FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam iskreno ocekivao da ce prelomiti i doci kod nas.
U svakom slucaju puna podrska Dudicu
U svakom slucaju puna podrska Dudicu
Jedino sto znam, gledajuci Dudicevu ekipu dvije godine da cemo svaku utakmicu ginuti na terenu. Nema zime da ce sve biti 100puta bolje.
Max Allegri
Sta je bolje po vama vratiti Tatara ili Zakarica ganjat za tu poziciju desnog krila,ili trecim opcijama da se okrenemo spominje se onaj Pariss iz Kopera 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imaš Kapića pored Andreja i ŠečerovićaElCartel11 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:54Dizdarevic
Ovcina* - Mujakic - Trako - x
Djokanovic x
Zakaric* - Avramovski - Suljic
Catakovic
Ovo mora biti udarna ekipa u iducoj sezoni sa 2,3 kapitalna pojacanja koja ce biti prevaga, a ne sporedne uloge (čitaj Heba, Cmilja i slični).
Ovcina i Zakaric su tu onako nesto se kao kuha![]()
Znaci kad nogiramo aBd onih 10,11 sto sam danas napisao mi opet cak i bez jednog samog pojacanja imamo ekipu za respekt sto se tiče ove lige.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Tatar je tito ove lige
Merso odavno polozi za trenera A licencu dat ce mu neku djecu ili ce ostati jos godinuAhmoveliki je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:52Pocnem igrat managera, dam u startu otkaz Hebibu,Krsti,Dupovcu,Palicu,Kanuricu,Bagaricu,Kobiljaru i posaljem Ahmu na kurs za trenera... dobijem za sat vremena otkaz, kazu narusavam hijerarhiju u klubu!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E onda okMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:57Ne potcjenjujem Feđu već procjenjujem nasMortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:35Što ga to potcjenjuješMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:18Morto, meĆi drugu anketu, koliko će se Feđa zadržati na klupi FKS![]()
![]()
Stavit ću kad bude zvanično naš, nikad ja nisam na 100% dok ne vidim potpis.spezial ima pravo da bira anketu prvi pa se dogovorite
![]()
Prepuštam anketu bratu naravno.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tatara ne bi vratio zbog onoga, probati mozda Zakarica, Paris nece sigurno bar ja mislim neki dan je produzio ugovor sa Koperom do 2025
Naravno tacno za Husrefa ali nas je odbio, pametan.napoleon72 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:49@Mortem
1. Husref je itekako kontaktiran, raspitaj se bolje
2. Tacnije 2.5x vecu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam rekao da Husref nije kontaktiran nego Mirza u tom periodu, pročitaj post opet.
Nije mu x2.5 veća plata, ni blizu.
Nije mu x2.5 veća plata, ni blizu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Citam ja dobro, al si poredio sa Husrefom sad i rekao si da je nemoguce da dodje jer se on i Hadzija ne podnose. A Hadzija ga ipak kontaktirao. Ako je bio jedan od tri kandidata s kojim je obavljen razgovor, kako to da je nemoguce bilo da dodje za trenera? Itekako je bio moguca i realna opcija, al je on odbio nasu ponudu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Samir Radovac
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- FKS -
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uvijek je odbijao insaallahnapoleon72 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:10Citam ja dobro, al si poredio sa Husrefom sad i rekao si da je nemoguce da dodje jer se on i Hadzija ne podnose. A Hadzija ga ipak kontaktirao. Ako je bio jedan od tri kandidata s kojim je obavljen razgovor, kako to da je nemoguce bilo da dodje za trenera? Itekako je bio moguca i realna opcija, al je on odbio nasu ponudu.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
https://www.transfermarkt.com/ivan-brni ... ler/432752
ima dobri igrač iz druge HNL
ima dobri igrač iz druge HNL
1946
Do 2023, jos godinu dana
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ako su nama Dudic,Radovac i slicni napredak hebo ti nas. Sve ce biti preslikano, Secerovic,Palic mozda Hebib i ostali virtuozi i majstori ove igre. Nadam se da ce balerine barem natjerati da trce i da ih pola necu gledat kod njega u sastavu.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 01 jun 2022, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Slobodno stavite ako vam sta naumpadne, ja cu se javit ako se sjetim necega zanimljivogMortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:35Što ga to potcjenjuješMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:18Morto, meĆi drugu anketu, koliko će se Feđa zadržati na klupi FKS![]()
![]()
Stavit ću kad bude zvanično naš, nikad ja nisam na 100% dok ne vidim potpis.spezial ima pravo da bira anketu prvi pa se dogovorite

Dizdarević, Mujakić, Lazić, Đokanović, Suljić, Avramovski i Čataković. Nadam se da ce ova sedmorica biti projektovani starteri kod Dudića, pozicije oba beka, desnog krila i zadnjeg veznog popuniti sa četiri kapitalca.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, jurisicduska, Varijantas8 i 74 gosta.