Doffa se nije moglo zaganjati ni u ludilu jer nece lik da igra nasu ligu. Trebao je otici jos zimus al Azmir mu nije dozvolio. Jedva je cekao da ode, a zena mu je pravila problem najveci.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 13:30Normalno da je dobar,da se imalo barem malo sluha i znanja mogli su se iz nase lige dobri igraci dovesti,al jok daj Hebiba da gledamo i ostala vanago. Ismir treba da otpusti pola administracije jer ih bukvalno ima milion a funkcija im je da zjale fataju. Ismire,ako zelis moderan klub trebas otpustiti pola administracije,trenera itd i dovest samo par ljudi koji znaju posao,od trenera mladjih kategorija do nekog ko ima veze. Kakve crne Ajle i bakraci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pi.šaj ga onda. Pored ovoliko pič.kica u timu, ne treba nam još i papučar.ado-hz je napisao/la: ↑29 maj 2022, 13:38Doffa se nije moglo zaganjati ni u ludilu jer nece lik da igra nasu ligu. Trebao je otici jos zimus al Azmir mu nije dozvolio. Jedva je cekao da ode, a zena mu je pravila problem najveci.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 13:30Normalno da je dobar,da se imalo barem malo sluha i znanja mogli su se iz nase lige dobri igraci dovesti,al jok daj Hebiba da gledamo i ostala vanago. Ismir treba da otpusti pola administracije jer ih bukvalno ima milion a funkcija im je da zjale fataju. Ismire,ako zelis moderan klub trebas otpustiti pola administracije,trenera itd i dovest samo par ljudi koji znaju posao,od trenera mladjih kategorija do nekog ko ima veze. Kakve crne Ajle i bakraci
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Par igraca kojima istice/istekao ugovor sa nasim papirima:
P.S da ne bi bilo zabune,nisam rekao da treba dovesti bilo koga od navedeni.Dosadno malo,usao na TM i okacio par igraca kojima istice ugovor/vec slobodni koji bi se mozda i mogli uklopiti kod nas.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 maj 2022, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bureković, Sušić, Grahovac.
Ovu dvojicu što su igrali kod nas, ne bih nikako volio ponovo vidjeti, pogotovo Kadušića.

Ovu dvojicu što su igrali kod nas, ne bih nikako volio ponovo vidjeti, pogotovo Kadušića.
-
- Kontakt:
Ma obojica su navodno dosta napredovali i kriticno nam je na njihovim pozicijama pa reko da ih ubacim.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 maj 2022, 14:31Bureković, Sušić, Grahovac.![]()
Uhh kad bi doveli jednog od ove trojice sto si nabrojao bio bi pun pogodak.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Normalno da se moglo,samo daj kes i to je to,eto Ljubljana ispade Las Vegasado-hz je napisao/la: ↑29 maj 2022, 13:38Doffa se nije moglo zaganjati ni u ludilu jer nece lik da igra nasu ligu. Trebao je otici jos zimus al Azmir mu nije dozvolio. Jedva je cekao da ode, a zena mu je pravila problem najveci.zagor1987 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 13:30Normalno da je dobar,da se imalo barem malo sluha i znanja mogli su se iz nase lige dobri igraci dovesti,al jok daj Hebiba da gledamo i ostala vanago. Ismir treba da otpusti pola administracije jer ih bukvalno ima milion a funkcija im je da zjale fataju. Ismire,ako zelis moderan klub trebas otpustiti pola administracije,trenera itd i dovest samo par ljudi koji znaju posao,od trenera mladjih kategorija do nekog ko ima veze. Kakve crne Ajle i bakraci
- ElCartel11
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/stefan-sa ... ler/120192
Zar se nismo za ovog mi begi zanimali dok je za Olimpiju jos igrao? Evo bice slobodan pa imamo priliku
Zar se nismo za ovog mi begi zanimali dok je za Olimpiju jos igrao? Evo bice slobodan pa imamo priliku

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Realno uz dobre pare na stolu, sva trojica bi se sutra slikala u dresu. A i bili bismo triput bolji. Ostalo je još sedam igrača do onih 10 puta, kako Ismir rečeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 maj 2022, 14:45Ma obojica su navodno dosta napredovali i kriticno nam je na njihovim pozicijama pa reko da ih ubacim.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 maj 2022, 14:31Bureković, Sušić, Grahovac.![]()
Uhh kad bi doveli jednog od ove trojice sto si nabrojao bio bi pun pogodak.

Ima bolje financijske ponude klubova. Možda će se vratiti u Olimpiju.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 14:52https://www.transfermarkt.com/stefan-sa ... ler/120192
Zar se nismo za ovog mi begi zanimali dok je za Olimpiju jos igrao? Evo bice slobodan pa imamo priliku![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Santosssss
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Umrla tema. Vala mogli smo i trenera dovesti, ne bi nam nista bilo 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Krenuli “Hvala i sretno” videi, očekujem ih bar 15 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Mislio sam da ce ostati jos pola sezone jel sezona u MLS pocinje za nekih 8/9 mjeseci koliko sam skontao.Vjerovatno ce jos negdje na posudbu dok tamo ne pocne
Sretno Pidro,uzmi lovu zasluzio si,trebao si davno ali te povreda ligamenata usporila ko zna gdje bi bio sad

Sretno Pidro,uzmi lovu zasluzio si,trebao si davno ali te povreda ligamenata usporila ko zna gdje bi bio sad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iduci video da bude kompilacija hebibovih promasaja, a na kraju videa da piše:umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 19:32Krenuli “Hvala i sretno” videi, očekujem ih bar 15![]()
ANEL HEBIBOVIC HVALA I SRETNO

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sretno Pidroni

Za nadati se da će ovo biti prvi od mnogih transfera u MLS
On ce igrati za drugi tim ( 3.liga) tamo idu svi stranici.i onda ide u prvi tim za novu sezonu.miky_hz je napisao/la: ↑29 maj 2022, 19:38Mislio sam da ce ostati jos pola sezone jel sezona u MLS pocinje za nekih 8/9 mjeseci koliko sam skontao.Vjerovatno ce jos negdje na posudbu dok tamo ne pocne![]()
FinoZukanovic je napisao/la: ↑29 maj 2022, 19:43On ce igrati za drugi tim ( 3.liga) tamo idu svi stranici.i onda ide u prvi tim za novu sezonu.miky_hz je napisao/la: ↑29 maj 2022, 19:38Mislio sam da ce ostati jos pola sezone jel sezona u MLS pocinje za nekih 8/9 mjeseci koliko sam skontao.Vjerovatno ce jos negdje na posudbu dok tamo ne pocne![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje je gore na ovoj anketi za trenera, 'ni jedan od spomenutih'?
Ja sam za taj projedlog - Ni jedan od spomenutih.
Ja sam za taj projedlog - Ni jedan od spomenutih.
-
- Kontakt:
Danas ulazim kad odma mi izbaci zvanicnu i slika Dupovca,ja se ponada da cu procitati His kad ono sretan rodjendanumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 19:32Krenuli “Hvala i sretno” videi, očekujem ih bar 15![]()

Ma do prozivke moraju se rijesiti par igraca mimo ovi kojima istice ugovor.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.