U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Sto zove najbolje igrace u19? 
-
bosvastarigrad
- Kontakt:
Yebo mu Kulasin majku
Naravno da ce zvati par dobri igraca da moze bolje prodati ostalo smece ko Kulasin koji ima 0 minuta u 2022 godini za prvi tim Borca.
Zašto je pozvan igrač iz juniorske lige koji nema gola ni asistencije ove sezone? A da, jer igra za Borac. 
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Jos jedna prevara i muljaza od spiska.. Lik ima jednu utaimicu kvalif u kojima je sve popusio i opet zove stare igrace umjesto da odmah uigrava novu ekipu...begi da manje izgubi tamoo .
Iz borca neki igraci za koje se prvi put cuje, a jos koji igrac se mogao pozvat iz u19 repke ili npr izostanak malog Sakote koji je bio jedan od glavnih igraca u19 repke ili mozda je to vec dio igre i da neko radi da ode u Hrvataku
Iz borca neki igraci za koje se prvi put cuje, a jos koji igrac se mogao pozvat iz u19 repke ili npr izostanak malog Sakote koji je bio jedan od glavnih igraca u19 repke ili mozda je to vec dio igre i da neko radi da ode u Hrvataku
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Za svaki opravdani poziv lik je hladno poslao tri menadzerska. Bez ikakvog pretjerivanja. Mislim nista novo, ali eto nek udje u "zapisnik". Apsurdno je vise pisati o tome i trositi vrijeme.

@igrajlopte 🐦
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
@ rex
Ma ne kuze to ljudi..cak štavise vidis da ga gotive gore u ppatovima ...kao pozvao najbolje i zasluzuje pohvale.
Fudbalske talasike
Ma ne kuze to ljudi..cak štavise vidis da ga gotive gore u ppatovima ...kao pozvao najbolje i zasluzuje pohvale.
Fudbalske talasike
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Steta sto niko u savezu ne radi svoj posao niti odgovara za greske i mutljavine tako drzava napravljena da je svi muzu a da je niko me voli
Ko je ovaj Adi Fišić sto igra za Atalantu?
Iz Orebra stigao.
Iz Orebra stigao.
...PLBIH BiH
Druga liga BiH
Cetvrta liga Austrije
Peta liga Njemacke
Druga lige Hrvatske...
Gazibegovic
@igrajlopte 🐦
Jasic im dosao u Sarajevo pred noge, cemo da vidimo jesu li decka bar na cevape odveli.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako se proveo onaj Leon Barisic u Frosinoneu? Trebao bi i Muharemovic ovo ljeto gledati da predje u neku ekipu Serie B.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Imajednabrigada
- Kontakt:

Po meni dobar spisak, bice zanimljivo vidjeti situaciju s ovim Kojicem hoce li se odazvat i ima li uopste nase drzavljanstvo i Mesanovic.
Mada mi nije jasno zasto opet nema Smajica iz Kelna ni u jednoj selekciji.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:

Po meni dobar spisak, bice zanimljivo vidjeti situaciju s ovim Kojicem hoce li se odazvat i ima li uopste nase drzavljanstvo i Mesanovic.
Mada mi nije jasno zasto opet nema Smajica iz Kelna ni u jednoj selekciji.
Sta je vucevichu, Kojic ipak pozvan kod nas? Kako sad ovo?
Nadam se u konacnici da ce i Pejcinovic moci nastupati za nas umjesto Njemacke/Crne Gore
Nadam se u konacnici da ce i Pejcinovic moci nastupati za nas umjesto Njemacke/Crne Gore
- ASD
- Kontakt:
Vjerovatno mu je porodica miješana.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dokle inače mora ići ta loza? Do Nane/Dede?
Nekog su mu izvukljali iz Bosne.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Nisam siguran, ali mislim da može i više, ili je bar moglo. Znam da su tako mnogi uzimali igrače iz Južne Amerike.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 maj 2022, 13:28Dokle inače mora ići ta loza? Do Nane/Dede?
Nekog su mu izvukljali iz Bosne.
@Imajednabrigada
Nema ni Krdzalica vec drugi spisak za redom. Mozda je povreda u pitanju. Inace nema logike da ne zoves najboljeg igraca iz ove generacije. Momak bio nezamjenljiv kod Barbarica sa godinu starijim.
Nema ni Krdzalica vec drugi spisak za redom. Mozda je povreda u pitanju. Inace nema logike da ne zoves najboljeg igraca iz ove generacije. Momak bio nezamjenljiv kod Barbarica sa godinu starijim.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DeeWa, Goalgetter, JHam, legendarnadruga, Mocvara1991, Scholl, Sk9, tuzlanskinacin i 54 gosta.