Imaš ga na AS3svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:18HvalaNirton je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:11Mec prvaka Evrope i Juzne Amerike.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:112022 Finalissima
Italia-Argentina
Jel zna netko objasnit kakvo je ovo takmicenje
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ko da je Ferguson. Da nije kup osvojio na penale bila bi mu totalno neuspjesna sezona gdje nije imao nikakve sanse u borbi za evropu.
Husnic podnese ostavku, sta se desava.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Bolje čitaj. A Mlaćo degenerik nek se napuši qrca sa ovim izmišljenim vijestima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
elevenblues
- Kontakt:
Nisam znao da je ova mraka na celu Veleza, kriminalac, taldzija, klasa Alije Budnje.
Budnjo ?elevenblues je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:17Nisam znao da je ova mraka na celu Veleza, kriminalac, taldzija, klasa Alije Budnje.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Valjda ste sad naucili da onog koga hocemo iz ove lige, i dobit ćemo. Možda je tesko to da se prihvati jer ipak ne možete tako gledati jer je svakom njegov klub najveci sto je i normalna stvar.
Dobrodošao Feđa
Dobrodošao Feđa
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
djaba vam novci, moji sinovci.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:40Valjda ste sad naucili da onog koga hocemo iz ove lige, i dobit ćemo. Možda je tesko to da se prihvati jer ipak ne možete tako gledati jer je svakom njegov klub najveci sto je i normalna stvar.
Dobrodošao Feđa![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Naj ovo Naj ono.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sto si nervozan? Jos ti navijas za slobodu, ne bi ti bio u kozisamirr je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:40djaba vam novci, moji sinovci.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:40Valjda ste sad naucili da onog koga hocemo iz ove lige, i dobit ćemo. Možda je tesko to da se prihvati jer ipak ne možete tako gledati jer je svakom njegov klub najveci sto je i normalna stvar.
Dobrodošao Feđa![]()
Samo nemoj napisati:" previse se vjeruje Feđi", yebat ces nas opet
Isto tako i za kone važi, i oni ako dobiju investitora moci ce nekome trenera uzeti ko i mi sad velezu. Jednostavno to je tako.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bahati, bahati GIS
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Normalno da ćete dobiti, pogladajte vaš i budžete drugih klubova...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne razumijem ove mostarce, niko nije veći od kluba. Nije Klop da se žali za njim. Nije Feđa ni svjestan u kakvu vatru ulazi. Drugačije je biti trener Sarajeva i Želje, nije to Velež, Zrinjski ili Sloboda, pa da nemaš pritiska ili da imaš minimalan pritisak
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
A sinoć meni piše musemić se vraća raspad sistema kaze
ma plaće lik
a sad se nesto bahati ovde
svašta
1946
Feđa kao igrač je bio igrač malih klubova tipa Travnika, uz dužno poštovanje. Npr. u Slobodi bio pola godina i dobio šut kartu. Vjerujem da je vrlo mali broj ljudi i među vama koji toliko pratite PL, a da znate da je bio naš član.
Mislim da je i trener za male klubove i male sredine, ali nikad se ne zna...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rekao sam ako Feđa ne dođe raspad. Nisam slagao nista, ostale opcije su nam bile gluho bilo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Klopp je isto vrhunski fudbaler bio. Tuchel također.Sky9 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:57Feđa kao igrač je bio igrač malih klubova tipa Travnika, uz dužno poštovanje. Npr. u Slobodi bio pola godina i dobio šut kartu. Vjerujem da je vrlo mali broj ljudi i među vama koji toliko pratite PL, a da znate da je bio naš član.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, jurisicduska, Nemanja99, plisek, supervizor, Zaboljesutra i 26 gostiju.