Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vladan Kovacevic
Evo sta se desilo i ovo je provjerena informacija. Vladan je bio nezadovoljan svojim statusom u reprezentaciji jer po formi i kvaliteti je zasluzio biti prvi golman. Na proslom okupljanju nije dobio niti jednu minutu a iz prve ruke je vidio rasulo u reprezentaciji poraz od slabasne Gruzije i tesko izborena pobjeda nad Luksemburgom. On u takvoj reprezentaciji ne zeli biti treci golman kad po svom potencijalu moze puno vise pa cak i biti prvi golman reprezentacije Srbije.
Zadnja izmjena: CYN3, dana/u 30 maj 2022, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Cekaj, jos uvijek postoje debili koji ga brane? Wtf
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahaha baš je satisfakcija biti pozvan u ovakvu repku, a gore plasirani jedino kad nam je repka još u povoju bila.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:52Oh ne, bas ce biti tuzan i razocaran sto ga Vico nece handriti i zayebavati zajedno sa smrdljivim Bugarinom![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Valjda je jasno da namjerno ovo rade. Yebo ga ti, on da je htio davno bi ovo izjavio, ne bi se ni prvi put odazvao pozivu repke, jelde ? A i iskreno, ja bi otisao branio za drugu zemlju iz inata da me handre toliko, pa nek oni i dalje prave lakrdije u svim segmentima.Raonffa je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:53Kakav Vico i Petev, jesi li pročitao šta je rekao njegov menadžer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:52Oh ne, bas ce biti tuzan i razocaran sto ga Vico nece handriti i zayebavati zajedno sa smrdljivim Bugarinom![]()
A smrdljivi Bugarin laze da nije znao da nece doci, haha

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Glupani, covjek nije odbio zbog saveza, nego zato sto je PRIRODNI SRBIN
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Cuj prvi golman. Sto bi to on trebao da bude prvi golman kad dva golmana barem brane na istom nivou. Nisu mu konkurencija Supic, Tolja ili Romeo Mitrovic.CYN3 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:55Evo sta se desilo i ovo je provjerena informacija. Vladan je bio nezadovoljan svojim statusom u reprezentaciji jer po formi i kvaliteti je zasluzio biti prvi golman. Na proslom okupljanju nije dobio niti jednu minutu a iz prve ruke je vidio rasulo u reprezentaciji poraz od slabasne Gruzije i tesko izborena pobjeda nad Luksemburgom. On u takvoj reprezentaciji ne zeli biti treci golman kad po svom potencijalu moze puno vise pa cak i biti prvi golman reprezentacije Srbije.
- Beduin
- Kontakt:
Ja koliko sam shvatio oni su obavijestili Savez i selektora da se nece odazivati na poziv i onda oni uputili poziv, a to mi zvuci kao alibi da sebe ograde. A zasto ga nisu pozivali svih ranijih okupljanja kad je bilo mjesta za to, to ce vjerovatno izignorisati i ponovo nas napraviti budalama, da popljujemo igraca, a ne njih koji ga nisu zvali ranije.Raonffa je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:53Kakav Vico i Petev, jesi li pročitao šta je rekao njegov menadžer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:52Oh ne, bas ce biti tuzan i razocaran sto ga Vico nece handriti i zayebavati zajedno sa smrdljivim Bugarinom![]()
Cak cu se usuditi posumnjati da je ovo odradjeno u dosluhu sa Vicom&co kako bismo izgubili jos jednog talentovanog i kvalitetnog igraca, a vrlo moguce Srbija dobila istog, znajuci koliko Vico mrzi nas i voli Srbiju. Jeste u domenu teorije zavjere, ali ja njima ne vjerujem ama bas vise nista. Hrvati i srbi u nasoj drzavi su u 90% slucajeva takvi, prodali bi nas i unistili gdje god mogu, to se iznova i iznova ponavlja i dokazuje. Cast izuzecima, ali su neznatni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I mi na forumu smo to pisali a ne da on sam misli za sebe da zasluzuje da bude prvi golman.Tristan10 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:59Cuj prvi golman. Sto bi to on trebao da bude prvi golman kad dva golmana barem brane na istom nivou. Nisu mu konkurencija Supic, Tolja ili Romeo Mitrovic.CYN3 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:55Evo sta se desilo i ovo je provjerena informacija. Vladan je bio nezadovoljan svojim statusom u reprezentaciji jer po formi i kvaliteti je zasluzio biti prvi golman. Na proslom okupljanju nije dobio niti jednu minutu a iz prve ruke je vidio rasulo u reprezentaciji poraz od slabasne Gruzije i tesko izborena pobjeda nad Luksemburgom. On u takvoj reprezentaciji ne zeli biti treci golman kad po svom potencijalu moze puno vise pa cak i biti prvi golman reprezentacije Srbije.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Ko radi, na koga ciljaš, ne kontam kakve veze ima izjava njegovog menadžera sa Vicom i Petevom? Čovjek je fino rekao da je Vladan odbio poziv BiH i da bi poziv Srbije, koji nije došao, bio najbolja nagrada. Jasno kao dan, neće da brani za nas ali nada se pozivu Srbije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:57Valjda je jasno da namjerno ovo rade. Yebo ga ti, on da je htio davno bi ovo izjavio, ne bi se ni prvi put odazvao pozivu repke, jelde ? A i iskreno, ja bi otisao branio za drugu zemlju iz inata da me handre toliko, pa nek oni i dalje prave lakrdije u svim segmentima.Raonffa je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:53Kakav Vico i Petev, jesi li pročitao šta je rekao njegov menadžer?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:52
Oh ne, bas ce biti tuzan i razocaran sto ga Vico nece handriti i zayebavati zajedno sa smrdljivim Bugarinom![]()
A smrdljivi Bugarin laze da nije znao da nece doci, haha![]()
Ako je do Vice i Peteva onda izjaviš "Ja se neću odazivati dok su tu Vico i Petev, ponižavaju me" i to je to, ni prvi ni zadnji igrač na svijetu koji bi to uradio. Ali ovdje je u pitanju skroz druga stvar.
@Beduin
Pozvan je Vladan i u martu, ali tada je bio povrijeđen ili je imao koronu, nešta je bilo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prvi golman Srbije, kakve neznalice ovdje pisu
a ovo je onaj debil ec3, nevermind
a ovo je onaj debil ec3, nevermind
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta kažu, ne bi Vladan ovo nikad uradio
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Beduin
- Kontakt:
Ti se bas trudis dokazati da si tupan. 0k, dokazao si, sad mozes odj3bat sa teme takvim nastupima i retorikom.
Ne bi se, tupane, odazivao niti jednom i rizikovao nastup za BiH te tako sebi zatvorio vrata Srbiji.
@Raonfa - znam, zato kazem da je ocito imao zelju za nastupima, ali ga se previse vuklo za nos i zbog toga ga nikad necu osudjivat, ma sta odlucio on.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
u srbiji može bit prvi golman jedino da nedo bog se srusi avion sa reprezentativcima i svih prvih 5 pogine, cak bi i tad bilo gutavo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2022, 00:07Ti se bas trudis dokazati da si tupan. 0k, dokazao si, sad mozes odj3bat sa teme takvim nastupima i retorikom.
Ne bi se, tupane, odazivao niti jednom i rizikovao nastup za BiH te tako sebi zatvorio vrata Srbiji.
@Raonfa - znam, zato kazem da je ocito imao zelju za nastupima, ali ga se previse vuklo za nos i zbog toga ga nikad necu osudjivat, ma sta odlucio on.

Raja nikako ne konta. Ybt svi navalili, kaze pitari ga brane. Da je bilo ko drugi u pitanju isto bi ga podrzao!!
Isto ko sto se nadam da ce i Cuic za hrv igrati, jer ga smrdo Bugarin ne zove, pa ce se poslije cuditi kad daju izjavu da iscekuje poziv hrvatske
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vrijedjas me bez razloga

Nije nit ce kad bit. Zavrsit ce ko Simunovic i to je to.
Ten toes, I done laps in the trench
-
- Kontakt:
Pametan, sad ce se pričati i pisati o njemu, cijena skače!
Ako ode da brani za Srbiju i ode na Svjetsko, sto nije nemoguće, to će biti extra za Sarajevo...
Ne opravdavam, ali ga razumijem. Neki polovni trener ye ispisava po tebi, ne treba mu to....
Sad sam vidio da je na Instagramu obrisao da je golman reprezentacije BiH.
Sretno Vladane i sve najbolje kako u životu tako i u karijeri....
Evo i oni tebe selame!
Tako je i Simunovic pobjegao kad smo izgubili od Kipra.
-
- Kontakt:
Ja ovdje ne zelim nista puno pametovati. Samo zelim naivnim ....da se drukcije pogrdnije ne izrazim ...sarajlijama reci da konacno otvore oci i da nikad vlaha a ni rvatinu ne mogu kovat u zvijezde niti pravit veceg bosanca od normalnih. Oni su tu dok nas mogu iskoristiti ti vas a dok im vise ne treba pokazu pravo lice...a vi sarajlijice glumite marhamet **** vas Vladan i svi oni sa Pala koji vas jebu u zdrav mozak.
Upamtite jednom za sva vremena...opet bi nas ubijali i klali da im sve pozlatimo i to svaki od njih koji ne zivi u sarajevu ili federaciji.
Ne bih sad da likujem...ali znao sam da ce do ovog doci, a sarajlije svrsavale kada se spomene ime ovog vlaskog licemjera.
Upamtite jednom za sva vremena...opet bi nas ubijali i klali da im sve pozlatimo i to svaki od njih koji ne zivi u sarajevu ili federaciji.
Ne bih sad da likujem...ali znao sam da ce do ovog doci, a sarajlije svrsavale kada se spomene ime ovog vlaskog licemjera.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Uredu nece za BiH, svako ima neke svoje odluke, ali koji ga qurac onda kuka po medijima mjesecima sto nije dobio poziv ako mu se ne igra.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 31 maj 2022, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.