I ja sam to pisao.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:34Bravo majstore
Tjeraju mene i champana sto ne vrijedjamo nikoga
A oni sto psuju mrtve drugim forumasima su kul i popularni![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- HuseinKapetan9
Ja ako opsujem nesto drugom forumasu,nek me banuju iste sekunde
Meni psuju sve redom vec mjesec dana i zele mi smrt,pa nisam nikoga prijavio adminu
Meni psuju sve redom vec mjesec dana i zele mi smrt,pa nisam nikoga prijavio adminu
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Hank je gospodin i znalac.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ova utakmica je veća po svemu od one sinoć. I kaže kakav NBA.
Do jucer im he bio dobaremir18 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:35Ne daj se lave, samo tjeraj svoje, ušao si im u vuglaHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:34Bravo majstore
![]()
Svaka lijepa priča ima svoj kraj.soxx je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:41Do jucer im he bio dobaremir18 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:35Ne daj se lave, samo tjeraj svoje, ušao si im u vuglaHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:34
Bravo majstore
![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Uglavnom svaka čast njima kao sportistima sto su u stanju nakon što izgube finale takmičenja kao što je LP da paradiraju i vozaju se po gradu i pozdravljaju navijače. Meni lično je to osobina pravih luzera - ja da sam u toj situaciji sigurno se ne bi vozao u autobusu za titulu koju sam osvojio prije mjesec dva a svježe izgubio puno vrijedniji i važniji trofej (odnosno 2 trofeja)KSG je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:15Jel ti i komsija ima oci kao sin od brata?
Pa odakle im vrijeme u pola sezone sa ovakvim rasporedom lolSport90 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:14Pa ovo su slavili odmah sutra dan nakon finala a ne mjesec dana poslije osvojenih trofeja gdje su ljudi i zaboravili da su osvojili te trofeje koliko su bitni, i dan nakon što si izgubio finale Lige prvaka i 7 dana nakon što si izgubio titulu u ligi. Ali podržavam pozitivnosti, slavlja i derneke pogotovo nakon 2 godine korone. Nek se samo slavi razlog nije ni bitan.
Znas i ti lagat, a ni trolanje ti mrsko nije.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:32Bilo je bolje kad si ti pisao 2000 postova sedmicno![]()
@qaa
Tiket je zapaljen odavno
CPOJ
- HuseinKapetan9
Trebao sam ostaviti tiket na kojem sam izgubio 100 eura za uspomenu i lijepo sjecanje , i da mogu polagati racune nepoznatim osobama na internet forumu
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Haj bolan sto cjepidlacis, ljudi ne isposte ni dan a slave bajram.Sport90 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:48Uglavnom svaka čast njima kao sportistima sto su u stanju nakon što izgube finale takmičenja kao što je LP da paradiraju i vozaju se po gradu i pozdravljaju navijače. Meni lično je to osobina pravih luzera - ja da sam u toj situaciji sigurno se ne bi vozao u autobusu za titulu koju sam osvojio prije mjesec dva a svježe izgubio puno vrijedniji i važniji trofej (odnosno 2 trofeja)KSG je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:15Jel ti i komsija ima oci kao sin od brata?
Pa odakle im vrijeme u pola sezone sa ovakvim rasporedom lolSport90 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 17:14
Pa ovo su slavili odmah sutra dan nakon finala a ne mjesec dana poslije osvojenih trofeja gdje su ljudi i zaboravili da su osvojili te trofeje koliko su bitni, i dan nakon što si izgubio finale Lige prvaka i 7 dana nakon što si izgubio titulu u ligi. Ali podržavam pozitivnosti, slavlja i derneke pogotovo nakon 2 godine korone. Nek se samo slavi razlog nije ni bitan.
CPOJ
Pa mislim i na to, u paketu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Chapman1886
- Kontakt:
pa ovog se nebi dosijetile ni najveće luzerčine od svih,totenhem hotspur
Samo Sloboda | COYG
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Forrest 1-0. Ludilo.
Epski bi nakon ovakve sezone bilo da na kraju Samba nešto usere.
Bit će ogromno iznenađenje da Hadersfild ovde bilo šta napravi. Mnogo slabija ekipa od Notingema.
41:34
ARTETA OUT
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma od tvog avatara je sve krenulo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.