Da, oni su ubijedjeni da je on vec odavno sve dogovorio sa nama.miky_hz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:44U prevodu trazi nacin da ode,da su oni rekli evo moze tih 6 plata on bi rekao ma malo je 6 daj jedno 10 i tako dok u krug dok se skroz ne razidjuforgempp je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:11Eh ovako ljudi, saznanja iz Mostara.
Iz FKS ponuda 15k i 5k pomocnicima.
U Velezu imao 6k i zatrazio je 12k, ljudi odbili pa se na kraju odlucili da mu to dadnu i onda on zatrazio ubacivanje klauzule u slucaju prekida ugovora da mu se isplati 6 plata, to je odbijeno.
Dudic nece ostati na klupi Veleza to je sigurno.
Sad je sve do nas.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Feđa je novi trener FKS!
-
- Kontakt:
Ma Bgm oni jucer proslavise na svojoj temi sto ostajeforgempp je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:37Ma ne tvrde da ostaje, tvrde da ode, 99% odlazi iz Veleza Dudic.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:28Ma kakav Zakaric,svaki moguci prijelazni rok zadnji 5 god povezuju ga sa nama a ustvari nikad ga nismo ni kontaktirali.
Ovo za Dudic podsjeca me na slucaj Ovcina.Navijaci Veleza 100% tvrde da ostaje,mi 1000% da dolazi kod nas.Valjda ce pvaj put biti drugaciji epilog![]()

Izgleda da je to to

Ali sacekajmo jos malo,neko napisa da ima dobru ponudu iz Azije.Ne treba previse dobrodoslica pisati,da opet ne postanemo sredstvo za zayebavanje
Ako je istina da je sve 100% zavrseno onda svaka cast Ismire

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Samo da citiram ovog lika koji je najavio još prije nekoliko dana da je gotovo sve.

I na to mu se pristalo, ali ocito zelja mu je da ide.miky_hz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:44U prevodu trazi nacin da ode,da su oni rekli evo moze tih 6 plata on bi rekao ma malo je 6 daj jedno 10 i tako dok u krug dok se skroz ne razidjuforgempp je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:11Eh ovako ljudi, saznanja iz Mostara.
Iz FKS ponuda 15k i 5k pomocnicima.
U Velezu imao 6k i zatrazio je 12k, ljudi odbili pa se na kraju odlucili da mu to dadnu i onda on zatrazio ubacivanje klauzule u slucaju prekida ugovora da mu se isplati 6 plata, to je odbijeno.
Dudic nece ostati na klupi Veleza to je sigurno.
Sad je sve do nas.![]()

ako smo ga doveli ajmo sad da mu damo podrsku
pustimo ga da radi u miru
ps:tjeraj ove balerine Dudicu
pustimo ga da radi u miru
ps:tjeraj ove balerine Dudicu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Predsjednik UO FK Velež, Senad Husnić, potvrdio je da Feđa Dudić nije više trener Rođenih. Sada već bivši trener Veleža preuzima Sarajevo.
To je to
To je to

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Burberry46
- Kontakt:
Ajde Dudicu sa Bismilom do titule 

Cestitam vam.
Evo vas kao PSG. Koliko to imate para
Sretno
Evo vas kao PSG. Koliko to imate para

Sretno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Najveći klub u drzavi 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
To znamo i mi da su karine za druge jace lige ali za nasu su vrhunski igraci i Zakaric bi samo tako legao.
Ako je tacno u vezi Dudica dobrodosao

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jes se zaj.ebo sto nam kup nije pustio
Sad bi u Evropi klub vodio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sretno Fedja
Dati covjeku vremena jer zna sta radi.Nemojte da opet budemo idioti i dobrog trenera otjeramo poslije 2 kiksa

Dati covjeku vremena jer zna sta radi.Nemojte da opet budemo idioti i dobrog trenera otjeramo poslije 2 kiksa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ako Bog da i slijedece sezone finale Kupa, pa da se "potucemo" bratskiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:08Cestitam vam.
Evo vas kao PSG. Koliko to imate para![]()
Sretno

- FKS -
Idealan za nas iz vec napisanih razloga. Valjda izgura bar sezonu...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma jok,Dzeno nit licencu ima nit hoce to.HeraklitMracni je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:11Ostao bi ti Uacuplic plus ove staronje ne bi se riješio
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, AuroraBorealis, budzak, bvsic, EastMadness, enzo1, guadalupe, HyperOS, InatSilniBosanski, kogmagie46, N3R3D, napoleon72, OsmanhodzicBuco, vedinjo98 i 93 gosta.