Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Završnica je postala ogroman problem, ne znam da li je zbog umora ili pritiska.
Nadam se jednom dobrom kreativnom veznjaku i jednoj klasičnoj špici.
Što se mene tiče, jedan od Mane-Salah slobodno može na prodaju, a ne bih imao ništa protiv ni obojice, u remont se mora kad-tad.
Nadam se jednom dobrom kreativnom veznjaku i jednoj klasičnoj špici.
Što se mene tiče, jedan od Mane-Salah slobodno može na prodaju, a ne bih imao ništa protiv ni obojice, u remont se mora kad-tad.
Nema se sta zamjeriti igracima, dali su svoj max. Bilo je losih poteza , trent bez smislenog dodavanja, keita los, neki istroseni, neki sa malo straha, al nema se sta kriviti iko, ne mozes protiv sudbine.
Ovo se jedino moze objasniti: takva je bila sudbina, dzaba sve drugo naklapanje.
Ovo se jedino moze objasniti: takva je bila sudbina, dzaba sve drugo naklapanje.
CPOJ
Al ne možeš ovako.
Nadigraj, ubij nas. A ne jedna šansa i gol.
I ligu i ligu prvaka mi gubimo na isti način. Tottenham prošao centar, gol, ovi prošli centar gol, a ti drkaj loptu i ulazi sa njom negdje.
Nadigraj, ubij nas. A ne jedna šansa i gol.
I ligu i ligu prvaka mi gubimo na isti način. Tottenham prošao centar, gol, ovi prošli centar gol, a ti drkaj loptu i ulazi sa njom negdje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nisam mogao gledat, malo nešto stream preko mob al kratko.... vidim stats, imali su jedan šut u gol i Curtois je imao 9 odbrana, ako ne lažu na aplikaciji
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
al brate samo mi možemo ovakvu sezonu završiti sa ovako dvije šamarčine u 7 dana pa **** ti dan kad poče sport pratiti 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
ne laze...
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Sve ti je tako, i to ti je fudbal.
Jednostavno su uspavali tekmu, nasi su ih poceli pratiti u tom spavanju, trent je presetao teren u nekim trenucima, nijednu nije dao kako treba, al eto.
Realova igra u lp ove sezone je sramota za fudbal i eto kao takva je prosla, i uzeli su titulu, a losiji od svih ekipa koje su prosli, al eto moras imati i srece.
CPOJ
Jbg, toliko su nas razmazili da nam je 2 trofeja po sezoni malo.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
vidi ovog retarda, da Bog da ti slezena pukla sad
Mi u tri finala nismo gola dali...
Jos sutra parada...
Kakav mentalni slom u sedam dana za mladog Senaida...
Jos sutra parada...
Kakav mentalni slom u sedam dana za mladog Senaida...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vala bas nakon svega parada oj zivote kurvo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vraćaj Divoka i daj mu doživotni ugovor nek probija babuka ova mrtvila i turbaše, vrtite je vi i okrećite do sutra džaba
Walk on
Najgori način za izgubiti.Totalna dominacija i 1 šut i gol.Nevjerovatno.Prvo Villa 3 gola u 6 min i onda ovo.Ne znam šta da kažem , nisam nezadovoljan utakmicom , fino smo igrali , bilo je kombinatorike ali golman je odlučio.Teška noć , preteška.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Robbo ko hajvan ganja na sredini, otvaraju desnu stranu. Ide 3na3, virgil se ko qurva proteze umjesto da izleti na valverdea.
Naravno izgubljeni u prostoru trent ne pazi na igraca iza sebe
Naravno izgubljeni u prostoru trent ne pazi na igraca iza sebe
Ma daleko od toga, samo stvarno nevjerovatno, Villa/City i ovo u 7 dana, a sezona generalno iz snova, horor.
Vjerovatno posljednji put da smo na terenu gledali nabolji Liverpoolov napad posljednjih 30ak godina.
Kraj sjajne epohe za Manea, Bobbya i Moa gdje su osvojili svaki moguci trofej.
Kraj sjajne epohe za Manea, Bobbya i Moa gdje su osvojili svaki moguci trofej.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nikad se nece ponoviti takav napad, legende

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nekad mi fale sezone koje su se završavale u septembru.
Dva trofeja, FA Kup. Nekad su se parade pravile samo za FA kup.
Ovdje **** sto smo izgubili trofej. Da smo ispali u polufinalu, parada bi lakše pala. Ovako malo sjeb.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.