FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 219

FCUM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCUM » 30 maj 2022, 11:59

Dudic i Ovcina za pocetak , to bi lom bio :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 30 maj 2022, 12:07

spezial je napisao/la:
30 maj 2022, 11:28
Ko god dodje, kljuc je dati mu podrsku da bude iznad igraca.
Ovo je kljucno, apsolutno, dzaba nam i Ancelotti ako ce ga tjerat kad se pickurine u dresu pobune.

Moj izbor

1. Husref
2. Fedja
3. Bruno
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 30 maj 2022, 12:08

Zbog cega bi trenutno Dudic dosao kod nas? Igra evropu ima priliku da ode vani,eventualno da ostane sa Velezom mislim da ima sasvim pristojne uslove dole+Mostar ga zagotivio
Ovdje zna ako dodje **** ce mu sve po spisku drugo kolo

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 maj 2022, 12:10

samoSA je napisao/la:
30 maj 2022, 12:08
Zbog cega bi trenutno Dudic dosao kod nas? Igra evropu ima priliku da ode vani,eventualno da ostane sa Velezom mislim da ima sasvim pristojne uslove dole+Mostar ga zagotivio
zna se sto, najveci smo u drzavi ;)

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 30 maj 2022, 12:13

FCUM je napisao/la:
30 maj 2022, 12:10
samoSA je napisao/la:
To je nekad bilo sada svi gledaju svoje guuzove,svako gleda gdje mu je bolje.
Prosla su ta vremena kad su dolazili samo zato sto smo FKS

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 30 maj 2022, 12:17

vjerovatno mu mozemo i puno vise platiti? pretpostavljam
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 30 maj 2022, 12:17

FCUM je napisao/la:
30 maj 2022, 11:59
Dudic i Ovcina za pocetak , to bi lom bio :D
Ovcina ima nekoliko top ponuda, bilo bi bas iznenadjenje da dodje kod nas. Jedino da mirvic izvali ozbiljnu lovu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 maj 2022, 12:19

samoSA je napisao/la:
30 maj 2022, 12:13
FCUM je napisao/la:
30 maj 2022, 12:10
samoSA je napisao/la:
To je nekad bilo sada svi gledaju svoje guuzove,svako gleda gdje mu je bolje.
Prosla su ta vremena kad su dolazili samo zato sto smo FKS
ne brini se , mnogima je san da vode ovaj klub. Veca plata,igrace po tvojoj zelji , klub koji uvijek napada titulu a i zelja da se dokazes jos vise.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 30 maj 2022, 12:19

Kako se standardi spuštaju, od SD gdje se spominjao Spahic, Topić, Hadzibegić mi dobili Hadžića, pa od trenera Kodre, Bašića, Dudića, sad se spominje palacipicka Musemić. Nema s njima napretka, koliko god vi se trudili da ubijediti druge da je s njima napredak moguć...
Jos jednom da se zahvalim vrlom "predsjedniku" sto nam je za SD-a doveo taldziju Hadzića. Bravo presjednice!
Evo i oni tebe selame!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2022, 12:23

samoSA je napisao/la:
Sarajevo je njegov klub i njegov grad. Ovdje bi imao mnogo veća primanja i mnogo veći izazov. Vjerujem da je njemu super u Veležu i Mostaru i da su ga zagotivili ali ovako bi mogao napredovati u karijeri. Nije isto kad vodiš Velež i kad vodiš najveći klub u BiH. Meni je on ok trener i makar znaš da igrači ne bi igrali k'o **** ali opet nisam siguran ima li on dovoljno kvaliteta za Sarajevo. U finalu kupa je to jako loše izgledalo protiv nas. Znam da jesmo kvalitetniji na papiru ali su baš loše stajali na terenu a imaju i more poraza ove sezone. Prvi izbor bi mi definitivno bio Akrapović radi kvalitete i činjenice da je jedini vodio klubove u jačim ligama od naše i da je bio sasvim dobar u grupnoj fazi europa lige. Ako Akrapović traži nešto što ne možemo ispuniti onda bi razgovarao sa Feđom. Svakako je mlad, dobar, pošten čovjek i ima veliki potencijal.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 maj 2022, 12:25

MortemHz je napisao/la:
30 maj 2022, 12:23
samoSA je napisao/la:
Sarajevo je njegov klub i njegov grad. Ovdje bi imao mnogo veća primanja i mnogo veći izazov. Vjerujem da je njemu super u Veležu i Mostaru i da su ga zagotivili ali ovako bi mogao napredovati u karijeri. Nije isto kad vodiš Velež i kad vodiš najveći klub u BiH. Meni je on ok trener i makar znaš da igrači ne bi igrali k'o **** ali opet nisam siguran ima li on dovoljno kvaliteta za Sarajevo. U finalu kupa je to jako loše izgledalo protiv nas. Znam da jesmo kvalitetniji na papiru ali su baš loše stajali na terenu a imaju i more poraza ove sezone. Prvi izbor bi mi definitivno bio Akrapović radi kvalitete i činjenice da je jedini vodio klubove u jačim ligama od naše i da je bio sasvim dobar u grupnoj fazi europa lige. Ako Akrapović traži nešto što ne možemo ispuniti onda bi razgovarao sa Feđom. Svakako je mlad, dobar, pošten čovjek i ima veliki potencijal.
na kraju je on uzeo trofej a ne mi koji smo eto bolji bili u prvom poluvremenu. Bitan je pehar a ko je kako igrao :zviz:

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 maj 2022, 12:26

Nema Dudić više mogućnost napretka u Veležu, vjerovatno je i on toga svjestan. Meni bi bilo veće iznenađenje da dovedemo Bašića, nego Dudića.

Bašić je u Sloveniji, sa Radomljem je uspostavio nešto što tek naredne sezone može uroditi plodom, kod njih je liga takva da vrlo lako Radomlje može izaći u Evropu, a onda i on postaje zanimljiv Mariboru i Olimpiji, ili barem Domžalama.

S druge strane, Dudić je prvo spasio Velež od ispadanja u sezoni u kojoj su ih svi nakon tri kola vidjeli kao ozbiljnog kandidata, onda ih je prvi put poslije rata izveo u Evropu, a onda je u trećoj sezoni osvojio Kup i izašao drugi put zaredom u Evropu. Velež je dostigao svoj maksimum sa ovakvom strukturom, oni više od toga ne mogu, i vjerujem da je Dudić toga svjestan i da zato nije ni poletio neku noć da se obaveže da će ostati i naredne sezone.

On može samo početi padati naredne sezone, mislim da baš teško mogu izboriti evropsku scenu i da im tu Dudić ne može pomoći. Došlo je vrijeme da ovi koji su se tu vrtili 4-5 godina naplate tu lojalnost, a Velež nema para da dovede kvalitetne zamjene, bez obzira na Evropu. Bar meni tako djeluje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2022, 12:31

FCUM je napisao/la:
30 maj 2022, 12:25
MortemHz je napisao/la:
30 maj 2022, 12:23
samoSA je napisao/la:
na kraju je on uzeo trofej a ne mi koji smo eto bolji bili u prvom poluvremenu. Bitan je pehar a ko je kako igrao :zviz:
Uzeo je na penale jer smo mi debili koji fule 4 zicera u prvih pola sata. Svakako je pehar bitan ali da smo imali jednog normalnog napadača to bi bilo gotovo veoma brzo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 maj 2022, 12:31

obrijanopile je napisao/la:
30 maj 2022, 12:19
Kako se standardi spuštaju, od SD gdje se spominjao Spahic, Topić, Hadzibegić mi dobili Hadžića, pa od trenera Kodre, Bašića, Dudića, sad se spominje palacipicka Musemić. Nema s njima napretka, koliko god vi se trudili da ubijediti druge da je s njima napredak moguć...
Jos jednom da se zahvalim vrlom "predsjedniku" sto nam je za SD-a doveo taldziju Hadzića. Bravo presjednice!
Realno ko da je spahic sad neki giga mega upgrade u odnosu na Hadzica. Za Topica moguce da je bolji, a i losiji. Ovako dosta se nudio preko medija, iskustva nekog ni nema, ali eto mozda bi ga vise volio jer je svjeza krv, a Hadzica smo vec vidjeli. Hadzibegic je vec jednom odbio Sabrinu rekavši da to nije njegov posao, nego je iskljucivo trener.
Kodro svakako ne bi dosao, a tu pregovore nije ni vodio Emir, nego Mirvic. Bili su razgovori, ali na kraju svega se ipak zahvalio na ponudi, iako smo mu nudili papreno dobru platu.
Ne mislim da je toliko los, ali bilo je i boljih opcija sigurno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 maj 2022, 12:34

Vjerovatno je kljucan taj sastanak u Mostaru sutra/prekosutra Dudica sa upravom Veleza,on ima velike zahtjeve pred njima i trazit ce pojacanja sa kojim moze napasti titulu.Ako mu oni to obecaju ostat ce ako ne onda ce se on okrenuti drugim opcijama kako je i sam rekao.Ako su pametni ispostovat ce ga ako nisu hvala im :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 maj 2022, 12:34

Kad ocekivati imenovanje trenera ? Zna li se tacan datum pocetka prvenstva ?

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 maj 2022, 12:37

Ivan Kepcija danas zvanicno u Budapest Honved

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 30 maj 2022, 12:39

U velezu vlada bolja atmosfera, ne bi me cudilo da iduce godine zavrse iznad nas. Sta to mi imamo osim hrpe preplacenih beskorisnih likova vezanih ugovorom do daljnjeg, i opce rasulo od direktorske pozicije pa nadalje. Ne kontam na cemu zasnivamo toliki optimizam haha

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 30 maj 2022, 12:42

Madafaka je napisao/la:
17 sep 2021, 20:21
Borba za 4 mjesto
Madafaka je napisao/la:
25 sep 2021, 20:47
Borba za četvrto mjesto.
Ovo sam napisao 17 i 25 septembra 2021. Već tada se moglo skontati na šta će ličiti ova katastrofalna, najgora sezona za naš Klub. Da nam se ne bi ponovilo isto, mora se presjeći i rastjerati ova skupina amatera.

Pidro otišao a ugovor ističe:

Bodul
Bagarić
Cmiljanić
Lazić (samo bih njemu produžio ugovor i to ako ne možemo naći boljeg stopera)

Ogromne plate su imali, malo je reći da će se budžet rasteretiti.

Vjerovatno imamo završene transfere Šabanovića i Đokanovića a dobro bi bilo da neko uzme i Dala. Dio tih para se jednostavno mora preusmjeriti na sporazumne raskide ugovora a imamo i sredstva od 185.000 KM za četvrto mjesto + 20.000 KM za finale kupa.

Hebibović
Velkoski
Palić
Ahmetović
Oremuš
Kobiljar
Šećerović
Dupovac
Kanurić

Odlazak nabrojanih će automatski pojačati našu ekipu a njihov ostanak još jednu unaprijed izgubljenu sezonu.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 maj 2022, 12:43

spezial je napisao/la:
30 maj 2022, 12:39
U velezu vlada bolja atmosfera, ne bi me cudilo da iduce godine zavrse iznad nas. Sta to mi imamo osim hrpe preplacenih beskorisnih likova vezanih ugovorom do daljnjeg, i opce rasulo od direktorske pozicije pa nadalje. Ne kontam na cemu zasnivamo toliki optimizam haha
pa nadamo se svi da ce se neki uhljebi otjerati.Ako krene sezona a na terenu i dalje Hebibovic,ahmo,palic, nema nama pomoci i da nam je Murinjo trener.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, rimljanin90, skoJaa i 43 gosta.