AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sanches je taj igrač koji će popuniti mjesto Kessija, ali s obzirom da je nešto ofanzivniji igrač i skroz drugačiji profil, mislim da će Tonali preuzeti ulogu Kessija. Enzo sa druge strane mi se čini kao direktnija zamjena Kessija, ali tu će biti u pitanju ili-ili, neće sigurno doći obojica.
Četiri igrača za dvije pozicije, plus Adli i univerzalac Krunić, neće potrebe za više igrača.
Pioli je pričao da će se desiti neke promjene naredne sezone, vrlo moguće da postoji mogućnost da će se preći i na 433, ili bar koristiti više nego ranije.
Četiri igrača za dvije pozicije, plus Adli i univerzalac Krunić, neće potrebe za više igrača.
Pioli je pričao da će se desiti neke promjene naredne sezone, vrlo moguće da postoji mogućnost da će se preći i na 433, ili bar koristiti više nego ranije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Izgleda nista od Kessie-a i Barce.FC Barcelona's economic situation is on the brink of collapse; the club cannot even register Sergi Roberto's contract renewal.
Sta ovo sempremilan pise za Veretout-a? Nije on los, ali nije za nas.
Dosta se danas pise i za Zaniola i to da je on Piolijeva zelja, ehh kad bi doveli Zaniola i da ga zdravlje posluzi, desno on Rafa lijevo 
Sta mislite da dovedemo Kessia? Sta ja znam, free agent je, šteta ne iskoristiti 
Il Club più titolato al mondo!
Realno Zaniola ne bi bilo tesko dovesti za Milan. Posudba od 20 miliona plus obaveza otkupa izmedju 20-40 miliona i bonusi. Zaniolo je talentovan koliko i Chiesa , ali povrede su problem.
Ma ja sad nikako nmg zamisliti odbranu bez Kalulua, jednostavno u zadnjih 11 tekmi smo imali 9 bez primljenog gola sa njim i Tomorijem, tako da ne znam. Treba mozda vidjeti da li je to bio neki bljesak njegov ili ce biti jos bolji
I da ne zaboravimo da nama Adli dolazi od prvog jula, tako da jedan vezni je vec tu
Ma kakav Zaniolo, nahajpani italijan koji ima više kartona nego golova. Uništen igrač poslije povreda, a ima i boljih i jeftinijih opcija.
Ako ćemo vjerovati natpisima, to bi trebalo otprilike ovako izgledati, uz možda tu i tamo koju izmjenu:
Calabria-Botman-Tomori-Theo
Sanches-Tonali
DeKatelare-Adli-Leao
Origi
Ako ćemo vjerovati natpisima, to bi trebalo otprilike ovako izgledati, uz možda tu i tamo koju izmjenu:
Calabria-Botman-Tomori-Theo
Sanches-Tonali
DeKatelare-Adli-Leao
Origi
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jbt ovome Rope sve nesto prenahajpano niko mu ne pase,kakv lik jbt
Zaniolo u julu puni 23 godine i pred njim je buducnost i reci da je prenahajpan je cista glupost, kad bi dosao i kad bi poceo kao Rafa silovati odbrane stavljao bi sve ove smajlije
A sad lafo tako pise, eto De Kletere je sad vrh za Zaniola ili recimo Noa Lang itd, jesu al kad cucnes
Zaniolo u julu puni 23 godine i pred njim je buducnost i reci da je prenahajpan je cista glupost, kad bi dosao i kad bi poceo kao Rafa silovati odbrane stavljao bi sve ove smajlije
A sad lafo tako pise, eto De Kletere je sad vrh za Zaniola ili recimo Noa Lang itd, jesu al kad cucnes
- OldFashioned
- Kontakt:
Nadam se da od Zaniola nema ništa, meni lično zaista ništa specijalno, rekao bih da je čak i precijenjen pomalo u medijima.
Da se hoće što prije okončati ovo sa novim vlasnicima pa da se krene u mercato!
Da se hoće što prije okončati ovo sa novim vlasnicima pa da se krene u mercato!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Zaniolo prije povreda je obećavao kao igrač, sad više nije ni sjena tog igrača i čisto sumnjam da će ga ikad i biti poslije dvije teške povrede koljena. I još glup i sebičan igrač, usputno rečeno, baš sve ono što ne volim.
Ovaj mali belgijanac je sigurno bolja opcija, a i jeftinija.
Ovaj mali belgijanac je sigurno bolja opcija, a i jeftinija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zaniolo je generacijski talenat. Lik statisticki u Romi kao Chiesa u Fiorentini. Pa skoro su i u kartonima identicni. Ovdje se pisalo kako je i Chiesa prenahajpan , a realno Chiesa je trenutno tehnicki najbolji italijanski fudbaler. Ono sto me nervira kod Zaniola je njegov ego ali dalo bi se poraditi na tome.
Možda bio generacijski talenat, al' više nije, dovoljno je reći da je čak i Salamander efikasniji od njega. Igrači se teško vraćaju i poslije jedne povrede koljena, a kamo li dvije.
Ja bih rizikovao s njim da je negdje u zadnjoj godini ugovora, pa da ga uzmeš ispod cijene, ali dati za tog lika 40 miliona je ludost.
Ja bih rizikovao s njim da je negdje u zadnjoj godini ugovora, pa da ga uzmeš ispod cijene, ali dati za tog lika 40 miliona je ludost.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako je efikasniji ako je postigao 8 golova i upisao 9 asistencija ove sezone ?
Ma zaboli me za statistiku u ovoj žnj konferencijskoj ligi gdje je zabijao velikom Bodeu ili Zoryi, u Italiji ima samo 2 gola i 2 asistencije za čitavu sezonu. Čak i onaj mrtvi Samu je uspio upisati dvije asistencije u onoj jednog utakmici.
Ma na stranu i talent, ne sviđa mi se ni ova problematičnost na i van terena. Ne trebaju nam takvi likovi u rosteru.
Ma na stranu i talent, ne sviđa mi se ni ova problematičnost na i van terena. Ne trebaju nam takvi likovi u rosteru.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Despite a contract extension offer on the table, Milan is not certain of keeping Leao this summer. Several clubs are interested in him including Manchester City who have initiated talks with Jorge Mendes a few weeks ago
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Za 150mil i ja bi ga prodao realno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.