FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Mislim da je poprilično jasno da je jedina zamjena za Lewata Nunez, a ako on ne dođe (što je vrlo vjerojatno ako je već sve dogovorio sa Manuom) onda Lewat ostaje do kraja ugovora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlican deal ako je sve tacno.Ryan Gravenberch will undergo his medical check at FC Bayern next week and then will sign a 5-year contract until 2027. A deal is done. Bayern will pay Ajax a guaranteed fee of €18.5m plus add-ons
Sumnjam da ce bonusi ici preko 5 miliona.
Jos Mane i Dembele te prodaja Lewe i Gnabrya i tu mozemo zavrsiti pricu o transferima.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mane mozda a Dembele nema sanse, a i vala odvratan mi je ko lik nekakav, nije za Bajerna. Evo prica se za razmjenu sa Barsom, Lewa za Gavija (novog Iniestu aBd) 

Volim te Zeljo!!!
Dembela ne treba kupovati ni za živu glavu momak je težak komad budale.Pravio je probleme BvB pravi sad i Barceloni.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 27 maj 2022, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sta mislite o transferima Mane, Kalajdzic, Dembele i Gavi. Ja bih bio zadovoljan... 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mane i Gavi su mi vrh, Kalajdzic uzasno, a Dembele isto ne bi, dobar igrac al grozan kao covjek. mada sumnjam da on ikako moze i doci u Bayern.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑27 maj 2022, 11:51Sta mislite o transferima Mane, Kalajdzic, Dembele i Gavi. Ja bih bio zadovoljan...![]()
Volim te Zeljo!!!
- HuseinKapetan9
Ti barcini mladi igraci su puno navikani,i za moribu se govorilo da je super,pa smo vidjeli kako je prosao u leipzigu
Gravenberch je mnogo veci potencijal od bilo kakvog gnjavija
Gravenberch je mnogo veci potencijal od bilo kakvog gnjavija
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Mane je klasična navlakuša, vas koristi samo da si digne plaću u poolu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad, koliko je vjerodostojan izvor ali ako je ovo istina onda je to dobar dogovor.Bayern are close to agreeing a 3-year deal with Sadio Mané. The Senegalese is expected to cost around €30m. Hasan Salihamidžić had met the player's agent to express Bayern's interest - and Mané informed him that Bayern is an attractive destination for him [@lequipe]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zamisli scenario, zamijenis Lewu za jednog od veznjaka De Jong, Gavi, dovedes Manea za 30 miliona i Dembelea besplatno. 
Malo menadžerskih igrica nije na odmet.
Zirkzee se navodno vraca u ekipu i igrace ulogu EMCM sto je svakako potez za pohvalu ako se naravno sve to desi.
U tom slucaju sa scenariom iznad, Kalajdzica ja ne bih ni pokusavao dovesti, prepustio bih ga Dortmundu jer bi Mane i Zirkzee bili odgovarajuca opcija za napad.
Gnabry je veliki upitnik, jos uvijek se tu nesto valja, vjerovatno ni on sam ne zna sta bi.
Ako ostane u Bayernu otvara mu se prilika za igranje na njegovoj omiljenoj poziciji, najistureniji u napadu, ako ode u Real onda je za pozicija zatvorena za njega s obzirom da Benzema tamo melje a plus jaka krila u vidu Viniciusa, Asensia i Rodryga kojeg ce sigurno sve vise forsirati.
Ako vec ide njemu bi najbolje bilo da se vrati u Arsenal jer ce tamo dobiti mjesto koje zeli u napadu.

Zirkzee se navodno vraca u ekipu i igrace ulogu EMCM sto je svakako potez za pohvalu ako se naravno sve to desi.
U tom slucaju sa scenariom iznad, Kalajdzica ja ne bih ni pokusavao dovesti, prepustio bih ga Dortmundu jer bi Mane i Zirkzee bili odgovarajuca opcija za napad.
Gnabry je veliki upitnik, jos uvijek se tu nesto valja, vjerovatno ni on sam ne zna sta bi.
Ako ostane u Bayernu otvara mu se prilika za igranje na njegovoj omiljenoj poziciji, najistureniji u napadu, ako ode u Real onda je za pozicija zatvorena za njega s obzirom da Benzema tamo melje a plus jaka krila u vidu Viniciusa, Asensia i Rodryga kojeg ce sigurno sve vise forsirati.
Ako vec ide njemu bi najbolje bilo da se vrati u Arsenal jer ce tamo dobiti mjesto koje zeli u napadu.

Ako su pare u pitanju, onda se neću sikirati, ionako svako ko zna hodat na dvije noge u prvih jedanaest ima 2 miliona platu.Sadio Mané is leaning towards leaving Liverpool. Main reason is the lack of *financial* appreciation. With €12m gross salary per year, Mané is far from being one of LFC's top earners. Bayern can offer more, especially if Lewandowski leaves.
Dakle, samo se bojim ako dođe Mane, da se nećemo moći riješiti njegovog reprezentativnog kolege Boune Sarra.
- farinelli123
- Kontakt:
Kada bi moglo De Jong <> Lewa ja bih to oberucke prihvatio. Iako ce decko verovatno u Junajted kod svog mentora.Omerbavarac je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:18Zamisli scenario, zamijenis Lewu za jednog od veznjaka De Jong, Gavi, dovedes Manea za 30 miliona i Dembelea besplatno.
Ako ostane u Bayernu otvara mu se prilika za igranje na njegovoj omiljenoj poziciji, najistureniji u napadu.
Mane je meni kao malo bolja tamnoputa verzija Kube Blažčikovskog uz minimalno karikiranje, da proste fanovi Liverpula i fudbala uopste. On je samo iskoristio odlicno to sto je Klop sazreo kao trener + dobar tim opcenito. Mislim, ok, ima kuveta u njemu, zna on fudbal, ali sta ce nam izraubovani igraci Liverpula. Bolje juriti Nkunkua, ako ima sanse, da on i Miler uguse jedan drugog sa asistencijama.
Najbolji spicevi bi bili Lukaku > Nunez > Gabriel Jesus, kad bih birao 3 coveka po nekoj gradaciji.
Sto se veznjaka tice, nadam se da je patka za Konrada Lajmera, jer dzabe sto je on "pressing machine" ako su tu Kimmich i Leon. I sad Gravenberch. Da se ne ponovi slucaj Sabitzera za kojeg jos uvek verujem da ima kvaliteta, makar za onih od 12. do 16. igraca ako ne za prvu postavu. Ponavljam, Florian Neuhaus je dobar izbor za veznjaka. On je za mene prvi pik u ligi, posle Belinghama.
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto je Mane ove sezone znao odigrati kao spic (i nocas u finalu CL), tipujem da je on zamjena za Lewata ali u formaciji 352.
Ako se misli igrati ova 343 ili 4231 onda Mane nema sta traziti u napadu usamljen a krila imamo…
Ako se misli igrati ova 343 ili 4231 onda Mane nema sta traziti u napadu usamljen a krila imamo…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
30 godina, ima kuvveta za 3 top sezone. Mazra free, Graven 25 mil, Mane max sa bonusima 40, nije loše.Sadio #Manè is getting closer and closer to #BayernMunich from #Liverpool. The striker has agreed personal terms with #Bayern for 3-years contract. Ready a bid by €30M + bonuses to convince #Liverpool to sell him. #transfers #LFC
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Zašto raja misli da je 30 godina puno u današnjem fudbalu? Može li me neko argumentovano ovdje razbiti?
Bitno je jedino da li je igrac upgrade na ono sto imas ili nije. Ako Mane dolazi kao zamjena za Lewu onda to nije upgrade, jer ne moze zabiti koliko ovaj moze. Ako je zamjena za Gnabry-a onda je to po meni u par deka, mozda zeru da je Mane bolji ali i stariji.
U svakom slucaju pozdravljam transfer, jer ocito ova dvojica traze izlaz iz Bayerna, a s obzirom na stanje napadaca na trzistu Mane nije los izbor.
U svakom slucaju pozdravljam transfer, jer ocito ova dvojica traze izlaz iz Bayerna, a s obzirom na stanje napadaca na trzistu Mane nije los izbor.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne treba zanemariti cinjenicu da je Mane napunio 30 prije nekih mjesec i pol.
Ima on 3 dobre godine nogometa plus jos godinu ili dvije ako se posveti onako kao sto se Lewa posvetio koji je ruku na srce sve bolji bio kako su godine prolazile.
Nisam siguran da ce se Hasan zaustaviti na ovome, mislim da ce tu biti jos nekih igraca.
Ima on 3 dobre godine nogometa plus jos godinu ili dvije ako se posveti onako kao sto se Lewa posvetio koji je ruku na srce sve bolji bio kako su godine prolazile.
Nisam siguran da ce se Hasan zaustaviti na ovome, mislim da ce tu biti jos nekih igraca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
19 miliona je na stolu za novi ugovor Gnabrya no ovaj to jos nije prihvatio a nije ni odbio.
Iskreno, ja bih volio da on ostane jer je kod nas postao ono sto je sada.
Mane nije direktna zamjena za Lewu te se planira sezona sa obojicom.
Ova situacija nije bas ono sto je po meni realno, pogotovo ako ostane Gnabry no vrijeme je pred nama pa cemo vidjeti.
Tolisso ce u slucaju nepronalaska nove ekipe dobiti ponudu od Bayerna, ekipa ga nece ostaviti na cjedilu i ovdje se vidi velicina Bayerna zato i jesu pustali igrace besplatno jer su svima zeljeli izaci u susret.
Zadnja i po meni dosta radosna vijest jeste ta da ce Chris Richards ostati u ekipi i biti peta opcija za stopera pored Upamecana, Lucasa, Pavarda i Tanguya.
Iskreno, ja bih volio da on ostane jer je kod nas postao ono sto je sada.
Mane nije direktna zamjena za Lewu te se planira sezona sa obojicom.
Ova situacija nije bas ono sto je po meni realno, pogotovo ako ostane Gnabry no vrijeme je pred nama pa cemo vidjeti.
Tolisso ce u slucaju nepronalaska nove ekipe dobiti ponudu od Bayerna, ekipa ga nece ostaviti na cjedilu i ovdje se vidi velicina Bayerna zato i jesu pustali igrace besplatno jer su svima zeljeli izaci u susret.
Zadnja i po meni dosta radosna vijest jeste ta da ce Chris Richards ostati u ekipi i biti peta opcija za stopera pored Upamecana, Lucasa, Pavarda i Tanguya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.