Samo sabura bit ce sve dobro nisam ni ja za Feđu ali daj Bože da nas ušuti i dobar posao odradi ako on bude trener..
20k i 5 top pojacanja
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
daNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:12Ojj Allahu ne udjes par sati na forum odma haos![]()
Moze li neko ukratko samo
Dudic dolazi,da ili ne?
iliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:12Ojj Allahu ne udjes par sati na forum odma haos![]()
Dudic dolazi,da ili ne?
Pa zadnja informacija kaže fedja dudic je novi trener fk sarajeva ali ostaje u velezuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:12Ojj Allahu ne udjes par sati na forum odma haos![]()
Dudic dolazi,da ili ne?
Ako ne zajebajes onda superumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:12daNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:12Ojj Allahu ne udjes par sati na forum odma haos![]()
Dudic dolazi,da ili ne?
ne znam samo kako smo ga preoteli Dinamu,Zvezdi,Partizanu,Hajduku niko nije prepoznao njegov potencijalholyman je napisao/la: ↑01 jun 2022, 15:40Tragedijasiroliver69 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 15:38A jesmo iskoracili, svaka nam cast. Prvo Celava fukara pa sad prizivanje i iscekivanje trenerskog maga Dudica![]()
![]()
OopBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:13iliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:12Ojj Allahu ne udjes par sati na forum odma haos![]()
Dudic dolazi,da ili ne?
Ma ne tvrde da ostaje, tvrde da ode, 99% odlazi iz Veleza Dudic.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:28Ma kakav Zakaric,svaki moguci prijelazni rok zadnji 5 god povezuju ga sa nama a ustvari nikad ga nismo ni kontaktirali.
Ovo za Dudic podsjeca me na slucaj Ovcina.Navijaci Veleza 100% tvrde da ostaje,mi 1000% da dolazi kod nas.Valjda ce pvaj put biti drugaciji epilog![]()
Kontaktirali smo pretprosle sezone kad mu je isticao ugovor s Borcem, i Hadzija uprskao potencijalno dobar transfer. Levat poslao Zakaricu primjer ugovora koji bi dobio u FKS, ovaj otisao upravi Borca i pokazao sta mu nudimo i izvukao vise. Hadzija i pregovori su na vi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:28Ma kakav Zakaric,svaki moguci prijelazni rok zadnji 5 god povezuju ga sa nama a ustvari nikad ga nismo ni kontaktirali.
Ovo za Dudic podsjeca me na slucaj Ovcina.Navijaci Veleza 100% tvrde da ostaje,mi 1000% da dolazi kod nas.Valjda ce pvaj put biti drugaciji epilog![]()
U prevodu trazi nacin da ode,da su oni rekli evo moze tih 6 plata on bi rekao ma malo je 6 daj jedno 10 i tako dok u krug dok se skroz ne razidjuforgempp je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:11Eh ovako ljudi, saznanja iz Mostara.
Iz FKS ponuda 15k i 5k pomocnicima.
U Velezu imao 6k i zatrazio je 12k, ljudi odbili pa se na kraju odlucili da mu to dadnu i onda on zatrazio ubacivanje klauzule u slucaju prekida ugovora da mu se isplati 6 plata, to je odbijeno.
Dudic nece ostati na klupi Veleza to je sigurno.
Sad je sve do nas.
Trenutno korisnika/ca: insimadop, miguelramos, nedimmmm1337 i 71 gost.