Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
I plus vidjeli da nije ostetio bolid ...sto ne bi slavili imaju 1-2...joj likova ovdje 
Bas tako, pa znali su da nema dalje a vidis da nije neko ostecenje, ljudi slave 1-2 sta je cudno jbt. Forza Ferrari!
Svima su novi bolidi, ne može to biti izgovor. Naravno da niko ne smatra da je lošiji od Latifija, Strolla i Micka, ali imaš jednog Albona i Magnussa koji rade čuda.
Bilo je i nesreće, ali bilo je nesreće za svakog vozača ove sezone. Ne vozi dovoljno dobro u skladu sa očekivanjima i uz Gaslyja je najveće razočaranje ove sezone, od tih mid pack vozača.
Ocon sa druge strane uzeo bodove u pet od šest trka. Norriss u četiri, Magnussen u tri, Bottas u pet.
I Gasly je završio dvije trke u bodovima. Albon u fucking Williamsu ima dvije trke u bodovima.
Da se priča o nekim DNFovima i nesreći nema smisla, jer su samo četiri vozača (ne računam Hulkenberga) završila sve trke; Hamilton, Russell, Ocon i Stroll (isto dva finiša u bodovima).
Ne vozi čovjek u skladu sa očekivanjima i to je to.
Bilo je i nesreće, ali bilo je nesreće za svakog vozača ove sezone. Ne vozi dovoljno dobro u skladu sa očekivanjima i uz Gaslyja je najveće razočaranje ove sezone, od tih mid pack vozača.
Ocon sa druge strane uzeo bodove u pet od šest trka. Norriss u četiri, Magnussen u tri, Bottas u pet.
I Gasly je završio dvije trke u bodovima. Albon u fucking Williamsu ima dvije trke u bodovima.
Da se priča o nekim DNFovima i nesreći nema smisla, jer su samo četiri vozača (ne računam Hulkenberga) završila sve trke; Hamilton, Russell, Ocon i Stroll (isto dva finiša u bodovima).
Ne vozi čovjek u skladu sa očekivanjima i to je to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nesto je do telemach interneta ...preko njihovog neta nece , dok kad prebacim na mobilni net telecoma hoce normalno ...Bundesliga je napisao/la: ↑28 maj 2022, 20:58Probaj logout potpuno, pa onda. Mozda ti i ISP blokira zbog nekog razloga.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma ja, to ti Telemach blokirao. Desi se to kod ISP-ova. Koristi VPN i moći ćeš otvoriti. Ili ih zovi da pogledaju.jelle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 10:59Nesto je do telemach interneta ...preko njihovog neta nece , dok kad prebacim na mobilni net telecoma hoce normalno ...Bundesliga je napisao/la: ↑28 maj 2022, 20:58Probaj logout potpuno, pa onda. Mozda ti i ISP blokira zbog nekog razloga.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam na telemachu i radi mi yt. To ti trebaš zvati ih da ti isprave tojelle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 10:59Nesto je do telemach interneta ...preko njihovog neta nece , dok kad prebacim na mobilni net telecoma hoce normalno ...Bundesliga je napisao/la: ↑28 maj 2022, 20:58Probaj logout potpuno, pa onda. Mozda ti i ISP blokira zbog nekog razloga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Evo bas sam probao preko Vpn-a ...bez problema otvori...Bundesliga je napisao/la: ↑29 maj 2022, 11:04Ma ja, to ti Telemach blokirao. Desi se to kod ISP-ova. Koristi VPN i moći ćeš otvoriti. Ili ih zovi da pogledaju.jelle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 10:59Nesto je do telemach interneta ...preko njihovog neta nece , dok kad prebacim na mobilni net telecoma hoce normalno ...Bundesliga je napisao/la: ↑28 maj 2022, 20:58
Probaj logout potpuno, pa onda. Mozda ti i ISP blokira zbog nekog razloga.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Super, ma imao sam i ja sličan problem na telekomu. Isto mi nije htjelo otvoriti jednu stranicu i samo koristio neki free VPN. Nazvao telekom i oni opet nisu znali popraviti, ali se u međuvremenu samo odblokiralo
Vjeruj mi da mi se mrsko peglat i objasnjavati im sta je ...lakse je koristiti vpn ...i onako pogledam samo quali i race intervjue i onaj post race show sto bude ...hvala u svakom slucaju ...Bundesliga je napisao/la: ↑29 maj 2022, 11:14Super, ma imao sam i ja sličan problem na telekomu. Isto mi nije htjelo otvoriti jednu stranicu i samo koristio neki free VPN. Nazvao telekom i oni opet nisu znali popraviti, ali se u međuvremenu samo odblokiralo. Uglavnom, nazovi ih nek ti poprave to.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Uživaj 
Ugasi ruter na 10minuta pa ga upali ponovo i onda probajjelle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 11:18Vjeruj mi da mi se mrsko peglat i objasnjavati im sta je ...lakse je koristiti vpn ...i onako pogledam samo quali i race intervjue i onaj post race show sto bude ...hvala u svakom slucaju ...Bundesliga je napisao/la: ↑29 maj 2022, 11:14Super, ma imao sam i ja sličan problem na telekomu. Isto mi nije htjelo otvoriti jednu stranicu i samo koristio neki free VPN. Nazvao telekom i oni opet nisu znali popraviti, ali se u međuvremenu samo odblokiralo. Uglavnom, nazovi ih nek ti poprave to.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kakav je ovo bilde sto vozi F1 igricu na SK ...oce brzi krug pokazat svaki put lupi od barijere 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Al dobar je ...solidno vozi ...samo je mogao isjeci ovo kad se lupa ...pola sata se voza
Kisha u Monacu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma fino vozi nema dileme, ali sto kazes mogao je isjeci ove dijelove gdje se slupao hahajelle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 14:49Al dobar je ...solidno vozi ...samo je mogao isjeci ovo kad se lupa ...pola sata se voza
Kisha u Monacu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Samo da ne bude start pod SC 
Ma nece ...nije ozbiljna ...malo propadiva
Opa kiša 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ide choke Šarla.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Odgodite trku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.