I kod vas je in
I kod nas je ako nisi onaj što ga prima
Pa deset puta je veća vjerovatnost da je bakir doveo mirvića nego čović židova.bosvastarigrad je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:52Mogu li navijaci Zrinje potvrditi da je Covke doveo ovog izraelca? Mene je bas cudilo ono postavljanje zastave Izraela i HZHB i te neke dogovore s njima, a sad ima i smisla![]()
Pa naravno da jest doveo . Vidiš da se cmare Židovu tako da objavljuju zastavu Izraela po Mostaru . A likovi fasisti a sad im ne smeta zidov i gej , ne znam kako gledaju na tu činjenicu . Izgleda kad su pare u pitanju može sve gej , zidov , Cova komunist i navijač Veleza .bosvastarigrad je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:52Mogu li navijaci Zrinje potvrditi da je Covke doveo ovog izraelca? Mene je bas cudilo ono postavljanje zastave Izraela i HZHB i te neke dogovore s njima, a sad ima i smisla![]()
Molim lijepo prije nego što se počneš uobičajno glupirati.. kuckaš li po tastaturi iz ostavke ili ćeš je dati ili ćeš je zamrznuti ili ti ostavku neće prihvatiti.opalaopala je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:00Pa naravno da jest doveo . Vidiš da se cmare Židovu tako da objavljuju zastavu Izraela po Mostaru . A likovi fasisti a sad im ne smeta zidov i gej , ne znam kako gledaju na tu činjenicu . Izgleda kad su pare u pitanju može sve gej , zidov , Cova komunist i navijač Veleza .bosvastarigrad je napisao/la: ↑01 jun 2022, 22:52Mogu li navijaci Zrinje potvrditi da je Covke doveo ovog izraelca? Mene je bas cudilo ono postavljanje zastave Izraela i HZHB i te neke dogovore s njima, a sad ima i smisla![]()
Nas novi trener LalatovicAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 23:01Only brate jel to ovo onaj kocijas iz Srbije na profilnoj?
Nakon KPJ, SDP, SDA dolaze srpski radikali. Sve smo od vas vidjeli, ugasite se.
Samo KPJ
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Kaunas, Paromlinac, rishovski i 81 gost.