Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
To je dupla smrt za jetru, fruktoza i alkohol su jedno te isto za nju.Marsal je napisao/la: ↑27 maj 2022, 23:01Kako iko može pit i mezit slatko?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Đumbir sve to ispraviBosniaBoston je napisao/la: ↑28 maj 2022, 19:54To je dupla smrt za jetru, fruktoza i alkohol su jedno te isto za nju.Marsal je napisao/la: ↑27 maj 2022, 23:01Kako iko može pit i mezit slatko?FabioMiretti je napisao/la: ↑27 maj 2022, 22:22na dijeti sam, samo mini varijante u ogranicenim kolicinama![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I surutkabombaysaphire je napisao/la: ↑28 maj 2022, 20:11Đumbir sve to ispraviBosniaBoston je napisao/la: ↑28 maj 2022, 19:54To je dupla smrt za jetru, fruktoza i alkohol su jedno te isto za nju.![]()
Od malih nogu se to uci...
- ArtVandelay
- Kontakt:
Lijepa Azro, lijeeeepa Azro, svud po Bécsu tražim te!
Azra, za moju guzu perača neeeeeema!
Azra, za moju guzu perača neeeeeema!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Gdje ima kupiti ovaj cips ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- feniksptica
- Kontakt:
Pjesmu ko voli, nije mu lahko.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Znao sam dvije mrtve rokerke koje su imale crush na Muzaferiju, a lik koji je radio sa njim kaže da je najbolji čovjek kojeg je ikad upoznao, sa svojim radnicima pripremi scenu i binu gdje će nastupat, ode se istuširat, otpjeva, s njima opet sve razmontira, plati odmah (često i baci bakšiša), hrana od njega tj sve što jede on jedu i oni itd.
Drago mi nešto bilo čut, dedo mu je bio velikan i ogromna ljudina pa mi kul da i on bude gospodin, šta znam.
Drago mi nešto bilo čut, dedo mu je bio velikan i ogromna ljudina pa mi kul da i on bude gospodin, šta znam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BosniaBoston
- Kontakt:
Momak o sebi pri sebi, ne serenda previše po medijima (a veći anonimusi od njeg prave skandale), ne promoviše grijehe, ima tu neku svoju publiku. Ne poznajem ga niti ga slušam nešto ali je simpatičan lik
#Punoljetstvo
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:55Znao sam dvije mrtve rokerke koje su imale crush na Muzaferiju, a lik koji je radio sa njim kaže da je najbolji čovjek kojeg je ikad upoznao, sa svojim radnicima pripremi scenu i binu gdje će nastupat, ode se istuširat, otpjeva, s njima opet sve razmontira, plati odmah (često i baci bakšiša), hrana od njega tj sve što jede on jedu i oni itd.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ko mu je dedo?Marsal je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:55Znao sam dvije mrtve rokerke koje su imale crush na Muzaferiju, a lik koji je radio sa njim kaže da je najbolji čovjek kojeg je ikad upoznao, sa svojim radnicima pripremi scenu i binu gdje će nastupat, ode se istuširat, otpjeva, s njima opet sve razmontira, plati odmah (često i baci bakšiša), hrana od njega tj sve što jede on jedu i oni itd.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mislim da je on vlasnik firme koja postavlja bine i koja ima one led panele i slicno.Marsal je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:55Znao sam dvije mrtve rokerke koje su imale crush na Muzaferiju, a lik koji je radio sa njim kaže da je najbolji čovjek kojeg je ikad upoznao, sa svojim radnicima pripremi scenu i binu gdje će nastupat, ode se istuširat, otpjeva, s njima opet sve razmontira, plati odmah (često i baci bakšiša), hrana od njega tj sve što jede on jedu i oni itd.
Lik je inače normala, nimalo ufuran lik.
Mislim da mu dedo nije Zaim Muzaferija (jel se ovako zvao onaj glumac), Zaimov unuk je gitarista, Lordan ili nekako slično se zove...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- OldFashioned
- Kontakt:
Što, šta fali pjesmi a i momak je vrh imao sam priliku upoznati ga.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.