Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Valencia
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Valencia » 07 feb 2011, 19:26

RKO je napisao/la:Izvini ti al da svi razmisljaju ko Sasa mi nebi ni imali reprezentacije
Zar imas reprezentaciju? Nemamo mi nista. Reprezentaciju imaju glavonje iz saveza, jer reprezentacija udovoljava iskljucivo njihovim interesima. Oni su dokazali da ih nije briga sta navijaci misle o njima i tako poslali nedvosmisleno jasnu poruku; REPREZENTACIJA JE NASA, A NE VASA. Vi ste masa koju mi zelimo obmanuti da bi vam uzimali pare i tako ostvarivali svoje privatne ambicije.

Ova 'njihova' reprezentacija je bruka i sramota za fudbal. Tu ustvari najmanje ima fudbala. Zasto bih se poistovjeciv'o sa nekim cirkusantima.

Ima reprezentacija u sjedecoj odbojci, oni zasluzuju svaku podrsku, a ne ovi banditi i naivcine (igraci) koje im zaradjuju novac.

Bosanci su postali zesci oportunisti. Gutaju razne gadosti radi mrvice uspjeha. Ta mrvica uspjeha na kraju izbrise godine tuge i razocarenja.

Dok tako razmisljamo, nikada necemo napredovati ni u jednom sportu. Uvijek cemo biti slijepo crijevo Evrope.

Al' jbg, BiH je oduvijek bila pod 'kolonijalistickom' silama, pod dikatorskim i lopovskim vladarima, tako da narod nije im'o vremena da se profilise. Kada si pod inostranom/diktatorskom/lopovskom sapom kroz cijelu istoriju, u narodu se stvori podanicki mentalitet, sto je jako tesko ukloniti iz karaktera jedne etnicke grupe. U obrazovavanju je jedini spas.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 feb 2011, 19:56

Valencia je napisao/la:
RKO je napisao/la:Izvini ti al da svi razmisljaju ko Sasa mi nebi ni imali reprezentacije
Zar imas reprezentaciju? Nemamo mi nista. Reprezentaciju imaju glavonje iz saveza, jer reprezentacija udovoljava iskljucivo njihovim interesima. Oni su dokazali da ih nije briga sta navijaci misle o njima i tako poslali nedvosmisleno jasnu poruku; REPREZENTACIJA JE NASA, A NE VASA. Vi ste masa koju mi zelimo obmanuti da bi vam uzimali pare i tako ostvarivali svoje privatne ambicije.

Ova 'njihova' reprezentacija je bruka i sramota za fudbal. Tu ustvari najmanje ima fudbala. Zasto bih se poistovjeciv'o sa nekim cirkusantima.

Ima reprezentacija u sjedecoj odbojci, oni zasluzuju svaku podrsku, a ne ovi banditi i naivcine (igraci) koje im zaradjuju novac.

Bosanci su postali zesci oportunisti. Gutaju razne gadosti radi mrvice uspjeha. Ta mrvica uspjeha na kraju izbrise godine tuge i razocarenja.

Dok tako razmisljamo, nikada necemo napredovati ni u jednom sportu. Uvijek cemo biti slijepo crijevo Evrope.

Al' jbg, BiH je oduvijek bila pod 'kolonijalistickom' silama, pod dikatorskim i lopovskim vladarima, tako da narod nije im'o vremena da se profilise. Kada si pod inostranom/diktatorskom/lopovskom sapom kroz cijelu istoriju, u narodu se stvori podanicki mentalitet, sto je jako tesko ukloniti iz karaktera jedne etnicke grupe. U obrazovavanju je jedini spas.
potpisano i ovjereno

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 feb 2011, 21:20

Analitico je napisao/la:sta vam je ljudi, pa Begovic je odlucio da bude u reprezentaciji samo dok ne dobje angazman u nekom timu. Sad se ucvrstio u Stokeu iz kojeg ce ako ga zdravlje posluzi vjerovatno otici u neki veci tim. Za njega reprezentacija vise nema nikakvu vaznost. On je i pristao jer onda nije bio siguran ni u Portsmouthu koji je bio putnik u drugu ligu...Covjek nema karaktera, nula....
Apsolutno si upravu! ovaj igrac je nula karaktera! zaista nevjerovatno kako danas ima pokvarenih ljudi! ne treba ga vise nikada zvati u reprezentaciju,ljudi bez duse i patriotizma nam ne trebaju! s njim se igraju menadzeri kao sa malim djetetom,ovo je sigurno njihovo maslo! Susicu sutni ga nogom i ne dozvoli da se neko igra tvojim ugledom! i njega i Ibru vise nikad nemoj zvati,pa makar sve utakmice zaredom gubili!!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 feb 2011, 21:33

bosnas_ je napisao/la:
Analitico je napisao/la:sta vam je ljudi, pa Begovic je odlucio da bude u reprezentaciji samo dok ne dobje angazman u nekom timu. Sad se ucvrstio u Stokeu iz kojeg ce ako ga zdravlje posluzi vjerovatno otici u neki veci tim. Za njega reprezentacija vise nema nikakvu vaznost. On je i pristao jer onda nije bio siguran ni u Portsmouthu koji je bio putnik u drugu ligu...Covjek nema karaktera, nula....
Apsolutno si upravu! ovaj igrac je nula karaktera! zaista nevjerovatno kako danas ima pokvarenih ljudi! ne treba ga vise nikada zvati u reprezentaciju,ljudi bez duse i patriotizma nam ne trebaju! s njim se igraju menadzeri kao sa malim djetetom,ovo je sigurno njihovo maslo! Susicu sutni ga nogom i ne dozvoli da se neko igra tvojim ugledom! i njega i Ibru vise nikad nemoj zvati,pa makar sve utakmice zaredom gubili!!!
Kako su svi (Susic, saigraci, navijaci,...) progutali Asmirovu GADOST (laz da je bio na samrti pred mec sa Slovacima :mrgreen: :lol: ), tako ce progutati i ovu bjednicko - kukavicko - oportunisticku izvlakusu. Takav smo mi narod, bijedan i ponizan. Nabi me nogom, uvrijedi me, al' me malo razveseli i kupi pivu, pa cu ti sve oprostiti :mrgreen: . Postavlja se pitanje; da li smo glupi ili smo sirokog srca ( :mrgreen: )!?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 feb 2011, 21:40

Valencia je napisao/la: Kako su svi (Susic, saigraci, navijaci,...) progutali Asmirovu GADOST (laz da je bio na samrti pred mec sa Slovacima :mrgreen: :lol: ), tako ce progutati i ovu bjednicko - kukavicko - oportunisticku izvlakusu. Takav smo mi narod, bijedan i ponizan. Nabi me nogom, uvrijedi me, al' me malo razveseli i kupi pivu, pa cu ti sve oprostiti :mrgreen: . Postavlja se pitanje; da li smo glupi ili smo sirokog srca ( :mrgreen: )!?
Kraj price!
1921-2011

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 07 feb 2011, 21:48

bosnas_ je napisao/la:
ma daj... kakav patriotizam, kakve duse i take gluposti. mi balkanci nemamo ni obraza, postenost, kamoli pameti, a ti to trazis jos neki patriotizam...
da je ova utakmica savezu i Susicu bila vazna oni bi se za vrijeme dogovorili ko ljudi, igralo bi se negdje u evropi ako to ne bi moglo drugacije i na grbavici, kosevo, bilino polje, pa bujrum raja. a sada kriviti igrace koji izbog klubove nemogo/ nisu voljni otici je glupost.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 feb 2011, 21:52

jbg on brani u maloj i slabo medijski pokrivenoj engleskoj ligi i trebao mu je nastup za reprezentaciju u Tirani da bi privukao paznju klubova na sebe. :lol:

jaka logika kod pojedinaca....

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 feb 2011, 21:53

A sad da ja vama postavim pitanje jedno.

Sta je Asmir dobio igrajuci za reprezentaciju??? Nit je branio nit nista, ne znam jel skupio dvije utakmice kako treba, a da ne pricam o takmicarskim tekmama, u prijateljskim je i dobivao???

Kakve su to price da je igrao za repku dok ne pronadje angazman, na osnovu cega ga je pronosao, zato sto je bio 5 puta na klupi i zamjena Hasagicu???

Malo mozak aktivirati ne bi bilo lose!!!
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 21:55

amertiger je napisao/la:Sta je Asmir dobio igrajuci za reprezentaciju??? Nit je branio nit nista, ne znam jel skupio dvije utakmice kako treba, a da ne pricam o takmicarskim tekmama, u prijateljskim je i dobivao???
Kada igraš za reprezentaciju, ne trebaš dobiti ništa zauzvrat.

Tek je odnedavno postao prvi golman u svom klubu i sigurno bi narednih deset godina bio nezamjenjiv među našim stativama, ali ne... odabrao je malo teži put.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 07 feb 2011, 21:59

amertiger je napisao/la:A sad da ja vama postavim pitanje jedno.

Sta je Asmir dobio igrajuci za reprezentaciju??? Nit je branio nit nista, ne znam jel skupio dvije utakmice kako treba, a da ne pricam o takmicarskim tekmama, u prijateljskim je i dobivao???

Kakve su to price da je igrao za repku dok ne pronadje angazman, na osnovu cega ga je pronosao, zato sto je bio 5 puta na klupi i zamjena Hasagicu???

Malo mozak aktivirati ne bi bilo lose!!!
aferim ma šire narodne mase znaju ba sve ;)

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 feb 2011, 22:11

Ma sve je to maslo Tonija Pulisa.
Osjetljiv dio sezone kad svaki bod zlata vrijedi. Sigurno da ne želi rizikovati da se Bega povrijedi a ne želi ga ni umornog.
Begović je sigurno mogao otići jer mu niko ne može zabraniti da se odazove reprezentativnom pozivu, ali ja sam ubijeđen da je Pulis imao s njim razgovor prije i naš golman je odlučio šta je za njega bolje.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 feb 2011, 22:16

Jeste vama tesko oci zamazati...

Prvo su vam sa Cirom oci zamazali. Ruku na srce Ciro je ok trener. Takticki hmmm nista posebno, psihici i kada je euforija u pitnaju Ciro je sampion svijeta. I to mu je poslo za rukom samo jednom sa Hrvatskom u Francuskoj ubrzo nakon toga nije vise mogao. Osjetilo se to na rezultatima. I u Bosni je Ciro euforijom podigao raju i izvukao maksimum sto se euforije tice ali zakazao je takticki pa mu je onda Zvjezdan Misimovic kriv za prodaju utakmice i Dodik itd. Ali ruku na srce Blaz Sliskovic je dva puta bio blizi nego Ciro iako je dosta losiji trener od njega.

Poslije toga dolazi Safet Susic. Legenda bh fudbala. Ko ga nije gledao a to je vecina vas jer se prepirete kako je Alen Skoro dobar ili Mirsad Beslija bolji od njega ili kako je Stanceski bolji od sta ti ja znam koga ahahah a da ste gledali Susica plakali bi kad odete na danasnje utakmice PL BiH. Ali sve to stoji ali opet ruku na srce trenerski ucinak mu nije dovoljno jak da bi se mogao racunati ozbiljnim kandidatom za selektora.

Ali posto je raja cijelo vrijeme vristala, pravila bune, ustanke, prozivke, i neke parade (proteste) oni vam gurnu Safeta jer to ste kazu vam iz NS BiH trazili.

Eh sad zasto ne smetram Asimra krivim? Zato sto je momak fenomenalan golman i puno bolji od Hasagica koji je uprskao utakmicu protiv Albanije. Golman koji ako je ko gledao utakmicu protiv Liverpoola zna moze braniti za sve ijedan tim pa cak i one najjace poput Manchestera, Chelsea, Arsenala itd. nema mijesta u reprezentaciji. A evo ruka da vas 85% ne zna za koji klub Hasagic igra dok ne ode na google svi znaju da je negdje u Istanbulu.

Pazi apsurda i reprezentacije da je Ibricic imao vecu minutazu od Pjanica koji je u ligi prvaka pravio dar mar. Momka koji je zaduzne za sve prekide u Lyonu. Da je recimo jedan Stilic iza Ibricica ili jedan Jahic iza Pandze i Mravca. To logicki nije normalno. Da jedan Muslimovic dobija minutazu na taste a da Ibisevic pogadja u svakoj 8. utakmici i opet je u startnoj postavi.

Veoma dobro se treba zapitati ko vodi reprezentaciju i koliko su strucni ljudi tu. Elvir Baljic? Koje on trenrsko isustvo posjeduje? Dosao znaci kao i Susic i Sliskovic da stice iskustvo na reprezentaciji pa da kasnije moze trenirati nekog Turskog drugoligasa. Navijaci su veoma ne fer prema igracima.

Hocete patriote je li? Hocete ljude u reprezentaciji i savezu koji srcem igraju za BiH? Ok ima li vecega patriote od Muhameda Konjica? Ima li covjeka koji je ginuo za dres kao Sergej Barbarez? Ima li danas igraca koji su odbili njemacku kao Hasan? Ima li danas Hibica koji su stavljali glavu gdje neki nisu htjeli nogu? Ima li danas Kodre koji sa gustom zabijao golove i najvecim klubovima na svijetu. Kako za njih nema mijesta u reprezentaciji i savezu? A ima za Piplicu i Baljica? I cudno vam sto se momci odricu bh drzavljanstva i ne zele da igraju za BiH.

Pa ko im je to uzor u BiH? Usanovic? Dominikovic? Piplica? Dajte molim vas otrijeznite se. Iran je sa BiH u 5 godina odigrao vise prijateljskih utakmica nego sa bilo kojom ekipom. Nisu izmedjuse toliko odigrali. Ne smeta meni Iran a govorio vam je Bolic javno na TV-u zasto se islo u Iran.

Ali dzaba je sve ovo pisati. Opet ce napaceni narod koji je veoma slijep poletjeti u Zenicu napuniti tribine i reci nisu igraci krivi. Ali samo u Zenici. U Sarajevu je NS BiH popusio foru sarajelije je veoma tesko zadovoljiti.

Opet ce biti krivi Asim sto se nije odazvao, Dzeko ako ne dadne go u 2-3 utakmie, Pjanic jer nije pogodio iz slobodnjaka a nikad nece biti krivi oni koji su zapravo krivi. Punite im dzepove. Sretno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2011, 22:22

Thunderstruck je napisao/la:Ma sve je to maslo Tonija Pulisa.
Osjetljiv dio sezone kad svaki bod zlata vrijedi. Sigurno da ne želi rizikovati da se Bega povrijedi a ne želi ga ni umornog.
Begović je sigurno mogao otići jer mu niko ne može zabraniti da se odazove reprezentativnom pozivu, ali ja sam ubijeđen da je Pulis imao s njim razgovor prije i naš golman je odlučio šta je za njega bolje.
Vrlo moguce,jos kad se zna da je zabu u baru ''jako tesko'' natijerati.To bi bilo to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 22:27

Asmir je kriv što se nije odazvao. Nema on ništa sa Iranom, Sliškovićem, Kodrom ili Bolićem. On je član nove generacije i sigurno nije na svojoj koži osjetio Ušanoviće i Dominikoviće, kao što su to osjetili Bolić, Salihamidžić, Kodro, Barbarez i co
PL BiH -1 je napisao/la:Da jedan Muslimovic dobija minutazu na taste a da Ibisevic pogadja u svakoj 8. utakmici i opet je u startnoj postavi.
Ibišević je izgubio mjesto u prvoj postavi reprezentacije. Prvo je zabio sjajan gol protiv Albanije, a nakon toga nije počeo utakmicu protiv Slovačke. Samo da te napomenem da si iznio neistinu.

Ibišević i Muslimović se ne mogu upoređivati. Vedo igra u ligi koja je tri puta jača od Grčke, plus to što Zlatana redovno muče povrede i samo lud trener bi ga stavio ispred Ibiševića koji je sigurno naš drugi napadač, odmah iza Džeke.

Međutim, koliko se sjećam, ti si onaj što je iznosio pravu istinu i raznorazne teorije zavjere na temi FK Sarajevo?

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 07 feb 2011, 22:29

PL BiH -1 je napisao/la:Jeste vama tesko oci zamazati...

Prvo su vam sa Cirom oci zamazali. Ruku na srce Ciro je ok trener. Takticki hmmm nista posebno, psihici i kada je euforija u pitnaju Ciro je sampion svijeta. I to mu je poslo za rukom samo jednom sa Hrvatskom u Francuskoj ubrzo nakon toga nije vise mogao. Osjetilo se to na rezultatima. I u Bosni je Ciro euforijom podigao raju i izvukao maksimum sto se euforije tice ali zakazao je takticki pa mu je onda Zvjezdan Misimovic kriv za prodaju utakmice i Dodik itd. Ali ruku na srce Blaz Sliskovic je dva puta bio blizi nego Ciro iako je dosta losiji trener od njega.

Poslije toga dolazi Safet Susic. Legenda bh fudbala. Ko ga nije gledao a to je vecina vas jer se prepirete kako je Alen Skoro dobar ili Mirsad Beslija bolji od njega ili kako je Stanceski bolji od sta ti ja znam koga ahahah a da ste gledali Susica plakali bi kad odete na danasnje utakmice PL BiH. Ali sve to stoji ali opet ruku na srce trenerski ucinak mu nije dovoljno jak da bi se mogao racunati ozbiljnim kandidatom za selektora.

Ali posto je raja cijelo vrijeme vristala, pravila bune, ustanke, prozivke, i neke parade (proteste) oni vam gurnu Safeta jer to ste kazu vam iz NS BiH trazili.

Eh sad zasto ne smetram Asimra krivim? Zato sto je momak fenomenalan golman i puno bolji od Hasagica koji je uprskao utakmicu protiv Albanije. Golman koji ako je ko gledao utakmicu protiv Liverpoola zna moze braniti za sve ijedan tim pa cak i one najjace poput Manchestera, Chelsea, Arsenala itd. nema mijesta u reprezentaciji. A evo ruka da vas 85% ne zna za koji klub Hasagic igra dok ne ode na google svi znaju da je negdje u Istanbulu.

Pazi apsurda i reprezentacije da je Ibricic imao vecu minutazu od Pjanica koji je u ligi prvaka pravio dar mar. Momka koji je zaduzne za sve prekide u Lyonu. Da je recimo jedan Stilic iza Ibricica ili jedan Jahic iza Pandze i Mravca. To logicki nije normalno. Da jedan Muslimovic dobija minutazu na taste a da Ibisevic pogadja u svakoj 8. utakmici i opet je u startnoj postavi.

Veoma dobro se treba zapitati ko vodi reprezentaciju i koliko su strucni ljudi tu. Elvir Baljic? Koje on trenrsko isustvo posjeduje? Dosao znaci kao i Susic i Sliskovic da stice iskustvo na reprezentaciji pa da kasnije moze trenirati nekog Turskog drugoligasa. Navijaci su veoma ne fer prema igracima.

Hocete patriote je li? Hocete ljude u reprezentaciji i savezu koji srcem igraju za BiH? Ok ima li vecega patriote od Muhameda Konjica? Ima li covjeka koji je ginuo za dres kao Sergej Barbarez? Ima li danas igraca koji su odbili njemacku kao Hasan? Ima li danas Hibica koji su stavljali glavu gdje neki nisu htjeli nogu? Ima li danas Kodre koji sa gustom zabijao golove i najvecim klubovima na svijetu. Kako za njih nema mijesta u reprezentaciji i savezu? A ima za Piplicu i Baljica? I cudno vam sto se momci odricu bh drzavljanstva i ne zele da igraju za BiH.

Pa ko im je to uzor u BiH? Usanovic? Dominikovic? Piplica? Dajte molim vas otrijeznite se. Iran je sa BiH u 5 godina odigrao vise prijateljskih utakmica nego sa bilo kojom ekipom. Nisu izmedjuse toliko odigrali. Ne smeta meni Iran a govorio vam je Bolic javno na TV-u zasto se islo u Iran.

Ali dzaba je sve ovo pisati. Opet ce napaceni narod koji je veoma slijep poletjeti u Zenicu napuniti tribine i reci nisu igraci krivi. Ali samo u Zenici. U Sarajevu je NS BiH popusio foru sarajelije je veoma tesko zadovoljiti.

Opet ce biti krivi Asim sto se nije odazvao, Dzeko ako ne dadne go u 2-3 utakmie, Pjanic jer nije pogodio iz slobodnjaka a nikad nece biti krivi oni koji su zapravo krivi. Punite im dzepove. Sretno.
hvala bogu da na ovom forumu jos ima ozbilni ljudi a ne samo glupi ovce. sve sta si napiso: tako je !!!!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 feb 2011, 22:50

PL BiH -1 je napisao/la:Jeste vama tesko oci zamazati...

Veoma dobro se treba zapitati ko vodi reprezentaciju i koliko su strucni ljudi tu. Elvir Baljic? Koje on trenrsko isustvo posjeduje? Dosao znaci kao i Susic i Sliskovic da stice iskustvo na reprezentaciji pa da kasnije moze trenirati nekog Turskog drugoligasa. Navijaci su veoma ne fer prema igracima.Hocete patriote je li? Hocete ljude u reprezentaciji i savezu koji srcem igraju za BiH? Ok ima li vecega patriote od Muhameda Konjica? Ima li covjeka koji je ginuo za dres kao Sergej Barbarez? Ima li danas igraca koji su odbili njemacku kao Hasan? Ima li danas Hibica koji su stavljali glavu gdje neki nisu htjeli nogu? Ima li danas Kodre koji sa gustom zabijao golove i najvecim klubovima na svijetu. Kako za njih nema mijesta u reprezentaciji i savezu? A ima za Piplicu i Baljica? I cudno vam sto se momci odricu bh drzavljanstva i ne zele da igraju za BiH.

do ovog dijela sam procitao i dalje nisam mogao,jer si me bas iznenadio samim tim sto poznajes prilike u fudbalu ili nam samo bacas ublehe.Pa koga je vodio Slaven Bilić,pa uze Robija i Aljosu za pomocnike "koji imaju itekako trenerskog iskustva" kad sve saberes sva trojica nisu imala ni minute na klupi nekog tima kao treneri.Malo je reci da si smijesan,jer pominjes nase legende u koje po tebi ocito ne spada ni Sušić,ni Baljić kao ni Piplica kojem na oprostajnu utakmicu dođe 30 000 ljudi i naprave neviđen spektakl.
[youtube][/youtube]

evo ti malo pogledaj malo vrli poznavaoce fudbalske igre,mnogi bi pozeljeli ovakvo nesto :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 07 feb 2011, 22:56

Ja koliko se sjecam da bi igrao u Engleskoj ligi igrac van EU mora imati vise od 60% nastupa za repku u zadnjih, nisam siguran koliko godina, 2-3 valjda. Po toj logici smo mu veoma potrebni. Da smo pametni da mi sad njega "hebemo".
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2011, 23:00

Virtu4l je napisao/la:Asmir je kriv što se nije odazvao. Nema on ništa sa Iranom, Sliškovićem, Kodrom ili Bolićem. On je član nove generacije i sigurno nije na svojoj koži osjetio Ušanoviće i Dominikoviće, kao što su to osjetili Bolić, Salihamidžić, Kodro, Barbarez i co
PL BiH -1 je napisao/la:Da jedan Muslimovic dobija minutazu na taste a da Ibisevic pogadja u svakoj 8. utakmici i opet je u startnoj postavi.
Ibišević je izgubio mjesto u prvoj postavi reprezentacije. Prvo je zabio sjajan gol protiv Albanije, a nakon toga nije počeo utakmicu protiv Slovačke. Samo da te napomenem da si iznio neistinu.

Ibišević i Muslimović se ne mogu upoređivati. Vedo igra u ligi koja je tri puta jača od Grčke, plus to što Zlatana redovno muče povrede i samo lud trener bi ga stavio ispred Ibiševića koji je sigurno naš drugi napadač, odmah iza Džeke.

Međutim, koliko se sjećam, ti si onaj što je iznosio pravu istinu i raznorazne teorije zavjere na temi FK Sarajevo?
Daj ba Virtual pa jel ti uopste pratis nase igrace. :mrgreen:
Vedo starta skoro svaku utakmicu u Hoffenheimu, liga petice.
A Muslimovic u Grckoj u zadnja 4 mjeseca je igrao neki 100 minuta.
Ja sta ovdje svasta neces procitati. Pa J*** ga ja zar se ne zna da Muslimovic nije bio tu jer se lik vise pati sa tim povredama nego sto igra. I onda se vrati, vecinom starta sa klupe. Da gol, dva i opet ga neka povreda spuca.
Al vazno je da se pise.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 feb 2011, 23:07

Ljudi sta vam je ,spustite loptu. OVO JE KLJUCNI DIO SEZONE U PREMIERSHIPU i niko nece da igra za repku. Pa GERRRD jedan glumi ozljedu protiv Danaca. Taj put koji su nasi DEBILI IZ SAVEZA organizovali je blago receno debilan. STAVRNO MUCNITE GLAVOM ZA PROMJENU, PA TA VREMENSKA RAZLIKA BI UBILA NASE IGRACE.... i ubit ce sve ove sto budu igrali, nece se oporaviti u naredne dvije sedmice. Zivi bili pa vidjeli. KAtastrofa potez saveza. DZEKO KULTURNO IZBJEGAO, a Begovic najebo. E ne moze dvostruki arsin,izvinte molit cu!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 23:12

soko je napisao/la:Daj ba Virtual pa jel ti uopste pratis nase igrace. :mrgreen:
Vedo starta skoro svaku utakmicu u Hoffenheimu, liga petice.
A Muslimovic u Grckoj u zadnja 4 mjeseca je igrao neki 100 minuta.
Ja sta ovdje svasta neces procitati. Pa **** ga ja zar se ne zna da Muslimovic nije bio tu jer se lik vise pati sa tim povredama nego sto igra. I onda se vrati, vecinom starta sa klupe. Da gol, dva i opet ga neka povreda spuca.
Al vazno je da se pise.
Znaš da ja reagujem samo na gluposti, a ovo što je dotični napisao je vrh gluposti. Kada su obojica u top formi, možda bi se čovjek i omišljao kojeg da stavi, ali Zlatan se redovno muči sa povredama i nema smisla staviti ga ispred Vedada, baš onako kako si rekao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, Bing [Bot], cutura, GG3, izdzezveubrazil, MostarNeretva, MostarReds22, Varta i 75 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []