Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat
Alfa, sto ne vratis onaj stari avatar

Ne mom burzau ovane, već svom i to 78-9 ovaj ga nesto sjebo a posto je moj stari radio ko autolimar uzme mu ficu jedno jutro i ofarbaKop je napisao/la:Najbrzi nacin kako od sina cerku napraviti.Frutek je napisao/la:moj stari burazu ofarbo ficu u rozaPuma je napisao/la:Joj kad je meni stari pricao sta je radio sa tzv "tristacem"ma haos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- alfarouqaminu
- Kontakt:
koji,jel to onaj sto se svidja Paji?Goalgetter je napisao/la:Alfa, sto ne vratis onaj stari avatar![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Daalfarouqaminu je napisao/la:koji,jel to onaj sto se svidja Paji?Goalgetter je napisao/la:Alfa, sto ne vratis onaj stari avatar![]()
![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Mozel ko naci onaj smajli klanjanje 
Pitaj rizubavarian_bk je napisao/la:Mozel ko naci onaj smajli klanjanje
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
...sad sam upravo pogledao rekonstrukciju ubojstva denisa mrnjavca...pa ja bi sve one na smrtnu osudio...koji su to cobani...bgm kako je to kod nas krenulo nece valjati... 
Jbg, kad je dvosmisleno znacenjeFrutek je napisao/la:Ne mom burzau ovane, već svom i to 78-9 ovaj ga nesto sjebo a posto je moj stari radio ko autolimar uzme mu ficu jedno jutro i ofarba![]()
![]()
![]()
je l' morao vratiti u "prirodnu" boju nakon toga, nema sanse da bih ja vozio roze auto, pa makar to bio Q7-ica
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Valjda jest neg su se nesto zakacili a ovaj ode na put stari marne autoKop je napisao/la:Jbg, kad je dvosmisleno znacenjeFrutek je napisao/la:Ne mom burzau ovane, već svom i to 78-9 ovaj ga nesto sjebo a posto je moj stari radio ko autolimar uzme mu ficu jedno jutro i ofarba![]()
![]()
![]()
je l' morao vratiti u "prirodnu" boju nakon toga, nema sanse da bih ja vozio roze auto, pa makar to bio Q7-ica
**** CS prokleti
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma necu ga stavljati nabicu mu komplekse ionako su mu nabili ovi foolsiGoalgetter je napisao/la:Daalfarouqaminu je napisao/la:koji,jel to onaj sto se svidja Paji?Goalgetter je napisao/la:Alfa, sto ne vratis onaj stari avatar![]()
![]()
![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Jake ces mu komplekse ti nabit.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel i ti smatras paju za intelektualca?Nail for Real je napisao/la:Jake ces mu komplekse ti nabit.
- Nail for Real
- Kontakt:
Opet kazem : Jake ces mu komplekse TI nabit. Skont'o?alfarouqaminu je napisao/la:jel i ti smatras paju za intelektualca?Nail for Real je napisao/la:Jake ces mu komplekse ti nabit.![]()
![]()
![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ja dobio prvi put, onda sve teze i teze postaje
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
..ko pobijedi svaka mu cast
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
ima'l kakav cheat ?DAVID VILLA je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdje nadje ovu igru,hahahha
treba za 4. level znas kako kasnije postaju yebeni x-evi
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....