Sve mi se više sviđa opcija Superlige iako nisam bio za nju u početku. Tu su ne bi mogle ovako nafakaški osvajati titule.FabioMiretti je napisao/la: ↑28 maj 2022, 23:54ne samo handshake, vec se i zagrlise Perez i Ceferin![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sve mi se više sviđa opcija Superlige iako nisam bio za nju u početku. Tu su ne bi mogle ovako nafakaški osvajati titule.FabioMiretti je napisao/la: ↑28 maj 2022, 23:54ne samo handshake, vec se i zagrlise Perez i Ceferin![]()
Yebo mater ne bi ni Superligu ovako cesto osvajali
Novi profil i lagano
Kako ste krenuli, vi ne bi ni igrali u SL.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 23:56Sve mi se više sviđa opcija Superlige iako nisam bio za nju u početku. Tu su ne bi mogle ovako nafakaški osvajati titule.FabioMiretti je napisao/la: ↑28 maj 2022, 23:54ne samo handshake, vec se i zagrlise Perez i Ceferin![]()
![]()
Smiješna ti je priča.
I tamo bi bila KO fazaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 23:56Sve mi se više sviđa opcija Superlige iako nisam bio za nju u početku. Tu su ne bi mogle ovako nafakaški osvajati titule.FabioMiretti je napisao/la: ↑28 maj 2022, 23:54ne samo handshake, vec se i zagrlise Perez i Ceferin![]()
![]()
Ma kakva sreća, dominirali su od početka.
Ima na forumu bogatih Realovaca, poslace ti neko pa uzmi JordankeHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 23:58Za tih 200 ojra kontao kupiti jordan patike
Sad cu kupiti **** ,**** mu trilion kruhova
**** ti fudbal ****
kako je moguce da se ovo desilo,**** ti brasno
Reyes de Europa!
Kakve veze Olimpik i Kipar sa ovom temom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.