Feđa kao igrač je bio igrač malih klubova tipa Travnika, uz dužno poštovanje. Npr. u Slobodi bio pola godina i dobio šut kartu. Vjerujem da je vrlo mali broj ljudi i među vama koji toliko pratite PL, a da znate da je bio naš član.
Mislim da je i trener za male klubove i male sredine, ali nikad se ne zna...
Klopp je isto vrhunski fudbaler bio. Tuchel također.
Ne razumijem ove mostarce, niko nije veći od kluba. Nije Klop da se žali za njim. Nije Feđa ni svjestan u kakvu vatru ulazi. Drugačije je biti trener Sarajeva i Želje, nije to Velež, Zrinjski ili Sloboda, pa da nemaš pritiska ili da imaš minimalan pritisak
Kako Zrinjski ide u istu rečenicu s ovim tulipanima?
Pričaš o najuspješnijem, očigledno je da ne znaš kakvi pritisci s vremena na vrijeme vladaju gdje.
salu na stranu Dudic je bolji trener od Jakirovica to ce i dokazati u Sarajevu LP.
nek se JAkir dokaze u Evropi a ne neka brukanja od Kolerajna..
Ovu nasu ligu ne racunam lik prosle godine Evropu nije izborio jos molio da mu se namjesti.
Moj Dudicu,kad te masina sa istoka uhvati u žrvanj
Ne postoji trener na planeti koji bi od istoka dobio podrsku, zato šljem na glavu i kaput na civiluk kod vrata
Ne razumijem ove mostarce, niko nije veći od kluba. Nije Klop da se žali za njim. Nije Feđa ni svjestan u kakvu vatru ulazi. Drugačije je biti trener Sarajeva i Želje, nije to Velež, Zrinjski ili Sloboda, pa da nemaš pritiska ili da imaš minimalan pritisak
Kako Zrinjski ide u istu rečenicu s ovim tulipanima?
Pričaš o najuspješnijem, očigledno je da ne znaš kakvi pritisci s vremena na vrijeme vladaju gdje.
ps. Nije ni Sarajevo Bayern!
Za Velež jeste. Relano. Ne može se niko porediti sa Željom i Sarajevom, jer zajedno imaju više navijača nego cijela liga zajedno i normalno da je pritisak tri puta veći nego kod ostalih
Moj Dudicu,kad te masina sa istoka uhvati u žrvanj
Ne postoji trener na planeti koji bi od istoka dobio podrsku, zato šljem na glavu i kaput na civiluk kod vrata
Salim se, dobro nam dosao Fedja...
Ti rece da mi se prijatelji ne brinu u Mostaru i sad mi hebu sve