FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dino pozdravio te Feđa
Sad i Dudić ne valja. Koja smo mi **** od navijaca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ocigledno da ne valja
Pa neka neko kaze ko je nama idealan trener u ligi kakva je, bolje nemamo hajde recite? , sad i ni dudic nebi valjao da dodje wtf

04.10.2009 !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko dugo ga nismo pobjedili, ali i dalje qarina haha
Svašta za procitati na forumu.

Svašta za procitati na forumu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja licno necu bit razocaran ako Fedja ne dodje, a ako dodje treba amarowog havera pustit da radi, dati mu platu 2 milja maraka vise nego u velezu ostalo po osvajanju kupa titule.
Jer bolje njega za 5-6 k€ mjesecno dovest a da se igraci sjedece odbojke istjeraju
Jer bolje njega za 5-6 k€ mjesecno dovest a da se igraci sjedece odbojke istjeraju
Nije Feđa neka pljačka od trenera, al ako se pogleda roster s kojim je igro u Veležu, može se reći da je prebacio očekivanja.
Reći ce nadigro ga Dzeno u kupu. Jest prvo poluvrijeme, al je čovjek reagovao na poluvremenu promjenom formacije i odusto je od gradnje napada iz zadnje linije. Dok Dzeno nije reagovao ni na šta do 75-80 minute.
Na njegovom mjestu bi došao al u slučaju prekida saradnje da se isplati ugovor, ogradio se fino tražeći garanciju da ce klub imat strpljenja jer vrlo dobro zna kako ovdje glave lete.
Da su svi glasači ko navijači Sarajeva mi bi skidali vlast i stavljali novu svakih godinu dana. Treba malo proširit ovaj mentalitet istoka među običnom populacijom
Reći ce nadigro ga Dzeno u kupu. Jest prvo poluvrijeme, al je čovjek reagovao na poluvremenu promjenom formacije i odusto je od gradnje napada iz zadnje linije. Dok Dzeno nije reagovao ni na šta do 75-80 minute.
Na njegovom mjestu bi došao al u slučaju prekida saradnje da se isplati ugovor, ogradio se fino tražeći garanciju da ce klub imat strpljenja jer vrlo dobro zna kako ovdje glave lete.
Da su svi glasači ko navijači Sarajeva mi bi skidali vlast i stavljali novu svakih godinu dana. Treba malo proširit ovaj mentalitet istoka među običnom populacijom

Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
1.Dudic
2.Akrapovic
3.Basic
4.Musemic
Mada ko da gledam,Dudic ostaje u Velezu,Basic Radomlje ili neko drugi u Slo,Akrapovic ce nas opet odbiti i Husref preuzima kormilo...
Trebalo bi se sve znati do kraja sedmice
2.Akrapovic
3.Basic
4.Musemic
Mada ko da gledam,Dudic ostaje u Velezu,Basic Radomlje ili neko drugi u Slo,Akrapovic ce nas opet odbiti i Husref preuzima kormilo...
Trebalo bi se sve znati do kraja sedmice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zamisli sad uleti neko skroz 5ti
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kad je prozivka, kakva je situacija sa Avramovskim, dokle je sa oporavkom.....
-
- Kontakt:
Trener koji ovdje moze drzati sve pod svojom sapom od svlacionice,terena,ponasanja pojedinaca,grupe,eventualnih urota,klanova,sabotaza i slicnih stvari,a uz to i da zna objasniti i odgovoriti istoku,ponekad i sjeveru,pa i porazgovarati sa SD i gazdom,covjek sa karizmom i mosnjama mora biti ala Lalat.
Ne kazem on licno,ali taj tip koji ujedno poznaje tekovine modernog fudbala i neko ko nije zaglavio u vremenu i prostoru fudbalske igre.
Virtuoz i mangup.
Jer mi svi skupa smo mnogo specificna sorta i jako teski.
Stranac van ex yu prostora ni slucajno. Takav ovdje sanse nikakve nema,ukljucujuci i one slovence. Mozda jedino taj Kek.
Basic,ma nemojte me zahebavati.
Musemic...Dajte ljudi..
Akrapovic mozda u nekoj krajnjoj varijanti.
Malo mi je zao za Jovica
Topic..
Ne kazem on licno,ali taj tip koji ujedno poznaje tekovine modernog fudbala i neko ko nije zaglavio u vremenu i prostoru fudbalske igre.
Virtuoz i mangup.
Jer mi svi skupa smo mnogo specificna sorta i jako teski.
Stranac van ex yu prostora ni slucajno. Takav ovdje sanse nikakve nema,ukljucujuci i one slovence. Mozda jedino taj Kek.
Basic,ma nemojte me zahebavati.
Musemic...Dajte ljudi..
Akrapovic mozda u nekoj krajnjoj varijanti.
Malo mi je zao za Jovica
Topic..

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Vladan je takav mentalni sklop da bi uspjeo u bilo kojem klubu. Dobro jeste lakse iz FKS nego iz nekog kluba tipa Sloboda.
Da nam Bog da sto vise Vladana na razlicitim pozicijama. Realno prije ce ugledati neko veliko takmicenje sa drugom repkom, dakle vjerovatno ce i bolje unovciti svoj trud.
Bas bi volio analizu koliko nas je kostao Vladan i sta je doprinjeo u odnosu na strance tipa Velkoski,Oremus ili domace Hebibovic i ini.
Malo jeste gorak osjecaj, ali svu mu srecu zelim.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Evo na forumu Veleža pišu da je Fedja vjerovatno bivši miglo bi biti da je to to...
Za Avrama nista ne pise u vremeplovu, pa nema o povredi obavjestenja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako je Musemic, Vule i Ibrakovic opcije onda molim Boga da bude Dudic. i ako mislim da nije on neki trener.
Ma nema nama napretka nikad nažalost
Ja koliko sam cuo, Avram je u Makedoniji na lijecenju, zadnji put vidjen u lozi protiv Slobode.
Ja se samo nadam da on nije zavrsio sa Saraj'vom, jer velikog znacaja od njegovog dolaska su imali i Kepcija i Vasoski.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako će završiti bgt kad ima važeći ugovor?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Trenutno korisnika/ca: Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 26 gostiju.