Bio sam radio pa nisam imao vremena da gledam utakmicu.
Kako ti je Liverpool prošao u finalu lige prvaka?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Isto kao Sarajevo u finalu kupa.
Mislim da to nema nikakve veze sa poluamaterima koji se guraju u reprezentaciju kao neki igraci. Rahmanovic samo vama i materi svojoj igrač, ni teleći pogled Safet ne bi padao na takve amatere.
Nemoj bit primitivac
? Igrac iz nase lige nikad nece biti kvaliteta za reprezentaciju. Sazalio se na Bilbiju jer su plakali za njim, sad ga kunu. Kakav crni Rahmanovic.
Je l govoris o igracima koji su ovdje poceli ili igraju sad ?
Počeli. Dzeko je izuzetak, ovo je sve jad do jada. Mora se osloniti na dijasporu nazalost. O ovima sto su trenutno ovdje ne vrijedi ni pričati, Bilbija se u aziji nije mogao snaci.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:17Je l govoris o igracima koji su ovdje poceli ili igraju sad ?
Daj Boze da budem u krivu i lupao gluposti, napisao sam cinjenice koje su sasvim realne.theKuPuS je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:17Lupaš glupostiImajednabrigada je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:14Mali je presamouvjeren siguran u sebe i svoj uspon. Skontao je da moze biti prvi golman srbije veoma brzo jer realno Rajkovic i nije neki golman niti ostali njohovi rezervni i tu se prica zavrsava.
Pa mi u BL i imamo samo jednu reprezentaciju zaa koju navijamo. Sigurno Vladan čeka da riješi klub ako bude neki iz liga pet može se nadati pozivu u reprezentaciju Orlova.Imajednabrigada je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:27Daj Boze da budem u krivu i lupao gluposti, napisao sam cinjenice koje su sasvim realne.theKuPuS je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:17Lupaš glupostiImajednabrigada je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:14Mali je presamouvjeren siguran u sebe i svoj uspon. Skontao je da moze biti prvi golman srbije veoma brzo jer realno Rajkovic i nije neki golman niti ostali njohovi rezervni i tu se prica zavrsava.
Takvi su redom trenutnoKSG je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:20Počeli. Dzeko je izuzetak, ovo je sve jad do jada. Mora se osloniti na dijasporu nazalost. O ovima sto su trenutno ovdje ne vrijedi ni pričati, Bilbija se u aziji nije mogao snaci.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:17Je l govoris o igracima koji su ovdje poceli ili igraju sad ?
Koliko ti tu vidis kvalitetnih igraca osim Dzeke kojem je skoro 40? Nakacio sam se na Rahmanovica jer se za njim place kao da je Bog licno, a ne jos jedna ojebina kao nabrojani.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:35
Takvi su redom trenutno
Šehić, Vasilj, Sanicanin, AKovacevic, MIlicevic, Civic, HAdziahmetovic, Krunic, Gojak, Cimirot, Danilovic, Duljevic, Prevljak Dzeko Menalo Bilbija.
I ti se samo na jednog nakacis.
Tos to mrzis FKS vjerovatno je jedno, al onda napisi da je tako a ne pisat neke gluposti pod nekom krinkom decko je pi ckasto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.