Bilo na zvanicnoj u februaru 2021. da je potpisao na godinu ipo ugovor.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izdanak Hajdukove omladinske škole potpisao je jednoipogodišnji ugovor s našim Klubom uz opciju produženja na još jednu godinu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Mekic, pa ode. Nista to kod nas ne igra ulogu bitnu.Vezni nogometaš Nedim Mekić je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa Željezničarom s opcijom produženja na još jednu.
-
- Kontakt:
Istog sam misljenja. Totalno sam hladan po pitanju Mekica. Mene taj covjek nicim nije impresionirao,a svi su nesto ocekivali od njega,da bude neka prevaga.Tristan10 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 14:57Ima naravno razlike u iskustvu izmedju Mekica i Bece. Mekic 27 godina i igra na peak svoje karijere, dok Beci prva sezona seniorskog fudbala. Overall je Beca definitivno veci potencijal. Npr u Danskoj gdje zivim, nema sanse da bi mogao viditi Mekica da igra bilo gdje, dok Beca ipak ima elemente fudbalera koje se traze. To je neko moje misljenje.
Kod Bece na momente vidis neki potencijal.
Mekic je meni losija verzija Boje,a takva dva igraca su klasicne vodonose,i nikad ne mozes ocekivati da ti oni nose i kreiraju igru.
Kad se samo sjetim koliko me znao nervirati Blagojevic,a sad kontam on je za Boju i Mekica,Luka Modric licno.
U ovom Zelji sa investitorom a i bez njega ima najmanje 10 igraca koji nisu kapacitet za Zelju kakvi god mi bili.
Ma normalno Barba,kakav crni Mekic,da je Zeljo kakav treba biti taj ne bi mogao uci na Grbavicu bez kupljene karte.Da se razumijemo ovo vrijedi za 99 % trenutnih igraca 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Cirkus, svake pauze covjek konta ne moze gore, a ono sve gore i gore iz pauze u pauzu.
Highlightsi Beće iz prve polusezoneTristan10 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 14:57Ima naravno razlike u iskustvu izmedju Mekica i Bece. Mekic 27 godina i igra na peak svoje karijere, dok Beci prva sezona seniorskog fudbala. Overall je Beca definitivno veci potencijal. Npr u Danskoj gdje zivim, nema sanse da bi mogao viditi Mekica da igra bilo gdje, dok Beca ipak ima elemente fudbalera koje se traze. To je neko moje misljenje.
-
- Kontakt:
Volim te Zeljo!
- jointunija
- Kontakt:
A po čemu ti zaključuješ da će biti gore,baš me interesuje
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Po tome sto je Ante napustio klub ima vec nekoliko dana, haman i zaigrao za neki drugi iz kluba sute, Benderu izbacuju statistiku, a istekao ugovor. Nigdje da je produzio pa da hvalis. Mekica koji nije neki Bog zna kakav igrac ne mogu zadrzati, a jos on voli Zelju, nije neki stranac pa da kazes. Iz kluba se prave mrtvi.jointunija je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:34A po čemu ti zaključuješ da će biti gore,baš me interesuje
- jointunija
- Kontakt:
Molili smo Boga da Ante ode,ili sam šta prespavao.LjoZee je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:41Po tome sto je Ante napustio klub ima vec nekoliko dana, haman i zaigrao za neki drugi iz kluba sute, Benderu izbacuju statistiku, a istekao ugovor. Nigdje da je produzio pa da hvalis. Mekica koji nije neki Bog zna kakav igrac ne mogu zadrzati, a jos on voli Zelju, nije neki stranac pa da kazes. Iz kluba se prave mrtvi.jointunija je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:34A po čemu ti zaključuješ da će biti gore,baš me interesuje
Bender ima ugovor,može uz obeštećenje otići.
Mekić,ne znam šta bih ti rekao,puna liga takvih.
Ako ima šta da čvakne vani,nek ide.
Kostur ekipe ostaje,ostalo ćemo pokušati nadograditi.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ne znam čemu napadi i kuknjava, potpuno bespotrebno. Radi se u miru i tišini, jedno pojačanje je dogovoreno, dva su blizu, sa još dva se pregovara i za očekivati je da će svi doći. Evo kolega je naveo da je Bender aktivirao opciju produženja ugovora i da je naš igrač i dalje.
Do prije par dana ga tjerali, pljuvali a sada je kao šteta što je Ante otišao i što nije objavljeno da nas je napustio.
Što se tiče ostanka Mekića realno nije neka pljačka, partije koje je pružao u drugom dijelu sezone nisu ni sjena onih partija iz prve polusezone gdje je bio nosioc veznog reda i glavni igrač naše ekipe. Tu je veoma bitnu ulogu odigrao Crnčević sa kojim je igrao većinu utakmica u tandemu.
Bitno je da ćemo zadržati kostur ekipe a pozicije koje su nam bile deficitarne i pozicije na kojim ostanemo bez igrača ćemo pojačati sa adekvatnim zamjenama.
Do prije par dana ga tjerali, pljuvali a sada je kao šteta što je Ante otišao i što nije objavljeno da nas je napustio.
Što se tiče ostanka Mekića realno nije neka pljačka, partije koje je pružao u drugom dijelu sezone nisu ni sjena onih partija iz prve polusezone gdje je bio nosioc veznog reda i glavni igrač naše ekipe. Tu je veoma bitnu ulogu odigrao Crnčević sa kojim je igrao većinu utakmica u tandemu.
Bitno je da ćemo zadržati kostur ekipe a pozicije koje su nam bile deficitarne i pozicije na kojim ostanemo bez igrača ćemo pojačati sa adekvatnim zamjenama.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Zadrzat kostur ekipe, kostur djeturuma i nije za neku pohvalu, vise je tuzno.1921boy je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:01Ne znam čemu napadi i kuknjava, potpuno bespotrebno. Radi se u miru i tišini, jedno pojačanje je dogovoreno, dva su blizu, sa još dva se pregovara i za očekivati je da će svi doći. Evo kolega je naveo da je Bender aktivirao opciju produženja ugovora i da je naš igrač i dalje.
-
- Kontakt:
Otici ce svi koji budu imali bilo kakvu varijantu da odu.. Oni koji ne budu imali izbora ti ce i ostati, uglavnom ovi sto su pred penziju.. Iz prazne ne puca..
Valjda se americki senat, pentagon, NASA, Bildebergova grupa i clanice G7 smiluju i daju potrebne papire nasem vrlom biznismenu koji jedva ceka da uvali kes u nas klub, al mu ovi prethodni dusmani ne daju..
Valjda se americki senat, pentagon, NASA, Bildebergova grupa i clanice G7 smiluju i daju potrebne papire nasem vrlom biznismenu koji jedva ceka da uvali kes u nas klub, al mu ovi prethodni dusmani ne daju..
Pročepit će negdje.
Ma vraća se Hodžić na svoju poziciju, dovest će se neki špic valjda.StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 jun 2022, 14:43Možda sad napokon neznalica vrati Hodžića u vezni red.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
Bilo bi dobro sačuvati neki kostur ekipe za sljedeću sezonu. Bez obzira na ishod pregovora, lakše se pripremati kada imaš par starosjedioca nego sve opet jovo nanovo. Tu prvenstveno mislim na Bendera, Galića, Cocu, Drinu, Malića, Beću, Hodžića i Subašića. Čak mislim da bi i Štila mogao još uz neka 2 pokretna veznjaka.
Suludo je plakati za bilo kime iz ove ekipe, pogotovo za Mekićem. Momak je dao koliko je mogao, malo mu je više godio Ivković od Edisa ali Bože moj. Generalno ne treba ih pljuvati, dali su koliko su mogli. Ako ništa čupali su na Grbavici. Masa njih nije zatezala oko tužbi a realno imali su svako pravo.
Suludo je plakati za bilo kime iz ove ekipe, pogotovo za Mekićem. Momak je dao koliko je mogao, malo mu je više godio Ivković od Edisa ali Bože moj. Generalno ne treba ih pljuvati, dali su koliko su mogli. Ako ništa čupali su na Grbavici. Masa njih nije zatezala oko tužbi a realno imali su svako pravo.
Željezničar za život cijeli!
Sljedeća sezona Hodžić na svojoj poziciji 100%, već tražimo igrače na određenim pozicijama pa tako i na špicu. Sve u svoje vrijeme.Maxi je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:07Ma vraća se Hodžić na svoju poziciju, dovest će se neki špic valjda.StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 jun 2022, 14:43Možda sad napokon neznalica vrati Hodžića u vezni red.
@1921boy da krenemo?

Karacic ode iz Posusja..ne bi bio losa opcija, pokazao se onda fino sa Sirokim, bili su vrhu, igrali fino s dosta mladih a jeftina ekipa bili..i sa Posusjem skroz dobre partije.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 23 gosta.