ljudi ne zajebavajte se on je sin od bil gejtsaGolgeterBeograd je napisao/la:Samo da znaš da je moj tata jako bogat i već sam nekoliko puta bio na Emirates Stadionu, a ne na trošnom nekom stadionu kao što je stadiončić Sarajeva
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chat
-
GolgeterBeograd
- Kontakt:
Nemojte biti ko ovaj kreten Aminu
Ljudi moji laku vam noć, opet ćemo se čuti sutra
Ljudi moji laku vam noć, opet ćemo se čuti sutra
nekako me podsjeca na onog yugoslaviu. samo sto je yugoslavia bio cak i dobar prijatelj sa igracima arsenalaGolgeterBeograd je napisao/la:Samo da znaš da je moj tata jako bogat i već sam nekoliko puta bio na Emirates Stadionu, a ne na trošnom nekom stadionu kao što je stadiončić Sarajeva
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
novi izgled googla.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Ove turske sapunice ce istisnuti meksicke i kolumbijske... a meni draze ove meksicke, ove turkinje ruzne nekakve
al ozb. prava je navala turskih sapunica na nasim TV kanalima
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma sin od bil gejtsakivi je napisao/la:nekako me podsjeca na onog yugoslaviu. samo sto je yugoslavia bio cak i dobar prijatelj sa igracima arsenalaGolgeterBeograd je napisao/la:Samo da znaš da je moj tata jako bogat i već sam nekoliko puta bio na Emirates Stadionu, a ne na trošnom nekom stadionu kao što je stadiončić Sarajeva
Seherzada, Ezel, GumuŠ......Puma je napisao/la:Ove turske sapunice ce istisnuti meksicke i kolumbijske... a meni draze ove meksicke, ove turkinje ruzne nekakve![]()
imaju na OBN-u dvije ja mislim, ima neka na Novoj, pa sam naletio i na TV Vogosca na jednu
uglavnom ovo je tek pocetak, ima da nas potope turskim serijama, ima da parlamo turski ko maternji
uglavnom ovo je tek pocetak, ima da nas potope turskim serijama, ima da parlamo turski ko maternji
Call the coroner!
Puma je napisao/la:imaju na OBN-u dvije ja mislim, ima neka na Novoj, pa sam naletio i na TV Vogosca na jednu
uglavnom ovo je tek pocetak, ima da nas potope turskim serijama, ima da parlamo turski ko maternji![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
de si adis,jel ces i veceras celu noc?adis.p je napisao/la:Puma je napisao/la:imaju na OBN-u dvije ja mislim, ima neka na Novoj, pa sam naletio i na TV Vogosca na jednu
uglavnom ovo je tek pocetak, ima da nas potope turskim serijama, ima da parlamo turski ko maternji![]()
![]()
![]()
sto jeess' jesss'
hahah....ma jokk...valja sutra u skoluu....nece moci ove noci.. 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a postovi,ma hebes skolu postovi su preciadis.p je napisao/la:hahah....ma jokk...valja sutra u skoluu....nece moci ove noci..
Bem ti turske serije,Seherzada kako dobi na popularnosti,svi poceli ubacivat ova sranja..bem ti 1001 noc,Asi,Gumus,Ezel i ostala sranja,kad pocnu nikad prestat,jos ona Hayat tv,u nedjelju pusti Seherzadu reprizu od citave sedmice
@alfa
Sta radis,imal nam gdje legendee barce
@alfa
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma de legenda barce on u 9 u krevet...ti sta radis ovako kasno?harry_90 je napisao/la:Bem ti turske serije,Seherzada kako dobi na popularnosti,svi poceli ubacivat ova sranja..bem ti 1001 noc,Asi,Gumus,Ezel i ostala sranja,kad pocnu nikad prestat,jos ona Hayat tv,u nedjelju pusti Seherzadu reprizu od citave sedmice![]()
@alfa
i ja mislim da su postovi preci......upravu si...........necu ic spavat dok ne dodjem do 600alfarouqaminu je napisao/la:a postovi,ma hebes skolu postovi su preciadis.p je napisao/la:hahah....ma jokk...valja sutra u skoluu....nece moci ove noci..![]()
- legenda reala
- Kontakt:
haryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyharry_90 je napisao/la:Bem ti turske serije,Seherzada kako dobi na popularnosti,svi poceli ubacivat ova sranja..bem ti 1001 noc,Asi,Gumus,Ezel i ostala sranja,kad pocnu nikad prestat,jos ona Hayat tv,u nedjelju pusti Seherzadu reprizu od citave sedmice![]()
@alfa
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ako te puknem
počela raja ovg ezela gledati,ko ludi
šeherzada u osam ,ezel u devete ,ali lahko je tebi ti imaš BN music
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 08 feb 2011, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
prvo postovi pa skola.... nabijaj adise postove nabijajadis.p je napisao/la:i ja mislim da su postovi preci......upravu si...........necu ic spavat dok ne dodjem do 600alfarouqaminu je napisao/la:a postovi,ma hebes skolu postovi su preciadis.p je napisao/la:hahah....ma jokk...valja sutra u skoluu....nece moci ove noci..![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mi o vuku kad ono monkey na vratalegenda reala je napisao/la:haryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyharry_90 je napisao/la:Bem ti turske serije,Seherzada kako dobi na popularnosti,svi poceli ubacivat ova sranja..bem ti 1001 noc,Asi,Gumus,Ezel i ostala sranja,kad pocnu nikad prestat,jos ona Hayat tv,u nedjelju pusti Seherzadu reprizu od citave sedmice![]()
@alfa
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ako te puknem
![]()
evo nam i legende,igrao sam onu igricu,haj ako hoces da odigramo jednu partiju,da te nabusim 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
slab ti legenda za igrce...al mislim da zna onu msm da se zove besposlicarimharry_90 je napisao/la:evo nam i legende,igrao sam onu igricu,haj ako hoces da odigramo jednu partiju,da te nabusim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.