Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

PL BiH -1
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 feb 2011, 23:31

Pa jeste inace je reprezentacija profitirala sa Vedadovim golovima...

Samo cu vam reci puno serete a malo to smisla ima. Poredite kruske sa jabukama. Poredite Hrvatsku i BiH oni su Evropa mi smo entitetska drzava. Piplicin je postupak jos uvijek otvoren za stimanje utakmica cak 17... i zato se doticni penzionisao a mislio je jos igrati sve ja znam za njegove godine itd... Legenda koja je branila 3 sezone u BUndesligi a 12 u drugoj ligi (ovo lupam ali tako nekako dodje).

Neka bas mi je drago sto je ovako kako je jer vi bolje ne zasluzujete. Uzivajte u atrakcijama nasre reprezentacije koju vode amateri i ratni profiteri.

A ti Virtu ne znam koji tebe kompleks muci ali sta sam ja to rekao za FK Sarajevo a da nisam bio upravu? Vrati se i citaj moje komentare. Zlatan Muslimovic je u jednoj utakmici protiv Hrvatske dao sve Ibiseviceve golove. Ibisevic i Dzeko ne mogu igrati zajedno a to je Safetu skrenuo i Vahid Halilhodzic ali posto je tad skola bila u toku ili mozda roditeljski sastanak ti nisi bio obavjesten o tome.

Neka vam je sa srecom zajedno sa ovom reprezentacijom ovim selektorom i ovim savezom. Mi bolje ni nezasluzujemo. Samo nas suspenzija moze popraviti. 90% igraca prica da ako se kvalifikujemo da ce nas suspendovati. Spahicu su direktno rekli zi Uefe i Fife da ce 90% suspendovati BiH. Imate ga na Facebook pa ga pitajte.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 feb 2011, 23:38

PL BiH -1 je napisao/la:Jeste vama tesko oci zamazati...

Prvo su vam sa Cirom oci zamazali. Ruku na srce Ciro je ok trener. Takticki hmmm nista posebno, psihici i kada je euforija u pitnaju Ciro je sampion svijeta. I to mu je poslo za rukom samo jednom sa Hrvatskom u Francuskoj ubrzo nakon toga nije vise mogao. Osjetilo se to na rezultatima. I u Bosni je Ciro euforijom podigao raju i izvukao maksimum sto se euforije tice ali zakazao je takticki pa mu je onda Zvjezdan Misimovic kriv za prodaju utakmice i Dodik itd. Ali ruku na srce Blaz Sliskovic je dva puta bio blizi nego Ciro iako je dosta losiji trener od njega.

Poslije toga dolazi Safet Susic. Legenda bh fudbala. Ko ga nije gledao a to je vecina vas jer se prepirete kako je Alen Skoro dobar ili Mirsad Beslija bolji od njega ili kako je Stanceski bolji od sta ti ja znam koga ahahah a da ste gledali Susica plakali bi kad odete na danasnje utakmice PL BiH. Ali sve to stoji ali opet ruku na srce trenerski ucinak mu nije dovoljno jak da bi se mogao racunati ozbiljnim kandidatom za selektora.

Ali posto je raja cijelo vrijeme vristala, pravila bune, ustanke, prozivke, i neke parade (proteste) oni vam gurnu Safeta jer to ste kazu vam iz NS BiH trazili.

Eh sad zasto ne smetram Asimra krivim? Zato sto je momak fenomenalan golman i puno bolji od Hasagica koji je uprskao utakmicu protiv Albanije. Golman koji ako je ko gledao utakmicu protiv Liverpoola zna moze braniti za sve ijedan tim pa cak i one najjace poput Manchestera, Chelsea, Arsenala itd. nema mijesta u reprezentaciji. A evo ruka da vas 85% ne zna za koji klub Hasagic igra dok ne ode na google svi znaju da je negdje u Istanbulu.

Pazi apsurda i reprezentacije da je Ibricic imao vecu minutazu od Pjanica koji je u ligi prvaka pravio dar mar. Momka koji je zaduzne za sve prekide u Lyonu. Da je recimo jedan Stilic iza Ibricica ili jedan Jahic iza Pandze i Mravca. To logicki nije normalno. Da jedan Muslimovic dobija minutazu na taste a da Ibisevic pogadja u svakoj 8. utakmici i opet je u startnoj postavi.

Veoma dobro se treba zapitati ko vodi reprezentaciju i koliko su strucni ljudi tu. Elvir Baljic? Koje on trenrsko isustvo posjeduje? Dosao znaci kao i Susic i Sliskovic da stice iskustvo na reprezentaciji pa da kasnije moze trenirati nekog Turskog drugoligasa. Navijaci su veoma ne fer prema igracima.

Hocete patriote je li? Hocete ljude u reprezentaciji i savezu koji srcem igraju za BiH? Ok ima li vecega patriote od Muhameda Konjica? Ima li covjeka koji je ginuo za dres kao Sergej Barbarez? Ima li danas igraca koji su odbili njemacku kao Hasan? Ima li danas Hibica koji su stavljali glavu gdje neki nisu htjeli nogu? Ima li danas Kodre koji sa gustom zabijao golove i najvecim klubovima na svijetu. Kako za njih nema mijesta u reprezentaciji i savezu? A ima za Piplicu i Baljica? I cudno vam sto se momci odricu bh drzavljanstva i ne zele da igraju za BiH.

Pa ko im je to uzor u BiH? Usanovic? Dominikovic? Piplica? Dajte molim vas otrijeznite se. Iran je sa BiH u 5 godina odigrao vise prijateljskih utakmica nego sa bilo kojom ekipom. Nisu izmedjuse toliko odigrali. Ne smeta meni Iran a govorio vam je Bolic javno na TV-u zasto se islo u Iran.

Ali dzaba je sve ovo pisati. Opet ce napaceni narod koji je veoma slijep poletjeti u Zenicu napuniti tribine i reci nisu igraci krivi. Ali samo u Zenici. U Sarajevu je NS BiH popusio foru sarajelije je veoma tesko zadovoljiti.

Opet ce biti krivi Asim sto se nije odazvao, Dzeko ako ne dadne go u 2-3 utakmie, Pjanic jer nije pogodio iz slobodnjaka a nikad nece biti krivi oni koji su zapravo krivi. Punite im dzepove. Sretno.
:roll: nikad vecu hrpu gluposti nisam procito, posebno boldirani dio.
Ibricic je samo kod Cire imao vecu minutazu od Pjanica. Jahic iza pandze, posebno na mjestu stopera je jasna stvar za bilo kojeg trenera. Ibisevic igra u puno jacoj ligi i klubu od Muslimovica i jos je ovaj drugi vazda povrijedjen i sve u svemu je bolji napadac od Muslimovica, a kod cire je vecinom bio na klupi, sto je van svake pameti. Pa majku mu, da si barem nesto pogodio, pa haj, ovako... velika hrpa gluposti.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2011, 23:47

PL BiH -1 je napisao/la:Pa jeste inace je reprezentacija profitirala sa Vedadovim golovima...

Samo cu vam reci puno serete a malo to smisla ima. Poredite kruske sa jabukama. Poredite Hrvatsku i BiH oni su Evropa mi smo entitetska drzava. Piplicin je postupak jos uvijek otvoren za stimanje utakmica cak 17... i zato se doticni penzionisao a mislio je jos igrati sve ja znam za njegove godine itd... Legenda koja je branila 3 sezone u BUndesligi a 12 u drugoj ligi (ovo lupam ali tako nekako dodje).

Neka bas mi je drago sto je ovako kako je jer vi bolje ne zasluzujete. Uzivajte u atrakcijama nasre reprezentacije koju vode amateri i ratni profiteri.

A ti Virtu ne znam koji tebe kompleks muci ali sta sam ja to rekao za FK Sarajevo a da nisam bio upravu? Vrati se i citaj moje komentare. Zlatan Muslimovic je u jednoj utakmici protiv Hrvatske dao sve Ibiseviceve golove. Ibisevic i Dzeko ne mogu igrati zajedno a to je Safetu skrenuo i Vahid Halilhodzic ali posto je tad skola bila u toku ili mozda roditeljski sastanak ti nisi bio obavjesten o tome.

Neka vam je sa srecom zajedno sa ovom reprezentacijom ovim selektorom i ovim savezom. Mi bolje ni nezasluzujemo. Samo nas suspenzija moze popraviti. 90% igraca prica da ako se kvalifikujemo da ce nas suspendovati. Spahicu su direktno rekli zi Uefe i Fife da ce 90% suspendovati BiH. Imate ga na Facebook pa ga pitajte.
Hvala komsija. Nek je i tebi sa srecom sa tvojom.
A evo sad cu Spahu pitati na Facebook da vidim o cemu je ta frka.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 08 feb 2011, 00:03

I ja sam veliki kritičar rada N/FS BiH, ali pravdati direktno Begovićeve svojevoljne izostanke sa okupljanja repke lošim radom Saveza je demgoška floskula.
Treba li onda analogno i meksički NS svrstati u istu kategoriju sa našim Savezom jer nekoliko njihovih važnih igrača će takođe putovati prema Atlanti iz Evrope?
Meksiko spada u gornji dom svjetskog nogometa i bilo bi apsurdno upoređivati njihov Savez sa našim, ali eto i oni su poput "naših" pristali na vrijeme i mjesto odigravanja utakmice koji mogu škoditi njihovim zvijezdama. Možda griješim, ali koliko ja znam svi njihovi pozvani igrači sa Starog kontinenta će biti prisutni na utakmici.
A Begovićev direktni konkurent za mjesto na golu Stokea, Sørensen, neće ostati u Stokeu i do vikenda se ulizivati menadžeru da ga uvrsti u prvu postavu. On će vjerovatno braniti cijelu utakmicu protiv Engleske u Kopenhagenu i neće biti puno odmorniji od Begovića.
Begović nema opravdanja za izostanak i kapak!
"Float like a butterfly, sting like a bee"

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 feb 2011, 00:05

szlaja je napisao/la:Ja koliko se sjecam da bi igrao u Engleskoj ligi igrac van EU mora imati vise od 60% nastupa za repku u zadnjih, nisam siguran koliko godina, 2-3 valjda. Po toj logici smo mu veoma potrebni. Da smo pametni da mi sad njega "hebemo".
On vec ima status "domaceg" igraca u Engleskoj i iz tog razloga mislim da mu nisu potrebni uopste nastupi za reprezentaciju. Tako da on nista ne gubi ni ovako ni onako... A ja ga podrzavam sto nece da dodje na okupljanje.. Mislim da je Pape zeznuo stvar kad je dao dozvolu Dzeki za ostanak u klubu. Nema veze sto je tek dosao u Man. City, ipak je trebao i on da ide preko bare jer je utakmica sa Mexicom generalka pred utakmicu sa Rumunijom i treba da se uigrava najjaca ekipa. Znaci nema postede ni za koga...
Mogucim sankcionisanjem Ibricica i Begovica cemo samo mi izgubiti i niko drugi.

padobranac1978 je napisao/la: do ovog dijela sam procitao i dalje nisam mogao,jer si me bas iznenadio samim tim sto poznajes prilike u fudbalu ili nam samo bacas ublehe.Pa koga je vodio Slaven Bilić,pa uze Robija i Aljosu za pomocnike "koji imaju itekako trenerskog iskustva" kad sve saberes sva trojica nisu imala ni minute na klupi nekog tima kao treneri.Malo je reci da si smijesan,jer pominjes nase legende u koje po tebi ocito ne spada ni Sušić,ni Baljić kao ni Piplica kojem na oprostajnu utakmicu dođe 30 000 ljudi i naprave neviđen spektakl.
Bilic, Robi i Aljosa su skupa vodili U21 reprezentaciju i kasnije su prekomandovani u A selekciju. To je super doslo Hrvatima jer su njih trojica kroz mladu reprezentaciju upoznali vecinu igraca koji su kasnije postali nositelji igre seniorske vrste (Modric, Corluka, Da Silva...) , a Baljic nije imao ni truna trenerskog prije nego sto je postao pomocnik Papetu, Piplica kao golman je primao neke od najsmjesnijih golova i na kraju je postavljen za trenera golmana (?!) ...
Meni se kod Papeta svidja sto ide gledati igrace i sto prati reprezentativce, ali mi se ne svidja sto nema potpuni autoritet. Malo se frajerise po medijima, ali u svlacionici mi se ne cini kao gazda..

Samo, u slucaju suspenzije Ibricica i Begovica mi gubimo vise nego oni.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 feb 2011, 00:19

Stvarno istina :mrgreen: ako je po tebi godina vođenja mlade reprezentacije trenersko iskustvo koje treba imati jedan selektor onda komotno mozemo Tulića postaviti za selektora A reprezentacije,jer prijeko potrebno iskustvo od nekih 5-6 godina,valjda nisam pogrijesio oko godina vođenja mlade repke ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 feb 2011, 00:29

padobranac1978 je napisao/la:Stvarno istina :mrgreen: ako je po tebi godina vođenja mlade reprezentacije trenersko iskustvo koje treba imati jedan selektor onda komotno mozemo Tulića postaviti za selektora A reprezentacije,jer prijeko potrebno iskustvo od nekih 5-6 godina,valjda nisam pogrijesio oko godina vođenja mlade repke ;)
Treba razlikovati kvalitetno vodjenje mlade reprezentacije i Tulicevo vodjenje reprezentacije koje je u najmanju ruku bilo katastrofalno. Po mom misljenju je to tako najbolje kad trener vodi mladu reprezentaciju i preuzme onda senirosku vrstu, jer je upoznat sa mladim kadrom i zna vec na sta moze racunati za svoj mandat.
A Tulic da je malo gledao izvan PLBiH, ne bi dansa zalili za Avdicem, Bicakcicem... A na Begovicu i Besicu moramo biti zahvalni Papetu jer ih je on direktno pozvao u A selekciju a ne da su se kalili i uigravali kroz mladu selekciju (za sta i sluze U17, U19 i U21 selekcije).
Mislim da treba da se izvines Bilicu, Asanovicu i Prosineckom jer si ih usporedio sa Tulicem ;)

Why so serious?!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 08 feb 2011, 00:38

Begovic je smrad, ljiga od covjeka. Prvo je ljigavo postupio prema Kanadjanima, kada je objavio da ce sto posto igrati za njih, a onda je ljigavac izmisljao takve nebuloze da je samo par budala na forumu povjerovalo, o nemogucnosti da digne slusalicu zbog toga sto je primio injekciju protiv gripe. zatim ovo... I da podsjetim sve ove zgubidane koji trabunjaju o putu preko okeana...da je prosla utakmica bila u centru Evrope...Hiljadu eura bi sada dao da UEFA ovog **** kazni sa nekoliko utakmica neigranja, a da u medjuvremenu onaj Sorenson cuda pravi na golu pa da ga zvaljo ispusi.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2011, 00:47

Taktičar je napisao/la:I ja sam veliki kritičar rada N/FS BiH, ali pravdati direktno Begovićeve svojevoljne izostanke sa okupljanja repke lošim radom Saveza je demgoška floskula.
Treba li onda analogno i meksički NS svrstati u istu kategoriju sa našim Savezom jer nekoliko njihovih važnih igrača će takođe putovati prema Atlanti iz Evrope?
Meksiko spada u gornji dom svjetskog nogometa i bilo bi apsurdno upoređivati njihov Savez sa našim, ali eto i oni su poput "naših" pristali na vrijeme i mjesto odigravanja utakmice koji mogu škoditi njihovim zvijezdama. Možda griješim, ali koliko ja znam svi njihovi pozvani igrači sa Starog kontinenta će biti prisutni na utakmici.
A Begovićev direktni konkurent za mjesto na golu Stokea, Sørensen, neće ostati u Stokeu i do vikenda se ulizivati menadžeru da ga uvrsti u prvu postavu. On će vjerovatno braniti cijelu utakmicu protiv Engleske u Kopenhagenu i neće biti puno odmorniji od Begovića.
Begović nema opravdanja za izostanak i kapak!
Svaka cast za ovaj post, jer si u sustini rekao sve sto je bitno.
No stranicu ili dvije kasnije, ce ponovo neki sa upraznim romanima, punim ubleha ignorisati ove rijeci.
Onda cu te ponovo citirati. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2011, 01:32

PL BiH -1 je napisao/la:Zlatan Muslimovic je u jednoj utakmici protiv Hrvatske dao sve Ibiseviceve golove. Ibisevic i Dzeko ne mogu igrati zajedno a to je Safetu skrenuo i Vahid Halilhodzic ali posto je tad skola bila u toku ili mozda roditeljski sastanak ti nisi bio obavjesten o tome.
Kakvi ste vi đonovi od ljudi, kad vas neko potuče, odmah idete na kartu 'balavurdija' & 'djeca', a nemate pojma ko je sa druge strane monitora.

Lijepo si ignorisao moj post kao i neke naredne, u kojima se jasno piše zašto Muslimović ne igra - zato jer je non-stop povrijeđen, u zadnje četiri godine je odigrao negdje oko 70 utakmica, što je manje od 20 po sezoni. Zato je smiješno upoređivati njega i Vedada. Ćiro je držao Vedada na klupi, evo i Sušić ga stavlja na klupu, ali nikad nisam čuo da se Vedad požalio na to, bez obzira što igra u Bundesligi, a tamo neki Ibričić iz Hajduka ima mjesto u prvih 11. Dakle, nemoj ignorisati ono najbitnije, da iznosiš neistine. Ne zanimaju me tvoje teorije o savezu, Begoviću i kompaniji, samo nemoj lagati.

Vedad će uraditi apsolutno sve, otići će u Atlantu, možda neće ni zaigrati, možda neće startovati protiv Bayerna, ali dečko o tome ne razmišlja, jer ide da igra za sveti dres. Sad se vidi ko je pizda, a ko nije.

Pun mi je qrac vas koji uvijek znate informaciju više, koji se krećete u tim krugovima, koji znate ko uzima novac, a u suštini vas nema na mapi i obično ste vodonoše.

Nema nikakvo opravdanje za ovo što su uradili Begović i Ibričić. Selektor ima zadnju riječ, kakav je da je, njegovo se treba poštovati. Ovdje ne treba petljati ni savez, ni Američku ambasadu ni koje qrce i palce, ovo je odnos selektor-igrač.

To isto smeće od Ibričića će u nedjelju igrati za Hajduk, ali u Atlantu nije mogao otići? Kao i ono g.ovno iz Kanade, boji se Sorrensena?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 01:43

E ebiga sad.Kad sam o njemu pisao mjesecima prije ,neki su oci htijeli iskopati a sto se Begson dira.
On brani za BIH,on je sad nas,on... ljubila ga majka najljepsi ,najbolji ,najveci ,najpametniji naj...a u p.m vise i to naj.Tip je kratko receno ljudsko dusevna ameba od onolikog ''covjeka'' koja ce i prkno dati za uspjeh.
U uspjeh mu ne sumnjam,i za koju godinu vjerovatno da ce braniti u najvecim klubovima.
Medjutim ovakvom ledja okrenuti u rovu recimo,ni u ludilu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2011, 01:50

harishp je napisao/la:E ebiga sad.Kad sam o njemu pisao mjesecima prije ,neki su oci htijeli iskopati a sto se Begson dira.
Pa čovjek bio prehlađen, gled'o mu ja nalaze :lol: :lol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 feb 2011, 02:21

Vedad je i najviše zavaljen u ovih par navrata kad je morao da igra krilo i da trpi zbog toga zvižduke svojih navijača, pa se čovjek opet nije bunio. Da ne govorim koliko je veća zvijezda i igrač od Ibričića koji javno prijeti selektoru. Svaka Vedadu čast! Vjerovatno i naš najinteligentniji igrač, a eto i odnos prema reprezentaciji mu je apsolutno za primjer.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 feb 2011, 02:25

Da ponovim

Za utakmicu sa Slovackom stao sam u Asmirovu odbranu sada.......ne.
Prvo da razjasnimo razliku Dzeko-Begovic:
-Dzeko je tek dosao u tu ligu u novi tim naravno,nije jos spreman 100% ni za City ALI se odazvao Susicu na poziv,znaci htjeo je i bio spreman da igra.
Nakon konsultacija sa Mancinijem Susic ga je odlucio izostaviti i odmoriti,njegovo pravo kao selektora jedne zemlje da jedne igrace vode druge ne.
CIty nije bio za odlazak Dzeke ali bi ga morao pustiti,s tim sto Dzeko mora putovati cini mi se 290ak km u jednom smjeru po vizu(Begovicu viza netreba) uz dva treninga dnevno skoro pa nemoguce da sve stigne,druga opcija u ponedeljak iz Manchestera u Sarajevo pa onda taj isti dan iz Sarajeva u London pa onda u Ameriku....veoma los izbor.
-Begovic je vec godinu u Stokeu i prvi je golman vec 2 mjeseca,netreba mu viza niti koji vrag.Vec je jednom ispalio selektora i saigrace tako da je potrosio kredit i uz to sve nije zamolio Susica za postedu nego je samo javio "Ne,ja ne idem u ameriku!"

Razlika je ogromna!!!!
Za ove sto kazu Asmir je nas najbolji golman nasa buducnost netreba ga odbacit..... i ja se slazem s tim ali AKO BUDE UOPSTE IGRAO!Nije NAS najbolji ako neigra za nas!

A da dodam da je kriv i savez az ugovaranje vankontinentalne utamice u sred takmicarske sedmice,ovakve utakmice se igraju u terminim kad smo igrali sa Njemackom iSvedskom.Ali ako je ugovorena treba je i odigrat jel?
RIP SALE VILENJAK

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 feb 2011, 10:35

RKO je napisao/la:Da ponovim

Za utakmicu sa Slovackom stao sam u Asmirovu odbranu sada.......ne.
Prvo da razjasnimo razliku Dzeko-Begovic:
-Dzeko je tek dosao u tu ligu u novi tim naravno,nije jos spreman 100% ni za City ALI se odazvao Susicu na poziv,znaci htjeo je i bio spreman da igra.
Nakon konsultacija sa Mancinijem Susic ga je odlucio izostaviti i odmoriti,njegovo pravo kao selektora jedne zemlje da jedne igrace vode druge ne.
CIty nije bio za odlazak Dzeke ali bi ga morao pustiti,s tim sto Dzeko mora putovati cini mi se 290ak km u jednom smjeru po vizu(Begovicu viza netreba) uz dva treninga dnevno skoro pa nemoguce da sve stigne,druga opcija u ponedeljak iz Manchestera u Sarajevo pa onda taj isti dan iz Sarajeva u London pa onda u Ameriku....veoma los izbor.
-Begovic je vec godinu u Stokeu i prvi je golman vec 2 mjeseca,netreba mu viza niti koji vrag.Vec je jednom ispalio selektora i saigrace tako da je potrosio kredit i uz to sve nije zamolio Susica za postedu nego je samo javio "Ne,ja ne idem u ameriku!"

Razlika je ogromna!!!!
Za ove sto kazu Asmir je nas najbolji golman nasa buducnost netreba ga odbacit..... i ja se slazem s tim ali AKO BUDE UOPSTE IGRAO!Nije NAS najbolji ako neigra za nas!

A da dodam da je kriv i savez az ugovaranje vankontinentalne utamice u sred takmicarske sedmice,ovakve utakmice se igraju u terminim kad smo igrali sa Njemackom iSvedskom.Ali ako je ugovorena treba je i odigrat jel?
Kada se radi o "generalnim probama" (kako Susic naziva ovu utakmicu) onda nema nikakvih posteda. Jer tada se najbolja ekipa uigrava.. Svim igracima je sada najbitniji dio sezone (osim Ibricicu koji nema takmicarskih nastupa vec mjesec-dva dana). Znaci, nema postede ni za koga.. Bez obzira sto je Dzeko samo stigao u klub.. Susic ga nije smio ostaviti kod kuce.. Al ja mislim da je to Susic uradio samo da se ulize Manciniju i Arapima..

Ne treba Asmira odbaciti, ali ga ne treba ni osuditi sada i reci kako je on nazvao Susica i reko "Necu ici!" . Jer svaka prica ima dvije strane, tako i u ovoj treba cuti drugu stranu. Pitanje je sta je tu bilo tacno.. Mozda je i Pulis trazio postedu a Susic nije htio da mu je dadne.. Znaci "Asmir je u manjem klubu, on mora ici sa nama.."

Treba prvo cuti Asmirovu pricu, pa onda reci jel to fer od njega ili nije...

Why so serious?!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 10:44

Ma Begovic je hibrid, pisao sam o tome,sta vam je..Nema on indentiteta, kad ga pitas odakle je, on ne zna sta da kaze. Nista ne osjeca on prema BIH. Iskoristio je samo momentat kada je BIH bila u usponu a on trebao angazman da eventualno preko reprezentacije dobije neki angazman. Sada kada ga je dobio, boli njega briga za BIH..Njemu ne treba davati nikako sansu, povaljat ce nas kada nam bude najvaznije...Takodje i onog prevaranta sto prodaje utakmice i uzima pare as turskom mafijom, Hasagica treba otjerati iz reprezentacije. Dati sansu Sehovicu i koristiti ovakve utakmice da momak dobije iskustvo i rutinu, takodje naci jos 2-3 mlada i pouzdana golmana.

Begovic i Hasagic nas mogu kostati uspjeha jer zapamtite a i mnogi treneri govore da je golman pola ekipe...Dzaba tebi 10 Dzeka u ekipi ako je golman rupa, nemotivisan ili prevarant koji prodaje utakmice, nemozes nikog pobijediti...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 feb 2011, 10:52

Analitico je napisao/la:Ma Begovic je hibrid, pisao sam o tome,sta vam je..Nema on indentiteta, kad ga pitas odakle je, on ne zna sta da kaze. Nista ne osjeca on prema BIH. Iskoristio je samo momentat kada je BIH bila u usponu a on trebao angazman da eventualno preko reprezentacije dobije neki angazman. Sada kada ga je dobio, boli njega briga za BIH..Njemu ne treba davati nikako sansu, povaljat ce nas kada nam bude najvaznije...Takodje i onog prevaranta sto prodaje utakmice i uzima pare as turskom mafijom, Hasagica treba otjerati iz reprezentacije. Dati sansu Sehovicu i koristiti ovakve utakmice da momak dobije iskustvo i rutinu, takodje naci jos 2-3 mlada i pouzdana golmana.

Begovic i Hasagic nas mogu kostati uspjeha jer zapamtite a i mnogi treneri govore da je golman pola ekipe...Dzaba tebi 10 Dzeka u ekipi ako je golman rupa, nemotivisan ili prevarant koji prodaje utakmice, nemozes nikog pobijediti...
Dobio je angazman u Stokeu jer je sjedio na klupi nekoliko utakmica za repku i sto je protiv Estonije (?) usao u 90. minuti? Dobio je angazman u Stokeu jer je pokazao u Portsmouthu da je dobar golman i u Stokeu se borio sa Sorensenom za "broj 1"...

Why so serious?!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 feb 2011, 10:59

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Analitico je napisao/la:Ma Begovic je hibrid, pisao sam o tome,sta vam je..Nema on indentiteta, kad ga pitas odakle je, on ne zna sta da kaze. Nista ne osjeca on prema BIH. Iskoristio je samo momentat kada je BIH bila u usponu a on trebao angazman da eventualno preko reprezentacije dobije neki angazman. Sada kada ga je dobio, boli njega briga za BIH..Njemu ne treba davati nikako sansu, povaljat ce nas kada nam bude najvaznije...Takodje i onog prevaranta sto prodaje utakmice i uzima pare as turskom mafijom, Hasagica treba otjerati iz reprezentacije. Dati sansu Sehovicu i koristiti ovakve utakmice da momak dobije iskustvo i rutinu, takodje naci jos 2-3 mlada i pouzdana golmana.

Dobio je angazman u Stokeu jer je sjedio na klupi nekoliko utakmica za repku i sto je protiv Estonije (?) usao u 90. minuti? Dobio je angazman u Stokeu jer je pokazao u Portsmouthu da je dobar golman i u Stokeu se borio sa Sorensenom za "broj 1"...
Tacno ali dzaba to pises, vec je receno vise puta ali opet ce se naci neki bolid da ponavlja iste gluposti da ga je to sto je bio rezerva klocu Supicu prodalo u Stoke.
Ma kakve odbrane u Portsmouthu i Stokeu, ko jos prati tu malenu bezveznu englesku ligu..... :lol:

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 08 feb 2011, 11:08

a jeste smijesni, zamislite sebe u toj situaciji. on je branio u Portsmouthu koji se tusio, a ni tu nije bio standardni jer je bio posudjivan u Ipswich, zar ne?? On u trenutku kada je pristao igrati za BIH NIJE IMAO NISTA OSIGURANO..Kontao je bolje se i tako duplo osigurati jer ako potone sa Portsmouthom (Ipswichem) mozda preko reprezentacije dodje do nekog angazmana...

Ma daj ba, on da voli BIH i ad mu BIH ista znaci, naucio bi barem jezik, boli njega za nas....a i nas za njega...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 feb 2011, 11:24

Analitico je napisao/la:a jeste smijesni, zamislite sebe u toj situaciji. on je branio u Portsmouthu koji se tusio, a ni tu nije bio standardni jer je bio posudjivan u Ipswich, zar ne?? On u trenutku kada je pristao igrati za BIH NIJE IMAO NISTA OSIGURANO..Kontao je bolje se i tako duplo osigurati jer ako potone sa Portsmouthom (Ipswichem) mozda preko reprezentacije dodje do nekog angazmana...

Ma daj ba, on da voli BIH i ad mu BIH ista znaci, naucio bi barem jezik, boli njega za nas....a i nas za njega...
to za jezik lupas, govori ko vecina dijasporske djece koja nisu imala priliku ici u bosansku skolu. uporedi sa Salihovicem i Pjanicem, kao da oni bolje pricaju.

a to sto kazes za Begovica bi se moglo reci i za Ibricica i Dzeku, sredili transfere i odjednom ih nema u reprezentaciji. Rahimic produzio ugovor u CSKA i nema ni njega vise? zar i ti brate Elvire??? :lol:
izdajice? Interesdzije?
ili mozda ipak kontaju da je ovo samo jedna prijateljska trening utakmica i da nije smak svijeta ako je propuste zbog obaveza u klubu? i nama je na duze staze u interesu da svi nasi igraci izbore mjesto u ekipi nego da sjede po klupama. ali hajde ti to objasni patriJotski nabrijanim pojedincima koji bi otjerali svakog ko propusti jednu prijateljsku utakmicu..
**** te bas ste drama queens :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Futbol, Goalgetter, HariTz, Iceplayer, mercurial, napapijri1987 i 73 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []