kengur je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:42
killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jun 2022, 13:01
MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 12:58
Imam informaciju da je Feđa odbio Velež i da dolazi u Sarajevo
Ja ti kazem iz prve ruke da
ostaje. Cisto da ne polemisete bezveze, jucer je stvarno bilo klimavo a ponuda vasa je na stolu bila. Danas su vec stvari drugacije, i samo neko cudo ako se desi, Fedja ce otici. U sustini, ima i opciju Oman, pored vas.
I kao da se nista nije dogodilo nastavices dalje sa svojim novim tvrdnjama. Razumijem entuzijazam nakon trofeja (nek vam je sa srecom) ali brate odvadi malo.
Sta je problem molim te? Evo volio bih da mi objasnis. Ja sam dobio info sa ovog sinocnjeg sastanka gdje je covjek pruzio ruku i gdje je sve bilo uredno i od strane njega i od strane Kluba.
Jutros se desilo sto se desilo, tu info nisam dobio, da je pozivom pos.rao sve ono sto je dogovoreno sinoc, evo i Husnic je potvrdio moju pricu.
I sta je problem u svemu tome sto sam napisao, jel nesto neistinito bilo?
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:03
Previse cmizdri i balinja.
Pustite covjeka na miru.
Kada te veci klub zove ti pakujes kofere i ides.
Jasno kao dan, u mojoj glavi Velez je najveci, u njegovoj nije, i niko ne bi nista rekao da je on odmah rekao zelja mi je u Sarajevo. Pokusao je navuci gnjev raje na UO, kao nece da mi daju pare, dosao pred taj isti UO, trazio abnormalne uslove u nadi da ce biti odbijen, prihvatilo mu se sve, dogovorilo i on sutra odradi nesto potpuno drugo.
Samo to, sve ostalo je uredno, od prvog dana do ovog danasnjeg.