Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala qrcu nek se krenulo vise
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jao bude li im Husref došao 

-
- Kontakt:
Sarajevo ce pojest Dudica za dva mjeseca. Nakon prve lose utakmice, uzu i siru rodbinu, oca mater i oba roditelja, sve ce na kamaru sloziti. Sarajevo nije Velez, mislim da je ofulio prelaskom. Sarajevo mora promjeniti najmanje desetak igraca, jer Dudicu trebaju igraci borci i trkaci.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ide i rekonstrukcija ekipeelvirbaljic je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:30Sarajevo ce pojest Dudica za dva mjeseca. Nakon prve lose utakmice, uzu i siru rodbinu, oca mater i oba roditelja, sve ce na kamaru sloziti. Sarajevo nije Velez, mislim da je ofulio prelaskom. Sarajevo mora promjeniti najmanje desetak igraca, jer Dudicu trebaju igraci borci i trkaci.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
100% si dobro rekao .elvirbaljic je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:30Sarajevo ce pojest Dudica za dva mjeseca. Nakon prve lose utakmice, uzu i siru rodbinu, oca mater i oba roditelja, sve ce na kamaru sloziti. Sarajevo nije Velez, mislim da je ofulio prelaskom. Sarajevo mora promjeniti najmanje desetak igraca, jer Dudicu trebaju igraci borci i trkaci.
Prvo sto je prevelik pritisak u Sarajevu , a on bas pod pritiskom i nefunkcionira. Kad je u nas dao ostavku a nije imao pritisak na sebe niti je iko tražio da dadne , u Sarajevu se ostavka traži nakon remija . Mislim da je ovo njegov pogrešan potez gdje bi nakon Europe mogao birat klub vani , a već je imao dobru ponudu Maribora pa je odbio . Mislim ipak da je presudilo to da je kući nego da negdje ide dalje .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Švrakino brate moj, jel ovo donacija što savez radi ili?svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:26Ovo samo pokazuje koliko je GOLEM moj Zeljo
Sami sa svojim navijacima izgradili tribinu i vrhunski teren
GOLEM SI ZELJO
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sa Vehabovićem, Dejanovićem, Osmićem, Ćosićem i Pršešom se ispada iz lige, a ne osvajaju trofeji i izbacuje AEK. Oni su još i bolji igrači od svakog stopera koji igra za Velež. Takav je posao napravio Dudić.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar potez Dudica, ne moze se vjecno raditi u manjem klubu.
Ne moze se postati dobar regionalni trener dok ne treniras vecu ekipu u BiH. Na vrijeme je napravio iskorak.
Dudic + Mirvic + Hadzija, bit ce to dobro ako Bog da.
Ne moze se postati dobar regionalni trener dok ne treniras vecu ekipu u BiH. Na vrijeme je napravio iskorak.
Dudic + Mirvic + Hadzija, bit ce to dobro ako Bog da.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Znam da ide, znam i za neke ponude koje ste uputili. Moje licno misljenje da nece Dudic dugo ostati u Sarajevu. Nece ga niko istrpiti, pritisak sa tribina Sarajeva, nije ni blizu pritiska drugih timova.MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:30Ide i rekonstrukcija ekipeelvirbaljic je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:30Sarajevo ce pojest Dudica za dva mjeseca. Nakon prve lose utakmice, uzu i siru rodbinu, oca mater i oba roditelja, sve ce na kamaru sloziti. Sarajevo nije Velez, mislim da je ofulio prelaskom. Sarajevo mora promjeniti najmanje desetak igraca, jer Dudicu trebaju igraci borci i trkaci.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam, imamo tu reputaciju da smo najgori na balkanu poslije Hajduka što se tiče toga ali neka drugi o tome pišuelvirbaljic je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:35Znam da ide, znam i za neke ponude koje ste uputili. Moje licno misljenje da nece Dudic dugo ostati u Sarajevu. Nece ga niko istrpiti, pritisak sa tribina Sarajeva, nije ni blizu pritiska drugih timova.MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:30Ide i rekonstrukcija ekipeelvirbaljic je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:30Sarajevo ce pojest Dudica za dva mjeseca. Nakon prve lose utakmice, uzu i siru rodbinu, oca mater i oba roditelja, sve ce na kamaru sloziti. Sarajevo nije Velez, mislim da je ofulio prelaskom. Sarajevo mora promjeniti najmanje desetak igraca, jer Dudicu trebaju igraci borci i trkaci.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Tristan
- Kontakt:
Za sad je CAT 2, ali se ide odmah na CAT 4 ako je vjerovati saopstenju kluba od prije par dana.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:23Super
Sta ce se jos radit na Gradskom
Jel ima CAT 3
Uz potpunu rekonstrukciju glavnog terena, FK Borac završiće i sve neophodne radove na postavljaju kapija sa elektronskim čitačima karata, a na Gradski stadion stiže i novi semafor.
Nakon što svi planirani projekati budu realizovani, a FK Borac uložiće maksimalne napore da to bude do kraja jula, Gradski stadion u Banjaluci dobiće sve uslove za nesmetano odigravanje utakmica grupne faze Lige konferencija i Lige Evrope.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ocekivano od Fedja, ambicije su da proba nesto sa vecim klubom. Sa Velezom je maksimum izvukao.
Sarajevo konačno pobijedilo Veleža?
Ok, nije na fudbalskom terenu, već tri godine i 7 utakmica, ali van terena drmaju

Ok, nije na fudbalskom terenu, već tri godine i 7 utakmica, ali van terena drmaju

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaTristan je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:38Za sad je CAT 2, ali se ide odmah na CAT 4 ako je vjerovati saopstenju kluba od prije par dana.
Uz potpunu rekonstrukciju glavnog terena, FK Borac završiće i sve neophodne radove na postavljaju kapija sa elektronskim čitačima karata, a na Gradski stadion stiže i novi semafor.
Nakon što svi planirani projekati budu realizovani, a FK Borac uložiće maksimalne napore da to bude do kraja jula, Gradski stadion u Banjaluci dobiće sve uslove za nesmetano odigravanje utakmica grupne faze Lige konferencija i Lige Evrope.
-
- Kontakt:
U Velezu je mogao komotno raditi i da ne izbori europu, jer mu necete lahko zaboraviti sta je uradio u kupu (trofej) i Europa prosle godine. Nije se pravio pritisak bez obzira na poziciju na tabeli. U Sarajevu to nece biti i blizu,sa jedne strane vlasnik koji daje svoj novac, Sa druge strane navijaci koje je tesko zadovoljiti.opalaopala je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:32100% si dobro rekao .elvirbaljic je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:30Sarajevo ce pojest Dudica za dva mjeseca. Nakon prve lose utakmice, uzu i siru rodbinu, oca mater i oba roditelja, sve ce na kamaru sloziti. Sarajevo nije Velez, mislim da je ofulio prelaskom. Sarajevo mora promjeniti najmanje desetak igraca, jer Dudicu trebaju igraci borci i trkaci.
Prvo sto je prevelik pritisak u Sarajevu , a on bas pod pritiskom i nefunkcionira. Kad je u nas dao ostavku a nije imao pritisak na sebe niti je iko tražio da dadne , u Sarajevu se ostavka traži nakon remija . Mislim da je ovo njegov pogrešan potez gdje bi nakon Europe mogao birat klub vani , a već je imao dobru ponudu Maribora pa je odbio . Mislim ipak da je presudilo to da je kući nego da negdje ide dalje .
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 01 jun 2022, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i hajduk je napokon pogodio sa DambrauskasMortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:37Ma znam, imamo tu reputaciju da smo najgori na balkanu poslije Hajduka što se tiče toga ali neka drugi o tome pišuelvirbaljic je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:35Znam da ide, znam i za neke ponude koje ste uputili. Moje licno misljenje da nece Dudic dugo ostati u Sarajevu. Nece ga niko istrpiti, pritisak sa tribina Sarajeva, nije ni blizu pritiska drugih timova.![]()
pa valjda ćemu i mi sa fedjom

1946
-
- Kontakt:
Nažalost tu mu je kraj , kad vam Hustef nije valjao koji vam je sve omogućio srčane radi vas dobio . Previše ste toksična sredina . A tako velik klub da gleda trenere i igrače u malom klubu , ipak izgleda da ste veoma mal klub .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
I kao da se nista nije dogodilo nastavices dalje sa svojim novim tvrdnjama. Razumijem entuzijazam nakon trofeja (nek vam je sa srecom) ali brate odvadi malo.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2022, 13:01Ja ti kazem iz prve ruke da ostaje. Cisto da ne polemisete bezveze, jucer je stvarno bilo klimavo a ponuda vasa je na stolu bila. Danas su vec stvari drugacije, i samo neko cudo ako se desi, Fedja ce otici. U sustini, ima i opciju Oman, pored vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.