Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Kop
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Kop » 07 feb 2011, 21:32

Red Assassin je napisao/la:Tesko jest moramo pobjedit sve nizerazredne ekpe i onda konkurente poput Cityja i Totenhema pobjediti i eto nas..
Svaka sljedeca tekma nam je od vitalnog znacaja bilo da se radi o Wiganu ili Manutd..Svaki izgubljen bod moze biti presudan, bas ce nam biti zanimljivo.. Al et uz pomoc Suareza i Carrola imamo neke sanse da se plasiramo..
Ova Kenyijeva formacija ce djelovati strasno kada budemo imali rogusnog napadaca koji ce spustati lopte teroristima poput Meirelesa i Gerrarda a Suarez ce biti tu da rjesi nekom svojom majstorijom tekmu..

Mozetel misliti ova formacija kad se zaigraju Carroll i Suarez, meni sasvim gotivna..

-------------Reina------------
---Carra--Skrtel---Agger----
Kelly-------Lucas---------Glen
----Gerrard----Meireles-----
--------------Suarez---------
--------Carroll-------------
Ja kad "povrsno" gledma ovu formaciju, cini mi se k'o da imamo 20 igraca u 1. timu, a ne 11 :mrgreen:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 07 feb 2011, 21:33

Da li neko zna da li ce se napokon Carroll vratiti u subotu ?

Ova gore formacije izgleda strasno 8-)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 07 feb 2011, 21:35

Nece Carrol do kraja februara 100%. Pocetkom marta treba ocekivati njegov povratak.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2011, 21:37

I dalje ne znam kako pravite te formacije, a da u istim nema mjesta za Kuyta?! :o
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 07 feb 2011, 21:37

VELA je napisao/la:Nece Carrol do kraja februara 100%. Pocetkom marta treba ocekivati njegov povratak.
Ma hoće tj. treb'o bi. Ja baš mislim da bi mogao ubrzo zaigrati. Ako si 100% siguran da se tek u martu vraca daj izvor. :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 feb 2011, 21:39

VELA je napisao/la:Nece Carrol do kraja februara 100%. Pocetkom marta treba ocekivati njegov povratak.
Je l' to znači da će biti rovit za United? :D

Monolog je ukrao moje pitanje :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 07 feb 2011, 21:42

Lily je napisao/la:
Ma hoće tj. treb'o bi. Ja baš mislim da bi mogao ubrzo zaigrati. Ako si 100% siguran da se tek u martu vraca daj izvor. :D
Kad je tek potpisao Kenny je za LFCTV izjavio da je odsutan FEW WEEKS sad jel' to 2 ili 10 sedmica :?: I meni je zao sto je dugo odsutan jedva cekam tandem Suarez - Carrol :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 07 feb 2011, 21:44

Mislim kako je Kajt svjestan da ce sjediti na klupi kada se Carrol oporavi, naravno da ce on i igrati neke tekme to ce zavisiti od forme Carrola i Suareza ili u drugom poluvremenu kad budemo vodil da vrsi pritisak ;)
Kenny genijalac, shvatio covjek neke stvari i poslozio, unjeo strast u igru i kako nam je gusca formacija passing i posjed nam se popravio..Kako je samo smislio covjek, dok smo igrali sa 2 stopera, glenom desno i Konceskim lijevo svi su nas busili i svako nam je mogao dati gol, ovako sa 3 stopera odbrana nam je gusca a Kelly i Glen imaju vise prilika da krenu naprijed(sjetite se kako je glen protiv stokea uvijek bio u 16tercu,cak jednom glavom zamalo da pogodi)Znajuci da u veznom redu imamo gladijatore i inteligenciju poput Gerrarda i Meirelesa da odrade ofanzivno.. jaki smo na kontrama, jos kad sve dodje na svoje abd ima da haramo. LONG LIVE THE KING

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 07 feb 2011, 21:46

Thunderstruck je napisao/la:
Je l' to znači da će biti rovit za United? :D

Monolog je ukrao moje pitanje :D
Vas cemo pomesti sa En Gogom u startnoj postavi. Carrol ce da bude na klupi za slucaj pičvajza :D
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2011, 21:49

@Red Assasin,

Može li opklada(izaberi u šta ćemo se kladiti)? Dakle, ja kažem da Kuyt neće izgubiti mjesto u timu(ne računam povredu ili izostanak zbog kartona), nebitno da li tu bila 3 Suareza i 2 Carrolla.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2011, 21:51

Jedan od igrača koji su uvijek bili svijetle tačke i u najtežim momentima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 07 feb 2011, 21:51

Han!$;Lfc je napisao/la:Da li neko zna da li ce se napokon Carroll vratiti u subotu ?

Bice spreman za Subotu.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 07 feb 2011, 21:52

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Da li neko zna da li ce se napokon Carroll vratiti u subotu ?

Bice spreman za Subotu.
Izvor :?: :?: :?: :?: ;) ;)

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 07 feb 2011, 21:58

Monolog je napisao/la:@Red Assasin,

Može li opklada(izaberi u šta ćemo se kladiti)? Dakle, ja kažem da Kuyt neće izgubiti mjesto u timu(ne računam povredu ili izostanak zbog kartona), nebitno da li tu bila 3 Suareza i 2 Carrolla.
Zavisi koju formaciju budemo igrali sa 3 stopera ili sa 2.. tj sa krilim ili bez krila..

Ajd ako zelis opklada za 5 zadnjih tekmi u ovoj sezoni,budel ova formacija sa 3 stopera kad svi budu fit i na istom nivou spremnosti da ce kajt sjediti na klupi a da ce Suarez igrati iza Carrolla u napdadu..

Ako izgubis opkladu morat ces pola godine u potpisu profila nositi " Red Assassine je strucnjak kojem se divim i koji me naucio mnogo stvari u zivotu" ako ja izgubim ja cu nositi isto samo sa tvojim nickom jel deal?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 feb 2011, 22:06

Ma Kuyt je stvoren za igru protiv jačih ekipa.Protiv Chelsea je stalno vršio pritisak na odbranu,onako pomalo ispijao živce Terryu. :lol:
FK Pjetlovi

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 feb 2011, 22:06

[youtube][/youtube]

Ko ono rece da je Englesko kolijevka fudbala xD
evo vam neki dokazi iz 18-19 stoljeca..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2011, 22:06

Čuj opklada za 5 zadnjih tekmi? :lol:
U suštini da to postavimo ovako, kada svi budu spremni(Carroll i Suarez) opet će Kuyt imati svoje mjesto u timu, pa makar to značilo da će biti golman(ovo je od mene)! Dakle, Kuyt igra, da ste u ne znam kakvoj formaciji. :D

Što se tiče potpisa, ja ću nešto promijeniti(već vidim sebe kao pobjednika ove opklade), al' neće to biti ništa nastrano ni bezobrazno(samo ću malo doraditi tu tvoju rečenicu). :D

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 07 feb 2011, 22:11

Monolog je napisao/la:Čuj opklada za 5 zadnjih tekmi? :lol:
U suštini da to postavimo ovako, kada svi budu spremni(Carroll i Suarez) opet će Kuyt imati svoje mjesto u timu, pa makar to značilo da će biti golman(ovo je od mene)! Dakle, Kuyt igra, da ste u ne znam kakvoj formaciji. :D

Što se tiče potpisa, ja ću nešto promijeniti(već vidim sebe kao pobjednika ove opklade), al' neće to biti ništa nastrano ni bezobrazno(samo ću malo doraditi tu tvoju rečenicu). :D
Pa ja 5 zadnji tekmi ce svi biti tu negdje i u formi i dokazani znaci 5 zadnjih tekmi svi su isti.. Logicno je da ce sada kad se carroll vrati sjediti na klupi 2-3 tekme dok skroz se ne vrati i ne uigra sa ostatkom tima na treninzima..

Zato ja kazem 5 zadnjih tekmi da bude posteno..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 feb 2011, 22:13

Kuyt NE MOŽE izgubiti mjesto u timu ! ;)

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 07 feb 2011, 22:13

slika
:lol: :lol: :lol: jedva cekam ovaj tandem :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.