Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
GolgeterBeograd
- Kontakt:
Re: Chat
Ja sam ti iz Zvornika, nisam iz Beograda ali tamo je naša država
- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo i gahevaKop je napisao/la:Cao macoGolgeterBeograd je napisao/la:Ćao ljudi novi sam na forumu
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Odma mi se ne svidjasGolgeterBeograd je napisao/la:Ja sam ti iz Zvornika, nisam iz Beograda ali tamo je naša država
alfa ma ne mogu o sebi govoriti kako igram to drugi nek rade inace sam centar .
-
GolgeterBeograd
- Kontakt:
A ti glumiš ultra bosanca
Ma kakvi gay, da te cuju Brcanke sad ne bi zivu glavu izvuko.alfarouqaminu je napisao/la:evo i gahevaKop je napisao/la:Cao macoGolgeterBeograd je napisao/la:Ćao ljudi novi sam na forumu![]()
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Tisu misu.GolgeterBeograd je napisao/la:A ti glumiš ultra bosanca
ovaj golgeter ce biti banovan 100 % u narednih 7 dana, jer je ocigledno da je dosao sa namjerom da vrjedja.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Odma mi se ne svidjasGolgeterBeograd je napisao/la:Ja sam ti iz Zvornika, nisam iz Beograda ali tamo je naša državaSvi glumite neke ultra srbe,hrvate.....
![]()
alfa ma ne mogu o sebi govoriti kako igram to drugi nek rade inace sam centar .
centar,vidim bices novi shaq
-
GolgeterBeograd
- Kontakt:
Nešto sam pogrešno napisao?kivi je napisao/la:ovaj golgeter ce biti banovan 100 % u narednih 7 dana, jer je ocigledno da je dosao sa namjerom da vrjedja.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma pusti ga umjesto da ovo mjesto bude za zabavu,razgovore.... pojedini dolaze nacionalizam prosipat.kivi je napisao/la:ovaj golgeter ce biti banovan 100 % u narednih 7 dana, jer je ocigledno da je dosao sa namjerom da vrjedja.
alfa bicu bijeli shaq
Laka vam noc momci !
ma i u mene u razredu ima slicnih scena. jedna iz mog razreda odgovara nesto iz bosanskog. i sad nesto je trebalo nesto kao neki romani koji se jos nazivaju erotika. i sad ona rece romani erotskog sadrzaja. i tisina u razredu jedno 5 sekundi kad profesorica rece kakvi romani, a mi svi u smjeh, kad ona podje plakat.adis.p je napisao/la:jojj danas scene u skoli.....aaaaaaaaa......ova jedna u mene u razz odgovara engleski i profesorica joj dala neki tekst da preprica, a ovoj vec ranije neko taj tekst prepricoo i ona naucila napamet i odgovaraa ona i neko je prekide i ona se zbuniii![]()
![]()
kad od jednom poceee cmizdritttt, ko djete maloo......mi se odvalili smijat....polegli od smijehaaaa......(da napomenem njoj je 16 god)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- spielführer_21
- Kontakt:
DA 1,6 NE 2,0kivi je napisao/la:ovaj golgeter ce biti banovan 100 % u narednih 7 dana, jer je ocigledno da je dosao sa namjerom da vrjedja.
Kol'ko uplaćujete?
Napomena: Ako ne napiše više od 10 postova u 7 dana obračunava se kvota 1...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
GolgeterBeograd
- Kontakt:
Već sam na 10 postova
P.S. Već sam postao popularan, samo da kažem da su moji klubovi Arsenal i Lakersi
P.S. Već sam postao popularan, samo da kažem da su moji klubovi Arsenal i Lakersi
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
GolgeterBeograd je napisao/la:Već sam na 10 postova
- alfarouqaminu
- Kontakt:
msm da ce biti novi pajaSamo F.K.S !! je napisao/la:GolgeterBeograd je napisao/la:Već sam na 10 postova
P.S. Već sam postao popularan, samo da kažem da su moji klubovi Arsenal i Lakersi![]()
![]()
![]()
Sigurno zivis za te klubove kvazi navijacu
Ma to je Paja, "posrbio" se samo.alfarouqaminu je napisao/la:msm da ce biti novi pajaSamo F.K.S !! je napisao/la:GolgeterBeograd je napisao/la:Već sam na 10 postova
P.S. Već sam postao popularan, samo da kažem da su moji klubovi Arsenal i Lakersi![]()
![]()
![]()
Sigurno zivis za te klubove kvazi navijacu
![]()
Salu na stranu, kako je krenuo, tesko da ce izdrzat vise od par dana, izdise sovinizam iz njega.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
-
GolgeterBeograd
- Kontakt:
A jaka kluba Sarajevo, odu na gostovanje razbijati gradove pa dobiju što su zaslužili
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hvala boguGolgeterBeograd je napisao/la:A jaka kluba Sarajevo, odu na gostovanje razbijati gradove pa dobiju što su zaslužili
-
GolgeterBeograd
- Kontakt:
Samo da znaš da je moj tata jako bogat i već sam nekoliko puta bio na Emirates Stadionu, a ne na trošnom nekom stadionu kao što je stadiončić Sarajeva
hahhahahah......"cure" su čudooookivi je napisao/la:ma i u mene u razredu ima slicnih scena. jedna iz mog razreda odgovara nesto iz bosanskog. i sad nesto je trebalo nesto kao neki romani koji se jos nazivaju erotika. i sad ona rece romani erotskog sadrzaja. i tisina u razredu jedno 5 sekundi kad profesorica rece kakvi romani, a mi svi u smjeh, kad ona podje plakat.adis.p je napisao/la:jojj danas scene u skoli.....aaaaaaaaa......ova jedna u mene u razz odgovara engleski i profesorica joj dala neki tekst da preprica, a ovoj vec ranije neko taj tekst prepricoo i ona naucila napamet i odgovaraa ona i neko je prekide i ona se zbuniii![]()
![]()
kad od jednom poceee cmizdritttt, ko djete maloo......mi se odvalili smijat....polegli od smijehaaaa......(da napomenem njoj je 16 god)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a prije toga isto rekla umjesto erazma ona rece razema a onda mi i to rekosmo kad se cura naljuti i podje plakat ko da joj je neko umro. a ide u 2. razred gimnazije.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.