e vala ako ne bude boljitka sa Feđom onda smo neizljecivi
zna ligu, dobar posao napravio sa prosjecnom ekipom, nas covjek sve sto treba da ima trener za nas
sretno Feđa i cuvaj leđa
Kao što rekoh ranije, ne vjerujem da je Feđa pravo i dugoročno rješenje, ali isto tako sam bio 100% siguran da Sablić jeste pa sam se dooobro zajebao...
Moje je da podržim i podržaću, kao i svakog do sada. Od mene ima polusezonu bez psovke s Istoka, a ako na polusezoni bude imao 10 ili manje bodova zaostatka za Zrinjskim dobija i drugu polusezonu.
Mislim da je pošteno.
e vala ako ne bude boljitka sa Feđom onda smo neizljecivi
zna ligu, dobar posao napravio sa prosjecnom ekipom, nas covjek sve sto treba da ima trener za nas
sretno Feđa i cuvaj leđa
Pa nece biti bolje bez dvije godine sigurno kontinuiteta u radu i selektiranju tima .Do nas je dali cemu mu pruziti to sto je u Velezu dobio,tj to vrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Isto ko sto sam rekao kad smo Vasoskog doveli da je ovaj period bez utakmica najbolji,tad smo svi euforicni i da nas samo utakmice mogu spustit i pokvarit nam raspolozenje .Tako da uzivajmo dva mjeseca,a nadat se da cemo i duze
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 jun 2022, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno jedan od najboljih ako ne i najbolji kondicioni u državi a svi znamo da nam je to itekako potrebno, da nam ekipa već dugo nije na nivou što se tiče kondicije.
Daleko najbolji
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
Kako ono kaze onaj Katranin iz PSG-a? Srce je odlucilo kod Mbappea, eh tako i Dudicu, srce je odlucilo.
Kao sto sam i rekao. Mirvic ce debelu lovu gurati ovo ljeto. Eto nazalost vi ste prvi osjetili.