Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Formula 1
uz sve druge nesretne okolnosti Leclerc sigurno ima na umu da mu je ovo mozda zadnja sansa za pobjedu na domacoj utrci
Don't believe the hype.
Jbni zabari ...jedino ih je Schumaher uspio ocistiti iz Maranela i tad su i poceli uspjehi ...ublehasi zivi
- Jakobsen91
- Kontakt:
Vratilo se Checu za Barcelonu, cini mi se jucer prvi sektor u drugom krugu mu i nije bio nesto, vjerovatno da nije udario danas bi starto 4. I ovdje kad je izaso iz boxa tacno iza Norrisa, i ovog odmah uveli u box, da nisu izgubio bi Checo dosta vremena. Bas mu se poklopilo, ali i cijeli vikend je bio brutalan i najblizi Leclercu.
Prošli put neko napisao da je bolje da je glavni vozač u Alpini ili Mclarenu 
Bravo Checo, potpuno zasluženo
Bravo Checo, potpuno zasluženo
- akisarajevo92
- Kontakt:
slicnu stvar radi i Ducati godinama u MotoGP, pola motora na gridu njihovo, imaju ubjedljivo najbolji motor a prva dvojica vozaca u generalnom plasmanu dolaze iz drugih ekipa
Don't believe the hype.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš je baksuz Leclerc, evidentno je bilo da će uskoro se preći na gume za suho. Morali su ostati i čekati tu izmjenu, napraviti neki razmak između sebe da mogu neometano obojica u box. A, ovu stazu izbaciti iz kalendara. Svaka čast historiji i svemu tome ali sa ovim bolidima ova staza nema šta da traži u kalendaru.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Atmosfera kao da je F2...
- kontrasviju
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
VER 125
LEC 116
PER 110
Zanimljivo.
Nastavi li ovako Checo i postede li ga pehovi, mogao bi do kraja ostati u borbi za titulu.
LEC 116
PER 110
Zanimljivo.
Sreca Ferrariju sto je Sainz sam skontao da odmah idu na gume za suho, debili bi njega sjebali i dali RedBullu 1 i 2
- AshburtonG
- Kontakt:
To je to, kao sto gore rekoh. Ovo je Checu do sad jedina, a vjerovatno i posljednja prilika za titulu. Nema sanse da ce se sklanjat vise, a to se iz ovih izjava moze i zakljucit. Tim ga moze sabotirat, ali ne vjerujem da ce on vise svjesno pustat Maxa u sedmicama kad ovaj nije ni brzi. Najbolje bi bilo da vec i sljedecu utrku dobije, a Max zavrsi na cetvrtom mjestu ili ispod.Goalgetter je napisao/la: ↑29 maj 2022, 18:13VER 125
LEC 116
PER 110
Zanimljivo.Nastavi li ovako Checo i postede li ga pehovi, mogao bi do kraja ostati u borbi za titulu.
Pa sa ovakvim paceom u Bakuu ima Checo sigurno priliku, mislim Max bi trebao biti bolji nego ovdje.
Svakako street race, Ferrari ima i tu prednost, ali problem je što ne uzimaju maksimum iz takvih.
Ferrari sa najvećim fuckupom ove sezone, Monako su ispustili iz šaka, nevjerovatno.
I Russell odškolovao Lulua još jednom
Svakako street race, Ferrari ima i tu prednost, ali problem je što ne uzimaju maksimum iz takvih.
Ferrari sa najvećim fuckupom ove sezone, Monako su ispustili iz šaka, nevjerovatno.
I Russell odškolovao Lulua još jednom
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma moze nek se vrti tamo negdje oko 7-8 pozicije tu ce se negdje sresti s GOATom da vidimo jos koje samaranje najvecegAshburtonG je napisao/la: ↑29 maj 2022, 18:17To je to, kao sto gore rekoh. Ovo je Checu do sad jedina, a vjerovatno i posljednja prilika za titulu. Nema sanse da ce se sklanjat vise, a to se iz ovih izjava moze i zakljucit. Tim ga moze sabotirat, ali ne vjerujem da ce on vise svjesno pustat Maxa u sedmicama kad ovaj nije ni brzi. Najbolje bi bilo da vec i sljedecu utrku dobije, a Max zavrsi na cetvrtom mjestu ili ispod.Goalgetter je napisao/la: ↑29 maj 2022, 18:13VER 125
LEC 116
PER 110
Zanimljivo.Nastavi li ovako Checo i postede li ga pehovi, mogao bi do kraja ostati u borbi za titulu.
![]()
Jel stvarno moguce da verstapen nece dobiti kaznu za gazenje zute linije
Ferrari bi imao prednost u Bakuu da nema onog brutalno dugog pravca. Nema tu Ferrari sta da trazi u utrci. Kvalifikacije ce opet laganini uzeti.AA23 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 18:19Pa sa ovakvim paceom u Bakuu ima Checo sigurno priliku, mislim Max bi trebao biti bolji nego ovdje.
I Russell odškolovao Lulua još jednom![]()
Jedan grad, jedna ljubav!
99% da ce Max i Perez biti 1 i 2 u Bakuu, pa ljudi jednu na pravcu, nema sanse da im iko parira
Zar se nije nešto mijenjalo, pa se dobilo više zavoja? To jest tako su rekli malo prije odjave prenosa na SK, dvije DRS zone ako sam u pravu, početak utrke i nakon onog uskog zavoja, mislim jedino da nisam čuo dobro, svakako ja očekujem bolje od RBa po pitanju kvalifikacija, moraju bolje tu.Gifron je napisao/la: ↑29 maj 2022, 19:09Ferrari bi imao prednost u Bakuu da nema onog brutalno dugog pravca. Nema tu Ferrari sta da trazi u utrci. Kvalifikacije ce opet laganini uzeti.AA23 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 18:19Pa sa ovakvim paceom u Bakuu ima Checo sigurno priliku, mislim Max bi trebao biti bolji nego ovdje.
I Russell odškolovao Lulua još jednom![]()
Uzmi u obzir da je Ferrari pojačao brzinu na pravcu, vidjelo se u Španiji (320kmh na DRS zonama, slično kao RB)
Mogao bi Binotto sa Hornerom i Totom još malo
Leclercov POV
Nije nikakvo plakanje nego samo pitam jel moguce, do sad su uvijek u monacz kaznjavali svaki prelazak linije
Pa pročitao sam jedno 5 puta da treba da se kazni Max za gaženje žute, mislim nije ok da se radi ali nije dobio nikakvu prednost, izgubio je rear malo prilikom izlaza zbog uslova, a u Imoli i Džedi je bilo sličnih situacija pa nije niko spominjao koliko se aludiralo danas prilikom utrke.
Mislim kontam ja, svi su htjeli da Ferrari uzme Monako, ali su se ljudi upucali na način koji ne možeš zamisliti, Sainz bolje vodi utrku nego njegov inžinjer, da je i njih poslušao pojeo bi **** kao i Leclerc danas.
Nešto slično im je Vettel radio, pa je bio i inžinjer i vozač,blago reći katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.