FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Tritolone » 11 apr 2022, 08:55

U pravi su jbg. kava jos nije pocela djelovati :urnebes:

Ja imam osjecaj da smo se mi dogovorili sa njim vec na zimu, sad preostaje onaj tezi posao dogovora sa Cairom a mi nemamo novaca :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 11 apr 2022, 09:55

Radi love i sumnjam da ćemo ga uspjeti dovesti. Trebamo mi na ljeto i napadača dovesti. I 4. veznjaka, stoper nam je čak najmanje goruća pozicija.
Iako šteta je ne dovesti takvog igrača ako bi bilo prilike.

Nešto sinoć komentator govori da bi Pinamonti mogao biti uključen u transfer ako bi prelazio Bremer u Inter, pa jedino tako bi se moglo uz neku nadoplatu u ratama dogovoriti s Cairom.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 11 apr 2022, 10:48

Tritolone je napisao/la:
11 apr 2022, 08:55
U pravi su jbg. kava jos nije pocela djelovati :urnebes:

Ja imam osjecaj da smo se mi dogovorili sa njim vec na zimu, sad preostaje onaj tezi posao dogovora sa Cairom a mi nemamo novaca :mrgreen:
Ja mislim da je to završena stvar. Ustvari,više se nadam da je tako. De Vrij out za 20ak miliona,ovaj in na posudbu s obavezom otkupa i dobro svima :mrgreen:

Odbrana sa Skriniarom i Bremerom djeluje zastrašujuće, plus Bastoni koji je tehnički potkovaniji. Na papiru djeluje savršeno.

Ne treba ovo ljeto previše transfera. 2 napadača i 2 veznjaka i 1 štoper. Golman se već rješio, bekovske pozicije su dobro pokrivene, pogotovo ako Ivan ostane.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 11 apr 2022, 13:37

Trebamo brat bratu minimalno 3 napadača dovesti od toga jednog kapitalca i veznjaka za rotacije.. Napadači su imperativ.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 maj 2022, 08:43

Ako je vjerovati nekim informacijama na twitteru Dybala bi trebao biti prvo pojacanje na ljeto, oko 6mil € placa.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 04 maj 2022, 08:48

mora Inter dovest tri napadaca ne dva.Korea,Sancez i Lautaro nece nkad napraviti karijeru nekog igraca koji moze nositi ekipu.
Oni u nikad losijoj ligi ne odskacu u svojim najboljim godinama(sem Snceza)
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 04 maj 2022, 13:01

Ma Inter se treba rijesiti svih trenutnih latinosa iz napada: Dovesti Dybalu i jednog klasicnog napadaca dobrog jakok (Lukaku ili neko sa takvim pedigreom, onaj iz Benfice ne bi bio los) - ostaviti Dzeku da bude zamjena - kad se ganja rezultat ili odmara glavni napadac. I ako ima kakv mladi napadac sa puno potencijala da se promovise i da mu se da pristojna minutaza.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 19 maj 2022, 20:54

Ima li kakvi naznaka, hocel biti pojacanja?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 maj 2022, 08:21

Mislim da su Bremer i Dybala 99% nasi. Vidal, Sanchez, Ranocchia, Kolarov, Vecino i mozda Perisic su bivsi, mislim da ce i jedan od startera otici, navodno je ove sezone dug manji nego prosle i bilo bi potrebno ostvariti izlazni transfer od 30 mil, idealno bi bilo kad bi to bio De Vrij.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 20 maj 2022, 10:09

Ne vjerujem da će Dybala u Inter.

Radu je isto bivši 99.9%, želi momak negdje gdje će biti prvi golman, ima smisla. Neće cijelu karijeru sjediti na klupi.

Kolarov najbeskorisniji igrač u zadnjih 10 god. Žali bože svakog eura za njegovu plaću.

Vidal i Sanchez imaju ugovor do kraja sljedeće sezone i primanja koja im više nitko neće ponuditi, pogotovo Vidal. Otići će jedino ako pristane negdje na smanjenje plaće, relativno nedavno je tražio da ga se pusti da ide, pa ostaje nada da će otići. Što se tiče Sanchez, čak se nebih bunio da ostane još jednu sezonu kad bi pristao na 50% trenutne plaće, što je ipak mislim nerealno, ako će potpisivati novi ugovor, onda će sigurno tražiti i dodatnu godinu.

Edit: Što se tiče Vecina, šteta ozljede, bio je to OK igrač do ozljede, odličan igrač za širinu klupe.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 maj 2022, 12:16

Svi novinari koji su bliski Interu osim Biasina pisu da je Dybala gotovo sigurno nas, navodno je vec kupio kucu u blizini HQa kluba, i vec bi iduci tjedan to moglo sluzbeno biti gotovo, za Bremera također, za njega je i Biasin prije koji dan da bi trebao doci za 30 mil €, vjerojatno prvo posudba pa onda otkup, da ne govorim koliki fail bi bio pregovarati ovako dugo za ta 2igraca pa da idu negdje drugdje.
Vidal i Sanchez ce biti nesto novaca da raskinu ugovor, vjerojatno 2-3 mil, Vidal je i sam rekao da mu je ovo zadnja sezona u klubu i gotovo sigurno odlazi u Flamengo, Sanchez bi mogao njegovim putem, ionako je slabo igrao ove sezone, i zalio se vise puta. Ostali su 100% bivsi, osim Perisica za kojeg se jos pregovara. Navodno bi i Handanovic moga produziti za 2.5 mil € po sezoni, on i Onana su dovoljno dobri.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 maj 2022, 20:06

slika

Here we go again :mrgreen:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 29 maj 2022, 22:14

Ode Perišić, 99%. Ne znam šta reći, to je bilo i za očekivati, kad su doveli Gosensa naši su mu poručili da ne računaju na njega.
Na kraju je lik odigrao monstruoznu sezonu, pa su se ipak predomislili i ponudili mu 5+1M, ali mislim da Perišić iz principa nije htio to prihvatiti s obzirom da su toliko dugo čekali da mu ponude ono što je tražio.

Nemoguće će biti nadoknaditi njegovu igru ove sezone, ali ostaje pitanje dali bi i on uopće opet odigrao na ovom nivou budući da je u 5-6 godina odigrao samo ovu sezonu ovaku. Od svih nositelja igre ove sezone, u teoriji bi njega trebalo biti najlakše nadoknaditi budući da je već tu Gosens, ne vjerujem da Gosens može odigrati ovaku sezonu, ali bar nek bude blizu.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 maj 2022, 22:40

Ako sjebu dogovor s Dybalom zbog Lukakua nek se svi upucaju
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 maj 2022, 10:07

Internisti jeste li uzbudjeni oko moguceg povratka Lukakua

Bas me zanima misljenje navijaca ako dodje i kako ce ga docekati, ma da nakon dva tri gola kad postigne navijaci to zaborave

Lukaku, Bremer, Miki i mozda Dibala IN

Perisic, Vidal, Sanchez, Vecino OUT i vjerovatno neko od zadnje linije

Imali bi sa ovim po meni jacu ekipu i to bi bila bas dobra sezona u seria a, sa vama nama, juventusom, napolijem i ocekujem da ce Roma biti dobra

Radujem se novoj sezoni :thumbup:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 31 maj 2022, 11:34

Na kraju ce doc i Lukaku i Dybala, a Lautaro ce biti prodan.

Bastonija ni slucajno ne smiju pustit. :plac:
#Ausilio OUT

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 31 maj 2022, 12:15

nadam se da će bremera dovesti, momak je zvijer. također sad kad je cagliari ispao pokušat dovesti nandeza koji bi bio odlican u rotaciji i na desnom beku i vezi....u napadu očekujem neko zvučno pojačanje
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 31 maj 2022, 12:29

Neznam sta da ocekujem, nemam pojma koga ce dovest
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 maj 2022, 13:40

Bastoni bi mi bio zadnja opcija za prodaju, nakon njega Skriniar pa Barella. Lautaro je odigrao top sezonu i vjerujem da ce biti jos bolji ali mislim da bi klub najlakse prezivio njegovu prodaju, naravano ako se dovedu Dybala i Lukaku. Uz transfer Bremera, jednog igraca koji ce zamjeniti Perisica (Udogie je najzanimljiviji, za onog Bellanovu i Cambiassa ne znam sta bi mislio) i jednog veznog (nadam se nekom drugom a ne onom Asslaniu) klub bi trebao ici naprijed. S druge strane ako dođe Dybala a Lautaro ostane, bit ce velikih problema ako nam 3 Argentinca budu cinili napad, pogotovo kada odu na neke nacionalne utakmice, pa ne stignu nazad na vrijeme i slicno.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 31 maj 2022, 16:18

ronaldo99 je napisao/la:
31 maj 2022, 10:07
Internisti jeste li uzbudjeni oko moguceg povratka Lukakua

Bas me zanima misljenje navijaca ako dodje i kako ce ga docekati, ma da nakon dva tri gola kad postigne navijaci to zaborave

Lukaku, Bremer, Miki i mozda Dibala IN

Perisic, Vidal, Sanchez, Vecino OUT i vjerovatno neko od zadnje linije

Imali bi sa ovim po meni jacu ekipu i to bi bila bas dobra sezona u seria a, sa vama nama, juventusom, napolijem i ocekujem da ce Roma biti dobra

Radujem se novoj sezoni :thumbup:
1. Dybala je vec rijesen buduci da je Romano jucer prenio kako je Marotta rekao da se nada da ce Dybala iducu sezonu igrati za nas. Samo se ceka da se rijesi situacija oko Sancheza i bice sluzbena objava. Previse je ozbiljna ova izjava Marotte bila da ga nije vec rijesio.

2. Bremer postaje malo nerealna opcija buduci da je Cairo podigao cijenu na 40-45 mil a ovaj produzio ugovor da ga mogu za manje love prodati a eto Cario stari prevarant :mrgreen: . Mada ako ode De Vrij njega vidim kao najidealniju zamjenu. Bastonija ne bih volio da prodamo, a ni on sam ne zeli jednostavno da ide. Na danasnjem vaktu sigurno je moguce uzeti 20-25 mil za De Vrija. Pored Bremera je potreban i jedan dodatni stoper koji se moze rotirati povremeno.

3. Ovogodisnjeg Perisica tesko da ce nadoknaditi iko, mada eto vjerujemo svi da je Gosens solidna zamjena. Sto se tice njegove plate od 5 mil koja iznosi nekih 9,5 mil bruto, mislim da je to vec raspodjeljeno na povisenje plate kod Martineza, Barelle i Bastonija.

4.Miki je nepotreban igrac sa visokom platom (3,5 mil neto plate trazi covjek - na koju foru?) i samo nam dize budzet za plate, a taj novac se moze dosta pametnije iskoristiti. Odlazak Vecina i Vidala nas sve raduje jer se oslobadja nekih 14 mil samo sa njima dvojicom (idealno da se poklopi plata jednog dobrog napadaca npr Dybale). Rezerva se mora dovesti Brozovicu obavezno i naravno trebalo bi promovisati nekog omladinca u tim (Casadei je po tom pitanju ozbiljan kandidat).

5. Eh sad, sto se Lukakua tice, mislim da ne bi dobrodosao sada u ekipu, ne zbog ekipe vec, sadasnjeg fudbala koji igramo. Lukaku je idealan za shematski fudbal kao pod Conteom, gdje on ima strasnu ulogu u izgradnji igre i kontranapadu, ali ovdje gdje sada se igra na pasove, to bi malo teze islo. Sigurno da bi napad Lukaku, Dybala, Martinez i Correa bio realno i previse za titulu u domacoj ligi, ali eto ostaje da se vidi. Lukaku bi bio solidna opcija ako bi idalje vazio Decreto Crescita (ako bi to vazilo onda mu se dati plata od Sancheza i time bi se zadrzao balans, a to je 7 mil po sezoni, na koje je on navodno spreman pristati), no kako sam procitao to bi vrijedilo samo ako se vrati do Juna sto je opet bas nerealna opcija za nas, jer ne znamo ni koliko ce Chelsea pristati na neku pozajmicu buduci da su ga prije toga platili skoro 120 mil. To ako isposluje Marotta, mogu odmah mu dodijeliti titulu emeritusa za poslovanje. Licno su osjecanja pomjesana.

6. Najvjerovatnija je prodaja nekog od igraca kako bi se dovelo nesto. Bremer bi zahtjevao prodaju De Vrija, i pri tome ubacivanje jednog od mladih igraca u taj transfer, kao npr Pinamontija koji je imao solidnu sezonu u Empoliju i postigao 13 golova. Pored toga mora se prodati neki igrac kako bi se imalo novca buduci da stalno pravimo gubitke u fiskalnoj godini.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.