Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

padobranac1978
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 19:29

Aldinn je napisao/la:Beckam i padobranac su dva najveca provokatora i idiota na forumu,padobranac skrko tolike godine,a pameti nije dosao,mali beckam mu je vjerovatno sincic :lol:
FINO TE PITAM CUJES LI SE NAVIJACIMA CITY-A :mrgreen: U CEMU JE PROBLEM :lol: I NISAM TE NIJEDNOM RIJECI UVRIJEDIO,NE SAMO TEBE VEC BILO KOGA,A TO TI JE DOKAZ DA SI NEODGOJEN I BEZOBRAZAN :oops:
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 07 feb 2011, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

car_medju_kraljevima
Kontakt:

Post Postao/la car_medju_kraljevima » 07 feb 2011, 19:30

sa Man.C. foruma
I reckon it's going to carry on as well unless the club do something about it. Dzeko may well get player of the year...
hahahaha
Zadnja izmjena: car_medju_kraljevima, dana/u 07 feb 2011, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 07 feb 2011, 19:31

padobranac1978 je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:Beckam i padobranac su dva najveca provokatora i idiota na forumu,padobranac skrko tolike godine,a pameti nije dosao,mali beckam mu je vjerovatno sincic :lol:
FINO TE PITAM CUJES LI SE NAVIJACIMA CITY-A :mrgreen: U CEMU JE PROBLEM :lol:
Ko si ti da ti odgovaram,idi nadji kakvu curu polovanjacu i zeni se,dok jos ima nade za tebe :lol: Naravno da se cujem,imam 2 prijatelja na fejsu koji su navijaci Citija,ko je tebi kriv sto si toliko zatucan ;)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 07 feb 2011, 19:33

Goalgetter je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Beckham, izvini za onaj post gore, nisam ti trebao vrijedjati majku, jendostavno sam bio iznerviran.
Ali mi ipak ides na k..., to znaj ;)
BOSANAC ljuti se koliko hoces ali moram ti uzeti ovaj avatar :D
Da samo znas koliko mi je drago kad vidim Vedu na necijem avataru.
Samo ga ti stavi, necu se ljutit ;)
:o :o

:lol: :lol: :lol:

sabura ljudi, Edin će pokazati ko je i koliko vrijedi ;)
FORZA MARŠAL !!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 19:34

Aldinn je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:
FINO TE PITAM CUJES LI SE NAVIJACIMA CITY-A :mrgreen: U CEMU JE PROBLEM :lol:
Ko si ti da ti odgovaram,idi nadji kakvu curu polovanjacu i zeni se,dok jos ima nade za tebe :lol: Naravno da se cujem,imam 2 prijatelja na fejsu koji su navijaci Citija,ko je tebi kriv sto si toliko zatucan ;)
Pa po nacinu tvog izrazavanja da se primjetiti da su moja djeca pametnija od tebe iako puno mlađa,i sta kazu prijatelji jos? :o
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 feb 2011, 19:56

car_medju_kraljevima je napisao/la:sa Man.C. foruma
I reckon it's going to carry on as well unless the club do something about it. Dzeko may well get player of the year...
hahahaha
Haha, još Džeko nije ni bio član Citya čitav mjesec , već 2 trećine Januara, ali Bosanac je to.

I prevedi im ovo sa ss.ba
Džeki nije trebalo puno vremena da se prilagodi na Eastlandsu, te je u svega nekoliko odigranih utakmica postao jedan od omiljenijih igrača kod navijača.
Nek' znaju da im je Džeko postao najdraži.
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 07 feb 2011, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 07 feb 2011, 20:03

Dzeko najbolji u januaru 8-) zahv...nama bosancima..
Dao sam mu oko 4,5 glasova, zaljepio na zidu fb, pa i ovi koji neprate nogomet uglavnom glasali :mrgreen:
Gurat cemo ga i u ferbruaru..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 07 feb 2011, 20:11

Mislim da je ova nagrada za najboljeg igrača Cityja postala bezpotrebna jer će svaki mjesec biti isti igrač :mrgreen: :mrgreen:

baš bih volio da vidim koliko je glasova došlo sa teritorije BiH
Nil Satis Nisi Optimum

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 20:22

"Bosnians please don't vote for Dzeko every month. Be realistic if vote."

"One positive in this is we can see instantly how much our fan base has grown. If all the bosnians out-voted all us fans at home then we must be pretty popular over there right about now. All part of the plan for the global domination! Kolarov for player of the month though. Even if he's been suspect in defence."

"My god the foreign fans are on again talking shit,do u guys actually watch a game?"
Samo neki od komentara na izbor Džeke za igrača mjeseca. Prekucali smo i njihovu stranicu, lol, zbog nas će mijenjati sistem glasanja. :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 feb 2011, 20:25

Virtu4l je napisao/la:

"One positive in this is we can see instantly how much our fan base has grown. If all the bosnians out-voted all us fans at home then we must be pretty popular over there right about now. All part of the plan for the global domination! Kolarov for player of the month though. Even if he's been suspect in defence."

"My god the foreign fans are on again talking shit,do u guys actually watch a game?"
Samo neki od komentara na izbor Džeke za igrača mjeseca. Prekucali smo i njihovu stranicu, lol, zbog nas će mijenjati sistem glasanja. :lol:
Šta ti je kad se Bošnjo dokopa tastature neće to izaći na dobro. Primjer ti je goal.com kad je Stanićev gol bio najljepsi te sedmice u evropi :lol: Sad će vjerovatno postaviti da samo IP adrese iz UK mogu glasati :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 07 feb 2011, 21:04

Znam da nije vezano za temu, ali ne znam gdje da zamolim raju ako znaju kakav link da skinem nasu navijacku pjesmu HAJMO BOSNO ili ako je neko ima nek mi je posalje mailom, tu sam online i na pm, HVALA svima
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 21:08

Virtu4l je napisao/la:

Jest ali ako je onaj Englez Bosanac sto je izabran za nagradnu igru od svih koji su glasali.
Onda imamo Bosance koji odlicno pricaju Engleski,ko maternji haman. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

beckham

Post Postao/la beckham » 07 feb 2011, 21:28

da je slucajno zabio koji go,bio bi igrac godine.frajer je ograiso
one only david beckham

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 07 feb 2011, 21:35

beckham je napisao/la:da je slucajno zabio koji go,bio bi igrac godine.frajer je ograiso
pa dao je gol !! Jesi mozak ja ne komentarisem ono o cemu neznam dovoljno ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 21:35

Nepismeni ponovo napada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 07 feb 2011, 21:38

beckham je napisao/la:da je slucajno zabio koji go,bio bi igrac godine.frajer je ograiso
bas kao i ti. obrati se dobrom hodzi ta te ocisti.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 feb 2011, 21:45

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Šta ti je kad se Bošnjo dokopa tastature neće to izaći na dobro. Primjer ti je goal.com kad je Stanićev gol bio najljepsi te sedmice u evropi :lol: Sad će vjerovatno postaviti da samo IP adrese iz UK mogu glasati :lol:
jao kad se sjetim to za Stanića, a i bio je dobar gol :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 feb 2011, 21:46

umri sotono

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 07 feb 2011, 21:51

pa šta je rećo nejma ga u prvih jedanaest u prošlom kolu nejma ga u avionu za atalantu sad če na tribine garant
moće rahat glasati za igraća godine ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 feb 2011, 21:55

Los_Blanos2 je napisao/la:Dzeko najbolji u januaru 8-) zahv...nama bosancima..
Dao sam mu oko 4,5 glasova, zaljepio na zidu fb, pa i ovi koji neprate nogomet uglavnom glasali :mrgreen:
Gurat cemo ga i u ferbruaru..
:lol:

ali ipak ako pogledate realno stvarate samo jos veci pritisak na njega. kao da ga vec nema dovoljno...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.