Nemoj mi to raditi

Daj meni Zolotica i ja rahat. Nemam pojma sto, ali meni je bas igracina, barem koliko sam ga ja gledao
Jos ljevakOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 23:15Daj meni Zolotica i ja rahat. Nemam pojma sto, ali meni je bas igracina, barem koliko sam ga ja gledao
Ne pričaj u šiframa,šta si čuo
Ma tesko, mislim da je nerealno. Sigurno da bi bio pravo pojacanje u svakom smislu ali ne mozemo mi to ispratiti finansijski. S obzirom da je izborio ulazak u prvu ligu, moze barem ostati negdje drugo igrati za 20k-30k mjesecno.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 23:15Daj meni Zolotica i ja rahat. Nemam pojma sto, ali meni je bas igracina, barem koliko sam ga ja gledao
Ma ostaje Fedja i odobreno da se dovede 5 igracafudbalfudbal je napisao/la: ↑31 maj 2022, 23:23Ljudi, samo cu vam jedno reci, mi pojma nemamo ni o cemu![]()
Lupamo isto ludjaci, jedan ide, drugi ostaje, treci ne zna se.
Ali bez zajebancije prenosi nas opasno![]()
tersnakvadrat je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:52Isforsirati pricu sa clanskim maksimalno, valjda se i Uprava malo vise potrudi na stoti rodjendan kluba. Iskoristiti momentum, ne bi na odmet bila jedna lijepa financijska injekcija pred jos jedno ljeto u Evropi.
E ovo je jako bitno. Moramo probati doći do brojke 10,000 nekako.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑31 maj 2022, 11:08Praštajte na upadu![]()
Danas ističe datum važećih članskih. Pa eto, ko želi doprinijeti proslavi jubileja i jačanju kluba zna šta mu je raditi. Računam na osnovu jakih riječi i emocija 20 000 članskih. Ja se zadao učlaniti 20 ljudi, i mrtvo i živo. Računam na vas sve. Ponavljam, halalite mi na upadu.
Imam mu ja ovakvu bordo istu, zlu ne trebalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.