Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Evo prestala, vozite sad ****!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Osusite stazu pichkicima
Izbacite Wet komponentu šta će im koji qrc
- CROtorious
- Kontakt:
Startas na vrijeme utrku, padne kisa i izmjesa grid pa dobijes zabavnu utrku. Ovako ispadas pick.a
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije, otkad je Liberty dosla oni su pomjerili start trka na 15h
nece se F1 prilagodjavati manje gledanom MotoGP-u, nekad se desava suprotno, MotoGP krene ranije pa tek onda Moto2 ako se poklapa sa F1
Don't believe the hype.
Joj al smarate sa Pajom sunce ti ****, sve sami ekperti za komentatore i za to sta i kako treba da vode program. Lik sam prenosi trku u kojoj ima 20 vozaca i 10 timova i doslovno imas 30 temi o kojima mozes pricati plus staza na kojoj se vozi. Pa isto i hrvati rade svaki vikend jos su dvojica stalno. Eno na sky sportu pricaju o nukleranoj fizici dok je pauza.
Hajmo publika krpe i peškire u ruke i osušite stazu manekenima da im ne proklože bolid
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- CROtorious
- Kontakt:
Najbolje kad odu u pustinju, nece bit kise, jedino koja raketa moze doletit, al to oni lako rijese.
Zadnja Klupa
jao i vjetar im puše

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Komedija.
Pa ja imas 3o tema , a on se ufatio 3 teme 3 dana zaredom ...Srdjan ima milion tema i energiju i sve ...ovaj je mrtvac ziviZeroStyle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:41Joj al smarate sa Pajom sunce ti ****, sve sami ekperti za komentatore i za to sta i kako treba da vode program. Lik sam prenosi trku u kojoj ima 20 vozaca i 10 timova i doslovno imas 30 temi o kojima mozes pricati plus staza na kojoj se vozi. Pa isto i hrvati rade svaki vikend jos su dvojica stalno. Eno na sky sportu pricaju o nukleranoj fizici dok je pauza.
Pa sto sad ne pocinje, zar nije stala kisa? Ne moze extreme wet ni za ovo?
Vracaj Masija.
Vracaj Masija.
Ma paja mrtvac nevidjen, lik bez srdjana ko dijete kad ga mama zaboravi u trznom centru.jelle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:49Pa ja imas 3o tema , a on se ufatio 3 teme 3 dana zaredom ...Srdjan ima milion tema i energiju i sve ...ovaj je mrtvac ziviZeroStyle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:41Joj al smarate sa Pajom sunce ti ****, sve sami ekperti za komentatore i za to sta i kako treba da vode program. Lik sam prenosi trku u kojoj ima 20 vozaca i 10 timova i doslovno imas 30 temi o kojima mozes pricati plus staza na kojoj se vozi. Pa isto i hrvati rade svaki vikend jos su dvojica stalno. Eno na sky sportu pricaju o nukleranoj fizici dok je pauza.
- akisarajevo92
- Kontakt:
realno, ne zna se ko je veci kloc, Pavle ili Dzankic, komentarises neki sport 10+ godina a pritom nisi nista naucio o tom sportu ili poslu komentarisanja istog, treba i to (ne) znatijelle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:49Pa ja imas 3o tema , a on se ufatio 3 teme 3 dana zaredom ...Srdjan ima milion tema i energiju i sve ...ovaj je mrtvac ziviZeroStyle je napisao/la: ↑29 maj 2022, 15:41Joj al smarate sa Pajom sunce ti ****, sve sami ekperti za komentatore i za to sta i kako treba da vode program. Lik sam prenosi trku u kojoj ima 20 vozaca i 10 timova i doslovno imas 30 temi o kojima mozes pricati plus staza na kojoj se vozi. Pa isto i hrvati rade svaki vikend jos su dvojica stalno. Eno na sky sportu pricaju o nukleranoj fizici dok je pauza.
Don't believe the hype.
- CROtorious
- Kontakt:
Vise ni ne pada, sad se boje oblaka koji su na nebu. Aj vi to lijepo prebacite na neku karting stazu na parkiralistu u supermarketu.
Zadnja Klupa
Nikakav info, ništa. Amaterska race kontrola.
Massi vrati se!
Massi vrati se!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
A..Ali sta ako se pojavi neki strasni oblak iza one planine i krene opet rositi, sta a..ako se to desi, treba neko da pogine u nikad opasnijoj formuli 1.. jel
Don't believe the hype.
Jeremy brat objasnio
Eto Srkija izgleda haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.