Champions League 2021/2022

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Na tron Europe će se popeti

Anketa je završila: 28 maj 2022, 13:34.

Kraljevi
35
57%
Redsi
26
43%

Ukupno glasova: 61

TonySosa
Kontakt:

Re: Champions League 2021/2022

Post Postao/la TonySosa » 29 maj 2022, 18:17

Kakva akcija, Liverpool ne bi znao odigrati do utorka.

Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 29 maj 2022, 18:47

Jel ono moraju sad trofeje i krstiti u nakoj katedrali, da bi i trofeji bili "prave" vjere, kako to inace u spanije biva!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 maj 2022, 18:49

A smijali mi se strucnjaci sa ovom foruma kada sam im govorio da je Real najjaci individualno.
Bukvalno trofej uzet na kvalitet igraca i igraca koji su u stanju rijesiti utakmicu potezom.Bio to golman , bek , vezni , krilo ili napadac.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 maj 2022, 18:52

JoeBleck je napisao/la:
29 maj 2022, 18:49
A smijali mi se strucnjaci sa ovom foruma kada sam im govorio da je Real najjaci individualno.
Bukvalno trofej uzet na kvalitet igraca i igraca koji su u stanju rijesiti utakmicu potezom.Bio to golman , bek , vezni , krilo ili napadac.
Imaju najboljeg napadača i golmana bukvalno. Jedan ih dovukao do finala a drugi donio pobjedu u finalu. Ti si u superlativima pričao o svim igračima. Generalno gledano igrački kvalitet, ovaj Real nije Top 3 u Europi trenutno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 maj 2022, 18:54

Fasciniran sam koliko se granica u godinama pomjerila. Prije 15 godina su igrači od 34 godine jedva hodali na terenu.
Nekada su treneri odbijali potpisivati ugovore nove s igračima koji napune 30 jer su smatrali da su oni skoro pa gotovo igrači.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 maj 2022, 18:56

BoixosNois1899 je napisao/la:
29 maj 2022, 18:52
JoeBleck je napisao/la:
Imaju najboljeg napadača i golmana bukvalno. Jedan ih dovukao do finala a drugi donio pobjedu u finalu. Ti si u superlativima pričao o svim igračima. Generalno gledano igrački kvalitet, ovaj Real nije Top 3 u Europi trenutno.
Najjaci !!!

Pa Vinicus 8 kontri u zadnjih 5 utakmica istrcao , lik vise pometnje napravio i efekta nego i jedno krilo za citavu sezonu LP.Njihova rezerva usla u igru i rjesila City.

To je taj kvalitet, oni i na klupi imaju igrace koji se osile i pokazu damu.Real je u kanalu bio 6 utakmica , 6 utakmica je dobio samo na kvalitet igraca i brend.Kao ekipa , prosjek.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 maj 2022, 19:01

JoeBleck je napisao/la:
29 maj 2022, 18:56
JoeBleck je napisao/la:
Najjaci !!!

Pa Vinicus 8 kontri u zadnjih 5 utakmica istrcao , lik vise pometnje napravio i efekta nego i jedno krilo za citavu sezonu LP.Njihova rezerva usla u igru i rjesila City.

To je taj kvalitet, oni i na klupi imaju igrace koji se osile i pokazu damu.Real je u kanalu bio 6 utakmica , 6 utakmica je dobio samo na kvalitet igraca i brend.Kao ekipa , prosjek.
Čovječe Liverpool ih je ubio jučer. Doslovno ubio. Ovi iz jedne jedine prilike zabili jedan gol. Zar tako igra najbolja ekipa Europe? Kažem opet, da im nije bilo Courtoisa ne bi osvojili. Njemu i Benzemi neka se zahvale.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 maj 2022, 19:05

Statistika prikazuje jednu priliku,ono sto ne prikazuje su prilike Reala koje nisu zavrsene sutem,a cak tri su bile stopostotne.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 maj 2022, 19:18

29 maj 2022, 19:01
JoeBleck je napisao/la:

Najjaci !!!

Čovječe Liverpool ih je ubio jučer. Doslovno ubio. Ovi iz jedne jedine prilike zabili jedan gol. Zar tako igra najbolja ekipa Europe? Kažem opet, da im nije bilo Courtoisa ne bi osvojili. Njemu i Benzemi neka se zahvale.
Ne znam kume kojim jezikom pricam ja a kojim ti , ali evo pokusat cu na Bosanskom da ti objasnim.

Ja sam napisao da su kao ekipa oni prosjek , ali kao individue daleko najjaci.Upravo tvoj post je to indirektno potvrdio.Rekao si da ih je Liverpool ubio nogama kao tim , da su ih satjerali u cosak , igrali kao prosjek ekipa a na kraju dobili.

Zasto su dobili ? Zato sto u ekipi imaju najkvalitetnije igrace.Njima treba najmanje da izvuku najvise.Nije to Kurto i Benzema samo kako ti pises , ima tu jos materijala da ne nabrajam dalje.Real je svaku ekipu do sada izbacio na nacin na koji je dobio finale , dakle individualno daleko najjaca ekipa koja je na taj nacin izbacila sve ostale super jake individualne ekipe.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 29 maj 2022, 19:19

JoeBleck je napisao/la:

Najjaci !!!

Casemirovo spuštanje lopte i Ceballosovo 1 na 1 su opasniji od svega osim stative Liverpoola.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 29 maj 2022, 19:34

Sve iskrene čestitke teRorističkoM klubu, koji je zaista dokazao da je najveći u Evropi. Ovo takmičenje se može osvojiti na više načina, no Real Madrid svaki sledeći put jednostavno IZMISLI novi način. U ovoj utakmici, a pokušao sam je dvaput odgledat, ne da je Ancelotti PRESLUŠAO Kloppa, nego ga je popisho i pos.rao ko malog žutokljunca. Znači: real samo na jedan način, jednom taktikom igra protiv ekipa koje su jednake po kvalitetu ili dominantnije - tuši igru i munjevitim kontrama razbija protivnika. DVIJE godine igra tako. I sada, u najvažnijoj utakmici sezone dođe jedan njemački ghovnar u prilici da bez srkleta za svoj klub (koji je dominantniji, trkački jači i srčaniji od protivnika u finalu) osigura mjesto DRUGE najbolje ekipe u Evropi SVIH VREMENA: i onda ih lagano proda. Ja gore i bezidejnije Liverpulove utakmice nisam gledo otkad je za njih igro Gari Mekalister i ondašnja goveda. Dozvoljavaš da ti nakrcaju 10m ispred 16erca, krila ti beskorisna. Daš da napade kreiraju sva trojica u sredini - jedini Thiago smije šutnut loptu dužu od 5m. Onaj novi Diaz ili kako već potpuno beskoristan. Ti čuvaš Firmina koji jedini može razbit te blokove svojim kretanjima na klupi do 80.minute? Modrić i Kros NISU prešli centra i izgubio si utakmicu? Nekakav Valverde ušio sredinu terena i uz to desnu stranu? Ma daj čovječe. Kukavički poraz, do yaja.
Daleko od toga da im je propala sezona, ali su se obrukali i nisu nikad manje ličili na sebe. Baš ga je nadmudrio. Nema tu više dorada i nadogradnji, po meni. Ovakve se prilike jednom dobijaju, a ti ih tako prosipaš? Nisi imao nikad jači tim u odnosu na protivnike u finalu? I opet fulaš taktiku? Pa samo najzagriženijim fanovima možeš prodavati priču "eto dali su go više i pobijedili". Pokri se ušima, glupane. Dakle, po meni, više je Liverpul zasluženo izgubio ovo sinoć nego što je real dobio. Opet, svaka im čast. Na koncu sva sezona, svaka bitnija utakmica se dobija preokretom - i zaslužili su titulu.
Džeri Drejk

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 29 maj 2022, 19:41

I meni je sinoć djelovalo da bi bolje izgledali sa Firminom u prvih 11. Ali svejedno strašna sezona Liverpoola s gorkim ukusom na samom kraju.

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 29 maj 2022, 19:46

Diaz amaterski odigrao,velika greska kloppa sto je on ikako igrao
Odigrao 3 dobra mjeseca u EPL i odmah pokusavaju napraviti novog robbena od njega,Firmino je morao biti u prvih 11
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 29 maj 2022, 19:54

Kakve mentalne gimnastike boxios genijalca.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 29 maj 2022, 19:55

Trpaj buraniju
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 29 maj 2022, 19:55

JoeBleck je napisao/la:
29 maj 2022, 19:18
JoeBleck je napisao/la:

Najjaci !!!

Ne znam kume kojim jezikom pricam ja a kojim ti , ali evo pokusat cu na Bosanskom da ti objasnim.

Ja sam napisao da su kao ekipa oni prosjek , ali kao individue daleko najjaci.Upravo tvoj post je to indirektno potvrdio.Rekao si da ih je Liverpool ubio nogama kao tim , da su ih satjerali u cosak , igrali kao prosjek ekipa a na kraju dobili.

Zasto su dobili ? Zato sto u ekipi imaju najkvalitetnije igrace.Njima treba najmanje da izvuku najvise.Nije to Kurto i Benzema samo kako ti pises , ima tu jos materijala da ne nabrajam dalje.Real je svaku ekipu do sada izbacio na nacin na koji je dobio finale , dakle individualno daleko najjaca ekipa koja je na taj nacin izbacila sve ostale super jake individualne ekipe.
Individualnu snagu Reala su zanemarivali i kada su najjači bili. Svi igrači,osim odbrane mozda bi u lpoolu bili prvotimci na jednu tekmu.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 29 maj 2022, 20:24

Raspala se Bavarija nakon odlaska Alabe.

Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 29 maj 2022, 20:42

slika
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 29 maj 2022, 20:53

TonySosa je napisao/la:
29 maj 2022, 20:24
Raspala se Bavarija nakon odlaska Alabe.

Odoše im i Lewa i Gnabry. Ali za 25 miliona pustiti Kroosa i Alabu :tokralju:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 29 maj 2022, 20:53

salkan je napisao/la:
29 maj 2022, 19:34
Sve iskrene čestitke teRorističkoM klubu, koji je zaista dokazao da je najveći u Evropi. Ovo takmičenje se može osvojiti na više načina, no Real Madrid svaki sledeći put jednostavno IZMISLI novi način. U ovoj utakmici, a pokušao sam je dvaput odgledat, ne da je Ancelotti PRESLUŠAO Kloppa, nego ga je popisho i pos.rao ko malog žutokljunca. Znači: real samo na jedan način, jednom taktikom igra protiv ekipa koje su jednake po kvalitetu ili dominantnije - tuši igru i munjevitim kontrama razbija protivnika. DVIJE godine igra tako. I sada, u najvažnijoj utakmici sezone dođe jedan njemački ghovnar u prilici da bez srkleta za svoj klub (koji je dominantniji, trkački jači i srčaniji od protivnika u finalu) osigura mjesto DRUGE najbolje ekipe u Evropi SVIH VREMENA: i onda ih lagano proda. Ja gore i bezidejnije Liverpulove utakmice nisam gledo otkad je za njih igro Gari Mekalister i ondašnja goveda. Dozvoljavaš da ti nakrcaju 10m ispred 16erca, krila ti beskorisna. Daš da napade kreiraju sva trojica u sredini - jedini Thiago smije šutnut loptu dužu od 5m. Onaj novi Diaz ili kako već potpuno beskoristan. Ti čuvaš Firmina koji jedini može razbit te blokove svojim kretanjima na klupi do 80.minute? Modrić i Kros NISU prešli centra i izgubio si utakmicu? Nekakav Valverde ušio sredinu terena i uz to desnu stranu? Ma daj čovječe. Kukavički poraz, do yaja.
Daleko od toga da im je propala sezona, ali su se obrukali i nisu nikad manje ličili na sebe. Baš ga je nadmudrio. Nema tu više dorada i nadogradnji, po meni. Ovakve se prilike jednom dobijaju, a ti ih tako prosipaš? Nisi imao nikad jači tim u odnosu na protivnike u finalu? I opet fulaš taktiku? Pa samo najzagriženijim fanovima možeš prodavati priču "eto dali su go više i pobijedili". Pokri se ušima, glupane. Dakle, po meni, više je Liverpul zasluženo izgubio ovo sinoć nego što je real dobio. Opet, svaka im čast. Na koncu sva sezona, svaka bitnija utakmica se dobija preokretom - i zaslužili su titulu.
Ne postoji klub i generacija na svijetu koja je srčanija od bilo koje generacije Real Madrida u finalu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.