Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vladan Kovacevic
a jebote ko da je Cristiano Ronaldo u pitanju ili Messi.. ne mora nikad zaigrat,ionako neki igrači koriste reprezentaciju do prvog transfera,onda se ne odazovu,tetoviraju nepostojeće republike i raznorazne đenerale..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- feniksptica
- Kontakt:
Pa pozvana su samo 2 i vjerovastno nece ni imati neku minutazu. Ne vidim problem tuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:00Neozbiljno bi bilo zvati igrače iz lige koja u 30 godina nije bila u stanju imati klub u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kako mislis ne vidis problem...pa vazda je problem oko onih koji nece ni igratfeniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:16Pa pozvana su samo 2 i vjerovastno nece ni imati neku minutazu. Ne vidim problem tuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:00Neozbiljno bi bilo zvati igrače iz lige koja u 30 godina nije bila u stanju imati klub u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja.

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Harise je napisao/la: ↑30 maj 2022, 18:08Odlucio sam da ne pišem više ovdje na forum, ali ocigledno moram. Kovacevic je bio na 6 ukuplanje od cega su dvje prijatelske bili, a nije ni minut dobio da igra. On je najboli golman sezone posto u Poljskoj i sijedi mu sigurno transfer u Top 5 od najbolje lige Evrope. Nije ne realno da bi ga Srbija ubijedila, jer Dimitrovic škoro cijelu sezonu rezerva bio, osim 5 utakmice i 3 u Kupi. Vanja takodje zadnje utakmice nije uopste branio sto znaci da nije nemoguce. Ne bi se razlutio ako predze, jer je naš predsednik najveći Cetnik. Cuj to Cetkovic umjesto Kovacevica dobi poziv, a lik je neki dan 3 komada primio od Posušje koja je cjelu sezonu za opstanak igrala! Ako je stvarno ovo istina i još nismo mogli ubijedit Erhana Mašovica da igra za nas, a pozivamo neke balavce kao Milicevic i Barišic u odbrani. Onda bi trebali direkt uc u Savez i sve polomit sta je tu!zaostrog je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:57Kovačević će braniti za BiH. Srbija nije opcija uopšte, čovjek doživljava BiH kao svoju i nema taj problem, nemojte pljuvati prerano.
Problem je u relaciji s Petevom i menadžerima. Recimo, prilikom prelaska u Rangers mu za radnu dozvolu treba reprezentacija. Obzirom da je nema, ako sad dođe, Britanci mu je neće dati. Ovako, može argumentovati da nema nastupe u reprezentaciji jer ima problem sa savezom.
KAKOOOOO OVOOOOO KRVARE MI OCI HARIZAAAAAAA ???? BALAVCI OD 30+ HARIZAAAAAA
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Budala je ako i dođe, neka brani Pirić koji više i nije golman.
Znaci to je to. Zavrsena prica, oprostio se prije nego je debitovao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A šta treba, da se odazove možda? Kome? Pa brate, zar nije poniženje da budeš treći golman dok si u istom momentu za prvu dvojicu Neuer lično?
Edit: pismo je konfuzno. Dobro je neko u komentaru napisao da nije slučajno prošlo kroz Google translate.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 30 maj 2022, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
E ovo se samo nama moze desiti
dok mi pravimo formacije sa Kovacevicem kao prvim golmanom on ode braniti za Srbiju.

Zadnja izmjena: CYN3, dana/u 30 maj 2022, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Netreba ga vrijedjati ali ni braniti nego (ako je tacno sta pise gore) sto prije zaboraviti 

-
- Kontakt:
Nista bolji od vasilja, umislio da je golman
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 30 maj 2022, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Baš me razočarao ovim pao mi je u očima. Što se mene tiče sve i da hoće da brani ne treba ga zvati.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo i oni tebe selame!
- feniksptica
- Kontakt:
Treba ovo zvanicnije sacekat, konfuzno je sve ovo. Nijedan scenarijo ne bi iznenadio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Cekao poziv reprezentacije, pokazao da zasluzuje poziv, dobije poziv, i onda ipak nece. Ne znam stvarno gdje je tu logika. Ovo samo ima kod nas

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Scholl i 16 gostiju.