Ima za SK 2-6, nema za 7-10 a na njih sam i mislio.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
- akisarajevo92
- Kontakt:
na EON-u blokiran SK1 HR koji prenosi mec Lige nacija Poljska - Vels, prenos na Areni 2
eto ako se neko pitao kako ce biti
eto ako se neko pitao kako ce biti
Don't believe the hype.
Ma ja to je to, moraju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:01na EON-u blokiran SK1 HR koji prenosi mec Lige nacija Poljska - Vels, prenos na Areni 2
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Fakat sami sebi zatamne kanal, koja propast za sk, strasno.
Mogu se zakapijati na 6 godina.
Mogu se zakapijati na 6 godina.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Pa yebo majku, na ovom telemachu se stvarno više nema šta gledati od sporta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Što se mene tiče lično, SK se može ugasiti i neću ni skontati osim ona dva sata kad hoću da gledam F1.
Čak i taj tenis što se prenosi nije sav jer ne prenose 3 GS turnira (ako sam dobro upratio), ne gledam tenis, pa nisam siguran. Ne pratim ni Euroligu do F4, hokej kod nas nije popularan.
Nećemo se lagati, i ove sezone su Telemach, odnosno SK, držali samo Englezi, sve ostalo je bilo na Areni.
Edit: Arena je uzela toliko stvari da ne znam kako će im tri dodatna kanala za BiH biti dosta i bit će frustracija sa svih strana jer postoji veliko praćenje Engleza, Talijana i Španaca u BIH, tu kad se dodaju i domaće lige, košarka, rukomet. Bit će frustriranih.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Gdje su i šta rade forumski ton majstori?
Čekamo prenos fudbalske utakmice sa lica mjesta. To je realno stanje tih prenosa.
Ti ako ne vidiš kakvi su to prenosi onda si stvarno bolestan. Da ne pričam o tome što se svaka dva dana registruješ na forum.
Ti ako ne vidiš kakvi su to prenosi onda si stvarno bolestan. Da ne pričam o tome što se svaka dva dana registruješ na forum.
Toga sinoć nije bilo uopće, prijenos kao iz studija. Jedina zamjerka je što su kasnili s uključenjem jedan minut.
i hvalis se sa time jer su u 2022 godini imali normalan zvuk sto bi se trebalo podrazumijevati
a da ne pricamo koje im je smece aplikacija ono ni najvecem neprijatelju ne bih preporučio
i bgt koji ti je ovo nick ovog mjeseca peti
Znači novi pravac u tehnoligiji, a što je varilo u protekli 4-5 prijenosa uživo ? Šta treba ih pohvaliti što više ne vari
Opet ti ne daju HD sliku.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kanta i prvi klaun foruma Justin baš ne popušta

Belgija - Holandija nemaš gdje gledati jer ide press konferencija ABA fakin lige. Ustvari ima, Arenasport 6. 
Bit će top kad i naredne sezone budemo uskraćeni za Engleze, Italijane ili Špance zbog analize suđenja lingčong superlige ili nečeg sličnog.
Plus i na AS1 i na AS4 ide Hrvatska-Austrija. Yebeni amaterizam.
Bit će top kad i naredne sezone budemo uskraćeni za Engleze, Italijane ili Špance zbog analize suđenja lingčong superlige ili nečeg sličnog.
Plus i na AS1 i na AS4 ide Hrvatska-Austrija. Yebeni amaterizam.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nazalost vjerovatno ce toga biti.Ja sam bio za arenu jer su mi se zgadili komentatori na SK,ali ovakav monopol koji arena sada ima,a mi u BiH nemamo sve programe moze biti dosta zajebana situacija.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Arena je u svemu ispred SK, a ni jedni ni drugi nemaju kvalitet komentatora na razini BHRT, FTV, OBN itd.
Nakon svih ovih godina slušanja Gojka i drugih gunjka sa SK mi i Saša Vugdalić nedostaje.
Nakon svih ovih godina slušanja Gojka i drugih gunjka sa SK mi i Saša Vugdalić nedostaje.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.