Srpska posla sve
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nosi lažnog kapitena sa avatara.Pantelija je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:20pa valjda prvi otpor treba da pruze uposleni u savezu i KAPITEN reprezentacije
napoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:36Od sad pojacanja treba slikat kako ljube zastavu sa ljiljanima, i kako pjevaju Jedna si jedina. Tek tad mozes zaigrat za FKS. Ovi koji nece, m'rs, mi djikane uzgajat necemo.
Nije samo stvar reprezentacije vec i citave lige. Koliko god smo mi losi prosle godine bili Borac ne bi uzeo titulu da ih sudije nisu gurale. A i iskreno ne bi me zacudilo da je Sabka imala dogovor sa savezom da se njima da liga a nama kup, mozda i koja para se dala nasoj ex predsjednici
bas tako
A i Vladan uskoro ostvari san mozda zaigra za ‘svoju’ Srbiju i svi na dobitku osim nase reprezentacije i drzave. Jbm ti zivot gdje zivimo i ko nam vodi repku i drzavu.PapirnaMarka je napisao/la: ↑31 maj 2022, 10:38Ma pametnom i išaret dosta, a ovo je i više nego išaret samo ko hoće da gleda.
- Vladan najavio da se neće odazvati na ovo okupljanje
- Vico i Petev skontaju da ga pozovu i kažu da je odbio pa da imaju opravdanje da ga nikad više ne zovu
- Pozovu 2 golmana Borca u U21 reprezentaciju
- Prebace jednog iz U21 reprezentacije u A reprezentaciju
I onda neko konta nije Vico namazan, lik u jednoj situaciji profitirao na više načina. Otjerao Vladana od reprezentacije, našao opravadnje da ga ne zove više i pri tom da uvali golmana Borca u nju.
Ne mozes ih kume sve u isti kos nikako!joker90 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:44Nismo naučili lekciju, niti izvukli pouku iz iskustva sa jednim našim bivšim uposlenikom. Svi su oni raja dok su ovdje gdje smo mi većina, tad nikog ne mrze u priči, dijele raju isto na papke i seljačine, a kad si ti manjina, a oni većina, ma natrpao bi ti Vladan dres FKS u njegovom mjestu u usta i natjerao da pjevaš vojvodi Đujiću, nemoj misliti da ne bi.
Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:53Dzeko je tu jedan od vecih krivaca za opste stanje u nacionalnom timu, piccka smrdljiva!!!
Njegova rijec je jaca nego bilo cija ali...
Majjku mu jjebem pickastu, prodanu, podanicku, glupu...
Jjebo ti smrad vicorad zenu u analni otvor
Ne mozes sve, al 99% mozes. Imas one koji sjede na tenkovima i idu palit po Hr i BiH, i one "pacifiste" koji ih s mostovima cvijecem zasipaju, to su ovi "nisu svi isti".Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 maj 2022, 13:00Ne mozes ih kume sve u isti kos nikako!joker90 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:44Nismo naučili lekciju, niti izvukli pouku iz iskustva sa jednim našim bivšim uposlenikom. Svi su oni raja dok su ovdje gdje smo mi većina, tad nikog ne mrze u priči, dijele raju isto na papke i seljačine, a kad si ti manjina, a oni većina, ma natrpao bi ti Vladan dres FKS u njegovom mjestu u usta i natjerao da pjevaš vojvodi Đujiću, nemoj misliti da ne bi.
Problem je taj sto se djeca odgajaju na taj nacin da je katolik/hrvat, a pravoslavac/srbin dok se to ne iskorjeni vazda ce ovakvo stanje bit i nikad nece biti bolje dok se tim maloumnicima ne objasni da su bosanski katolici ili bosanski pravoslavci...
Ja 10 godina govorim da zidovi isto tako nesto treba da zatraze... Kad vec sve ide naopako nek i oni traze komad izraela u Bosni!
A dobro je sto mislis da znas, a pojma nemasAhmoveliki je napisao/la: ↑31 maj 2022, 12:53Dzeko je tu jedan od vecih krivaca za opste stanje u nacionalnom timu, piccka smrdljiva!!!
Njegova rijec je jaca nego bilo cija ali...
Majjku mu jjebem pickastu, prodanu, podanicku, glupu...
Jjebo ti smrad vicorad zenu u analni otvor