Reci šefe koju želiš i stavit ću odmah, meni pada napamet samo da vidimo jesmo li zadovoljni sa imenovanjem novog trenera ali reko da nije smor

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Reci šefe koju želiš i stavit ću odmah, meni pada napamet samo da vidimo jesmo li zadovoljni sa imenovanjem novog trenera ali reko da nije smor
Slazem se, od prvog do zadnjeg.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:30OUT: Hebibovic, Velkoski, Ahmetovic, Kobiljar, Palic, Bodul, Oremus, Lazic, Kanuric, Dupovac, Cmiljanic.
Ispod ovog nema napretka. Ostanes sa 1 pravim strancem Avramovskim, ostanu ti 3 prazna mjesta jos za strance.
Po ovim prvim informacijama on ostaje,vidim da se pominju samo dva Dudiceva pomocnika,ne spominje da ce voditi i trenera golmana sa sobom
Stavi anketu koliko ce nam Fedja trajati,u rasponu od 2 do 6 mjeseci
Tacno,samo ako vidim da Hebibovic ili Velkosi uopste dobiju priliku za igru,ako ih ubaci i jednu minutu,onda se mora traziti novi trener.Foux87 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:00Sada treba imati strpljenja pustiti ga barem dvije godine da radi makar samo Europu izborili bez ikakvih trofeja, dati punu podršku, stati iza njega i vjerovati mu. Mišljenja sam da nam je on prekretnica da znamo gdje će klub ići, ako nakon 6-12 mjeseci dobije nogu nemam razloga da pratim više Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, boki86, bordobijeli, Bosanac1991, budzak, bvsic, Fudo, Lecler, misstianopenaldo, Oerde, Posejdon, samoFKS, SilaMoc1946, strucnjak9, Taree, UltraSa46, USB, WeekendOffender i 313 gostiju.