Da smo vratili najboljeg defanzivca Ogija, nagovorio bi ga on.
Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vladan Kovacevic
Miljenik foruma 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bas vala. I ovi Poljaci lupaju, ko on neki najbolji golman lige, jasta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ko ce citirat ako ne pitari. Vasilj brani u jacoj ligi od te poljske, ne treba ga ni zvati vise.
Nikakve info nema.
Čak ni da se javi neko na fazon "jaran mi rekao, zna ga iz juniora Saraj'va"
Čak ni da se javi neko na fazon "jaran mi rekao, zna ga iz juniora Saraj'va"
Da, najbolji golman 28. lige u Evropi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:43Bas vala. I ovi Poljaci lupaju, ko on neki najbolji golman lige, jasta.
Pa sve je jasno ovdje, neće čovjek da brani za BiH, čeka poziv Srbije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Covjek odbije poziv i ponovo ima onih koji su na njegovoj strani.
BiH. Sta drugo reci.
BiH. Sta drugo reci.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako brani u jacoj ligi znaci bolji je golman?zeljovac21 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:44Ko ce citirat ako ne pitari. Vasilj brani u jacoj ligi od te poljske, ne treba ga ni zvati vise.
Meni fascinantno da je cekao poziv, po medijima kukao kako ga nije dobio, dobije konacno poziv, i ipak nece.
Pobudalio Vladan 
Sehic je nas najbolji golman jos od Hasagica, nemate srama da branite lika koji vas ovako **** 
-
obrijanopile
- Kontakt:
"Mi, irsteleven ISM, športska agencija i menedžment agencija vratara Vladana Kovačevića/RKS Rakow izjavljujemo:
Vladan Kovačević se uopće nije trebao naći na spisku A reprezentacije Bosne i Hercegovine
Pošto našu struku shvaćamo jako ozbiljno, pravovremeno smo informirali gospodina Vicu Zeljkovića, predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao i izbornika, gospodina Ivayla Peteva, da je Vladan Kovačević odlučio ne odazvati se pozivu reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ako je to u aktualnoj situaciji od strane spomenute gospode ignorirano, opet nije razlog javnosti davati izjave: "Kovačević se nije javljao". Koliko god svi mi živjeli pod pritiskom javnosti i struke, imamo odgovornost jednom iskrenom pristupu i korektnom odnosu, sa svima, koji su dio svega, a to je najviše javnost, te na kraju sami navijači.
Ovdje nema mjesta, niti vremena bilo kakvim špekulacijama i nagađanjima, koja se trenutno šire u eteru. Pošto je mladi gospodin Vladan Kovačević prirodni Srbin, niti klub igrača, niti mi agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktualnom slučaju to bila nagrada najboljem vrataru Ekstraklase u Poljskoj.
Vladan Kovačević se uopće nije trebao naći na spisku A reprezentacije Bosne i Hercegovine
Pošto našu struku shvaćamo jako ozbiljno, pravovremeno smo informirali gospodina Vicu Zeljkovića, predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao i izbornika, gospodina Ivayla Peteva, da je Vladan Kovačević odlučio ne odazvati se pozivu reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ako je to u aktualnoj situaciji od strane spomenute gospode ignorirano, opet nije razlog javnosti davati izjave: "Kovačević se nije javljao". Koliko god svi mi živjeli pod pritiskom javnosti i struke, imamo odgovornost jednom iskrenom pristupu i korektnom odnosu, sa svima, koji su dio svega, a to je najviše javnost, te na kraju sami navijači.
Ovdje nema mjesta, niti vremena bilo kakvim špekulacijama i nagađanjima, koja se trenutno šire u eteru. Pošto je mladi gospodin Vladan Kovačević prirodni Srbin, niti klub igrača, niti mi agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktualnom slučaju to bila nagrada najboljem vrataru Ekstraklase u Poljskoj.
Evo i oni tebe selame!
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 30 maj 2022, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Sto je dobijao poziv, dobijao je
.
Zadnja izmjena: KSG, dana/u 30 maj 2022, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Oh ne, bas ce biti tuzan i razocaran sto ga Vico nece handriti i zayebavati zajedno sa smrdljivim Bugarinom
Nema više Barbareza, Topića i sl.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Kakav Vico i Petev, jesi li pročitao šta je rekao njegov menadžer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:52Oh ne, bas ce biti tuzan i razocaran sto ga Vico nece handriti i zayebavati zajedno sa smrdljivim Bugarinom![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Maestro i Zukanovic.
Cisto se nadam da se prave nepismeni. Zbog Vice **** BiH da bude 6. golman Srbije.Raonffa je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:53Kakav Vico i Petev, jesi li pročitao šta je rekao njegov menadžer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:52Oh ne, bas ce biti tuzan i razocaran sto ga Vico nece handriti i zayebavati zajedno sa smrdljivim Bugarinom![]()