E neće više !!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
nisam imao sluše na glavi a slika me sama nije trnula. meni obicno samo zvuk trzne nekad...OTNYS_YNWA je napisao/la:E neće više !!
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Moras ti pokvarit zezanciju, mogli smo ih sve navuci da ti ne recefera je napisao/la:nisam imao sluše na glavi a slika me sama nije trnula. meni obicno samo zvuk trzne nekad...OTNYS_YNWA je napisao/la:E neće više !!
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Moras ti pokvarit zezanciju, mogli smo ih sve navuci da ti ne receStivi_Dzi je napisao/la:nisam imao sluše na glavi a slika me sama nije trnula. meni obicno samo zvuk trzne nekad...fera je napisao/la:E neće više !!OTNYS_YNWA je napisao/la:
e **** ga nisam skontao da to radite hahah
nemojte sta zamjerit'
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Cuj sad nemoj te sta zamjerit
Joj valja sutra u skolu,pa na trening na dobrinju valja stici to sve
...e ljudi je li ko radio lektiru sjene narova drveta...ako jeste mozete li mi napisati opis lika omera,u knjizi se ne opisuje...a iz onog sto sam procitao nisam nista o njemu skont'o...treba mi to za sutra...sve sam uradio ali to ne znam... 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta treniras boga ti?Samo F.K.S !! je napisao/la:Cuj sad nemoj te sta zamjerit![]()
![]()
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAenobarca je napisao/la:...e ljudi je li ko radio lektiru sjene narova drveta...ako jeste mozete li mi napisati opis lika omera,u knjizi se ne opisuje...a iz onog sto sam procitao nisam nista o njemu skont'o...treba mi to za sutra...sve sam uradio ali to ne znam...
pa gdje se to radi
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- DAVID VILLA
- Kontakt:
...ma u glupoj gimnaziji...gdje drugdje...EdinTM87 je napisao/la:AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAenobarca je napisao/la:...e ljudi je li ko radio lektiru sjene narova drveta...ako jeste mozete li mi napisati opis lika omera,u knjizi se ne opisuje...a iz onog sto sam procitao nisam nista o njemu skont'o...treba mi to za sutra...sve sam uradio ali to ne znam...
pa gdje se to radi
jojj danas scene u skoli.....aaaaaaaaa......ova jedna u mene u razz odgovara engleski i profesorica joj dala neki tekst da preprica, a ovoj vec ranije neko taj tekst prepricoo i ona naucila napamet i odgovaraa ona i neko je prekide i ona se zbuniii
kad od jednom poceee cmizdritttt, ko djete maloo......mi se odvalili smijat....polegli od smijehaaaa......(da napomenem njoj je 16 god)

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Juce sjeban dan totalno bio igrali utakmicu likovi nas ubili 50 razlike kod nas sve nekakva djeca ima 1.20 m i pokusava da suta ne moze do kosa dobacit
, a nije to nista u igri sam proveo 2 minute cuvam jednog lika ima i sad okrenut mi ledjima ja ga zagradio i konj krenu da me prodje puce me glavom u nos sav sam parket krvlju isprljo i jos me nos boli

- alfarouqaminu
- Kontakt:
ti treniras bale...ovaj hocu reci kosarku?Samo F.K.S !! je napisao/la:Juce sjeban dan totalno bio igrali utakmicu likovi nas ubili 50 razlike kod nas sve nekakva djeca ima 1.20 m i pokusava da suta ne moze do kosa dobacit, a nije to nista u igri sam proveo 2 minute cuvam jednog lika ima i sad okrenut mi ledjima ja ga zagradio i konj krenu da me prodje puce me glavom u nos sav sam parket krvlju isprljo i jos me nos boli
![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne ,treniram kriket 
-
GolgeterBeograd
- Kontakt:
Ćao ljudi novi sam na forumu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ne ozbiljno u kojoj si kategoriji...msm pionir,kadet...Sta?Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne ,treniram kriket
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pusa,bokicGolgeterBeograd je napisao/la:Ćao ljudi novi sam na forumu
alfa pionir sljedece godine kadet .
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta ima novo u bgu?Samo F.K.S !! je napisao/la:Pusa,bokicGolgeterBeograd je napisao/la:Ćao ljudi novi sam na forumu![]()
Nek si nam dobro dosao
alfa pionir sljedece godine kadet .
i kako ide,jel ce biti sta od tebe? al ozbiljno te pitam,ja sam isto trenirao do pre godinu dana...Jel igraz za repku?
Cao macoGolgeterBeograd je napisao/la:Ćao ljudi novi sam na forumu
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.