Momak bojim se da si zalutao ovdje.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Ignorisi neznalicu.
Cekam da napise da Zverev osvaja kao sto zna.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Zamisli momka, vadi postove stare 2 stranice samo da meni nešto šukne jer je Medvedev ovdje skoro prošao prvu sedmicu, a ovdje nakon svakog Alcarazovog trijumfa kaže da ga je on najavio, iako samo slijepac nije vidio da će Alcaraz ovo dosegnuti.

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”

Kakva dva znalca se udruzise

-
- Kontakt:
Gledam ovo za Wimbledon, za sada je da ce igracima obrisati bodove, nece niko dobivati bodove tamo zbog sankcija za ruse i bjeloruse, jbt tu na kraju opet Novak najvise gubi, gubi 2000 bodova, a ne moze nista zaraditi
Bice da je ovo urota britanaca i atp-a protiv Novaka
Bice da je ovo urota britanaca i atp-a protiv Novaka
Novak ce izgubiti 4000 bodova ove sezone bez da je mogao da ih brani.
- OldFashioned
- Kontakt:
Znači, reketa u glavu djetetu, why not, please continue.
Lopta u vrat ženi, sorry, you are out!
Lopta u vrat ženi, sorry, you are out!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Treba Nolo opet pokusati,da vidimo ima li dvostrukih arsina na RGu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakvo demoliranje Bugarskog manekena. A izgledalo da je u formi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
kad su zadnji put rafa i nole igrali istovremeno (a ne jedan protiv drugog) ko danas? … ja se ne sjećam!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
cool. tek prvi njihov H2H,zadnje i s Noletom u Rimu,a shapo se naigrao s obojicom recimo.
praktički nitko nije ispao "tko nije trebao" i od druge do treće nedjelje turnira makar u M singleu jer ostalo baš slabo ispratim, totalni spektakl bi mogao nastupiti. Večeras Rune-Gaston za one koje ne privlači finale Lige prvaka u fudbalu,bit će poslastica
Sad od 4-og kola nam vec pocinje spektakl, trebalo bi da budu bas dobri mecevi, Novak i Rafa pocinju sa svojim paklenim zrijebom sad, valjda u 1/4 gledamo njihov mec i spektakl
Donji dio ocekujem Tsitsipasa u 1/2 i ne znam, mene nesto vuce da ce Medo igrati zavrsnicu ovog turnira, al hajd vidjecemo danas protiv Miomira kako ce odigrati
Donji dio ocekujem Tsitsipasa u 1/2 i ne znam, mene nesto vuce da ce Medo igrati zavrsnicu ovog turnira, al hajd vidjecemo danas protiv Miomira kako ce odigrati
Nece Medo u drugu sedmicu, ne ne.
- Felixians4
- Kontakt:
što se to nešto treba čuditi za medvedeva? pa lani je igrao 1/4 protiv stefanosa,sasvim solidno parirao. zadnji poen under arm serve izveo,igrao prije par godina završnicu monte carla,tukao đokovića..
zaista je ispalo fantastično,među 16 gotovo svi najbolji dostupni
zaista je ispalo fantastično,među 16 gotovo svi najbolji dostupni
Ide Medo ovdje do 1/2
Real uzeo 14-tu, Rafa znaš šta ti je činiti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.