavrsena.
Ma nemas ti ovdje nikakve dublje analize kad je golman u finalu igrac utakmice.
Skinuo 4 zicera a ovamo ljudi iz kontre dali gol.
Skinuo 4 zicera a ovamo ljudi iz kontre dali gol.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Raspad sistema. Loše. Jeboga Arnold I defanziva. Salah loš. Ma svi loši.
Naredne sezone kreće pad ekipe.
Naredne sezone kreće pad ekipe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Haj makar se Salah osvetio
we are not done yet I want Madrid itd itd dat mu 400 000 koza a ne funti.
Jel samo meni nije Trent kriv kod gola? 
Robbo je ispao tamo, TAA morao uc u sredinu da pokrije i ostao prostor jbg.
Robbo je ispao tamo, TAA morao uc u sredinu da pokrije i ostao prostor jbg.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Toliko promašaja, toliko sebičnosti I gluposti. Ovo nije ista ekipa kao prije tri mjeseca.
Salah neka ide. Ide mi na živce.
Salah neka ide. Ide mi na živce.
Da Bog da umrli i Karager i Mekmanamananananan i svi engleski samoptozvani punditi, bomba eksplodirala u Sky još večeras itd
Al jebote dan prvo ono sranje s ligom za bod 2019e pa osvojismo ligu al op korona sad opet za bod liga ode uz ono sranje ville i slag na kraju ovo **** veceras znaci to moze samo Liverpool i niko drugi
Imajte na umu da je real prije 20 dana osvojio ligu, mi smo imali kup i do kraja sezonu i plus ovo finale.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma nadigrali smo ih skroz sto je najjace sem gola uspjeli su kontrolisati i Benzemu i Viniciusa koliko je to bilo moguce al na kraju sta nam to vrijedi. Ono sto se pokazalo u ova 3 finala je da trio Diaz Mane Salah odlicno trci al kad treba odigrat neki zadnji pas ili dat gol ni blizu kao nekad s Bobbyem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.