Hajde izganjaj sebi makar HD kanal. Ja mislim da si to zaslužio.
Sport i TV
Re: Sport i TV
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Highlight noci mi je sto je brat zivot posvetio Arenama i Telecomu a nema HD kanala
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da se to njemu desilo. Nije momak to zaslužio.
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg, da ima bolji net ja bih mu dao IPTV, al sumnjam da moze fino 1080p slika na MojaTV.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 29 maj 2022, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sada si ga i ti pretjerao. Bolje da gleda na SD nego nikako da ne gleda. Šta treba da mu bude crn ekran ako pokrene taj kanal.
Zar mi ti nisi ove kineze dao?
https://usevq.com/12-months-datoo-liveg ... 31073.html
Uglavnom do sada uzeo 6 pretplata za sebe i raju i rade ko sat, nikad problema, samo jučer uplata nije htjela proći što ne znam
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Jesam, to je samo jedan od sellera, isti server taj datoo ko sto sam ja kupio na alltvfans.Azpi je napisao/la: ↑29 maj 2022, 00:44Zar mi ti nisi ove kineze dao?
Uglavnom do sada uzeo 6 pretplata za sebe i raju i rade ko sat, nikad problema, samo jučer uplata nije htjela proći što ne znam![]()
To je to ondaharden je napisao/la: ↑29 maj 2022, 00:46Jesam, to je samo jedan od sellera, isti server taj datoo ko sto sam ja kupio na alltvfans.Azpi je napisao/la: ↑29 maj 2022, 00:44Zar mi ti nisi ove kineze dao?
Uglavnom do sada uzeo 6 pretplata za sebe i raju i rade ko sat, nikad problema, samo jučer uplata nije htjela proći što ne znam![]()
Uglavnom radi ko sat, rekoše mi i večeras za finale radio bez ijedne pauze
Koji od ona 4 na alltvfans je ovaj?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Go, to je mislim isti kao i Datoo. Isti je raspored kanala kao i na Datoo sto sam imao prije ove, barem mi se cini.
Odgledao i ja na HRT bez ikakvog problema, a slika top.
Stvarno je vakat da ovi riješe probleme sa zvukom, i ubace još barem dva tri kanala na Moju Tv od iduće sezone. Ali ovo sa zvukom je prevršilo svaku mjeru, jel ima ko da im sugeriše da nešto nije uredu. Valjda ima para Vucic da se zamijeni kompletna audio oprema, stvarno mi je to nejasno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NisamInSajder
- Kontakt:
Normalno da Arena kao firma nema para, prošle godine im je dug bio 1,5 milijardi, a prijavili prihod od 35 miliona. Pretplatili sve lige (kasnili su i sa isplatama u pojedinim ligama) i sad još da mjenjaju audio opremu, koja i nije nešto stara. Bit će tek problema sa parama u narednim godinama jer Premijer ligu će plačati više od Skya, BT-a, tačnije 100 miliona po sezoni, SK je plaćao 12 miliona i imao apsolutno isti ugovor. Pa onda ostale lige, francuska sa 800 hiljada na 6 miliona, Italijanska sa 5 na 23 miliona.TonySosa je napisao/la: ↑29 maj 2022, 04:51Stvarno je vakat da ovi riješe probleme sa zvukom, i ubace još barem dva tri kanala na Moju Tv od iduće sezone. Ali ovo sa zvukom je prevršilo svaku mjeru, jel ima ko da im sugeriše da nešto nije uredu. Valjda ima para Vucic da se zamijeni kompletna audio oprema, stvarno mi je to nejasno.
Dakle, nemaju nikakve financijske koristi, već samo duboki minus.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
da stavimo to u neku drugu perspektivu arena je platila englesku ligu toliko para da ce nas završetak autoputa kroz citavu Bosnu toliko koštati računajući tunel prenj od 10+ kmNisamInSajder je napisao/la: ↑29 maj 2022, 10:42Normalno da Arena kao firma nema para, prošle godine im je dug bio 1,5 milijardi, a prijavili prihod od 35 miliona. Pretplatili sve lige (kasnili su i sa isplatama u pojedinim ligama) i sad još da mjenjaju audio opremu, koja i nije nešto stara. Bit će tek problema sa parama u narednim godinama jer Premijer ligu će plačati više od Skya, BT-a, tačnije 100 miliona po sezoni, SK je plaćao 12 miliona i imao apsolutno isti ugovor. Pa onda ostale lige, francuska sa 800 hiljada na 6 miliona, Italijanska sa 5 na 23 miliona.TonySosa je napisao/la: ↑29 maj 2022, 04:51Stvarno je vakat da ovi riješe probleme sa zvukom, i ubace još barem dva tri kanala na Moju Tv od iduće sezone. Ali ovo sa zvukom je prevršilo svaku mjeru, jel ima ko da im sugeriše da nešto nije uredu. Valjda ima para Vucic da se zamijeni kompletna audio oprema, stvarno mi je to nejasno.
Dakle, nemaju nikakve financijske koristi, već samo duboki minus.
al jako mi je ova toliko onaj lik botuje za arene i bht al nema arene u HD-u
kad vec botuje za arenu i telekom srbije neka predje na logosoft na njemu su arene u startnom paketu u HD-u
jedino sto se moze arenama pohvaliti je kvaliteta slike kod mene na 55 4k TV-u arena na logosoftu izgleda savršeno
Kakav debilizam u reziji AS, sa ovim "varenjem" u prijenosu, haj da se desilo u jednoj utakmici, ili par puta tokom prijenosa, ali na ovakvom nivou da ti se ovo ponavlja u kontinuitet je nevjerovatno.
Hajmo se hvaliti sta sta smo sve kupili a realizacija ocajna bolje da prijenos ide iz studija ovako dzaba bacaju pare za odlazak na lice mjesta, a brukaju se.
Hajmo se hvaliti sta sta smo sve kupili a realizacija ocajna bolje da prijenos ide iz studija ovako dzaba bacaju pare za odlazak na lice mjesta, a brukaju se.
Jbt ljudi su se maksimalno izbrukali sinoc. Pa najgori zvuk bas u finalu. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.